Ragnhild Røyseng -

Stikker bare innom for å si at jeg blir uten Internett i minst to uker da vi mister den på mandag. Huseier skal jo flytte og flytter over internett og tv abonnementet til sin nye leilighet på mandag. Kjipt for oss, spesielt meg som trenger Internett til jobbsøking akkurat nå.
Hadde min siste arbeidsdag hos Sats Elixia i går, og syns det er kjempe kjipt.. Men som sagt Sats Elixia blir til Fresh Fitness i desember, og da må flere også forlate treningssentret.

Fresh Fitness er ett billig konsept, der det koster 199 kr i mnd, og da får du gruppetimer i samme slengen.. Ett unikt konsept da ingen andre av selvbetjening sentrene har dette tilbudet..

I dag skal vi ha bagasjekjøring, og i morgen kommer pappa og stemor til Trondheim for å "feire" bursdagen min som er på søndag.
Vi skal shoppe litt, også ha middag ute før de drar hjem igjen.. På selve dagen skal jeg og Glenn på Rbk-kamp. Etter mitt ønske..
Jeg ønsket ikke å feire bursdagen min i år og ville heller feire Rbk-seriemesterne..


Syns denne var litt kul.. Litt godt å ikke ha internett en periode også, da får jeg lest mer og gjort andre ting jeg skulle ha gjort enda mer av ;)

Skulle bare på trening jeg. Da jeg var godt i gang fikk jeg en telefon av min mor. Buster er død.. Sovnet stille inn i blomsterbedet hennes.
Buster er altså familiekatten vår.. Han har levd i 20 år, og vi viste at hans siste dager snart kom.
Mormor og morfar så tegn til at noe var galt i går, da han virket veldig sløv og svimmel.. Da ville han ut å få luft. Tror Buster tenkte at nå er det slutt, for han lå fredelig i blomsterbedet da de fant han i dag. Jeg ba mamma ta ett bilde av han i bedet for å se selv hvor fredelig han lå. Da fikk jeg på en måte si farvel jeg også..


Dette tok jeg for noen små uker siden.. ♥

Sommeren 2013.. Fikk is av morfar.. ♥

Elsker deg Buster.. Du var den beste av alle Buster'ne vi har hatt.. Kommer til å savne deg! Men vet at du er gravlagt i komposthaugen til mamma. Der kan du spire og gro og leve videre.. God tur videre :)

#Død #Trening #Katt #Savn


Kjøpte meg to nye digge tights fra Nelly.com for noe bursdagspengene mine :) Jeg digger de.. Og i dag skal jeg bruke den gule på trening om litt..
Da får jeg testet ut hvordan de er i aksjon, og ikke bare som kosebukse.. For det er den digg til :)
Kjøpte også en ny stilig sports-bh og to par truser, men det syns jeg ikke er noe vits i å vise på bloggen, hehe..
Sitter nå med min kjære havregrøt og en kopp kaffe, og skal snart på trening. I dag er det helkropps styrke med en Absolution time(Mage/rygg trening). Glenn kommer kanskje når den er ferdig, så skal vi trene sammen etterpå.. 

Ellers i kveld blir det rolig. Jeg får se hva det blir av etter treningen og utover..
Ha en fin lørdag :)

Vell, i går ble huset vi leier sokkelen til solgt.. Ting har skjedd ganske fort.. I morgen har huseier møte med de nye eierne, og hun skal ta opp vår sak i håp om å få fortsette å bo her, og evt. til samme pris vi har nå.. Vi krysser fingrene og alt vi har på at vi fortsatt kan bli, og at de nye huseierne er like snille som de forje.

I dag skal jeg lage noe jeg ikke har prøvd før til middag.. Laksegrateng.. Alltså, søtpotetmos i bunden av en illfast form, grønnsaker og kesam og laks med ost på toppen.. Dette gleder jeg meg til!!! Oppskriften fant jeg hos FitnessNora.. Check it out :)

Etterpå blir det en Crosstrainings time på Sats.. Gleder meg :D


Jeg må også nevne at x-life har masse kult på flyttesalget sitt.. Frem til 25.Oktober.. Digg :D


(Link til x-life om du trykker på bilde)

#Crosstraining #Søtpotet #Laks

Vi har hatt trøbbel med Internett, derfor lite blogging fra meg. Har også skjedd en god del som ikke helt var nødvendig psykisk for min del, og den perioden er enda ikke over..
Nye ting dukker stadig opp og ting blir enda værre.. Det er virkelig ikke min måned dette.. Snart har jeg også bursdag, og planene jeg la på selve dagen må jeg bare avlyse, så vidt jeg vet nå hvertfall.. Skulle jo få spandert mat på Egon Tårnet av Glenn også Rbk-kamp etterpå, men tror jeg bare må avlyse og heller være hjemme alene og ikke feire overhode.. Det er i hovedsak det jeg ville fra starten av, så kan vell gjøre det slik.. 

Siste rest av oktober kommer til å bli tøff.. I dag er de to siste visningene på huset, og snart skal huset være solgt. Så vi er spent på hvem de nye eierne blir, og om vi får fortsette å bo her.. Hvis ikke må vi finne noe nytt, og som det ser ut nå er det veldig lite leiligheter som tar i mot hund og er i vår prisklasse..

Mamma var her i helgen for å feire bursdagen sin, og det var skikkelig koselig :) Fikk også litt av bursdagsgaven min ettersom vi ikke treffes før etter min bursdag.
Kari Traa tights og penger, som i dag gikk til telefonregning og to nye tights og en sports bh fra Nelly.com som kommer i posten snart.. Skal også få nye innesko til trening, men skulle finne meg noen på nett til en hvis sum. så skulle jeg få penger til å kjøpe dem. 


Denne fikk jeg ♥

 

#KariTraa #Tights #Bursdag #Depresjon #Oktober #Netthandel 

I gårkveld skulle det vist være jordskjelv i Trondheim, men jeg merket ingen verdens ting.. Fikk en facebookmelding av bestevenninna om jeg fortsatt levde..
Jeg skjønte ingenting om hva hun mente med det.. Jeg har ikke fått med meg at det var jordskjelv fordi jeg hadde lagt meg da hun kontaktet meg..
Jeg kom jo også faktisk hjem fra kjøring da jordskjelvet skulle funnet sted, og var jo også ut med hunden da det skjedde..
Det skulle vist nok være verst sør i Trondheim også i øst. Jeg bor i Trondheim Øst. Men merket ingenting..


(Kilde: NRK)

Snart skal jeg lage middag også må vi kjøre bagasje igjen.. Middagen min blir flyndre med spinat potet og gulrot.. Og Glenn for pytt i panne med tomatbønner, etter hans forespørsel..

#Jordskjelv #Trondheim #Flyndre

I dag var det privatvisning på huset vi leier kjelleren hos. Det kom en ung dame boende i Oslo som vurderer huset. Hennes foreldre var også med!
Vi har ryddet, vasket og pyntet siden klokken 08:00 i morges, så vi syntes det så bedre ut nå enn før.. Bra innsats av oss begge syns jeg..
I morgen er hovedvisningen, fra 12-13 og 18-19. Da må vi være ute av leiligheten. Det tror jeg ikke er noe stor sak da vi skal kjøre matkasser i morgenettermiddag..
Jeg skal på trening i morgentidlig, og kommer til å spise lunsjen min etter økten, da er jeg hjemme til de skal være ferdige, uansett..

Nå sitter vi begge med lunsj og koser oss forran hver vår pc. Jeg spiller Sims 4, Glenn ser på Youtube og Lucas later seg.. En fin søndag etter en hektisk start på dagen!

I kveld gleder jeg meg på Åndenes Makt, og en deilig biff-middag :)#Åndenesmakt #Biff #Visning #Sims4

Startet dagen med Chiagrøt jeg hadde i kjøleskapet over natten. Dette er første gang jeg lagde dette og første gang jeg har smakt chiafrø..
Det var en veldig uvant konsistens, men syns det var godt :) Jeg kommer ikke til å lage det så ofte, da chiafrø er dyrt, og vil heller bruke det når jeg føler for ekstra næring i maten. Skal neste gang prøve den i smoothie og pannekaker/vaffel, så det gleder jeg meg til å prøve :)1 porsjon:

2 ss Chiafrø
2 dl valgfri melk
Søtning til ønsket mengde
(Jeg brukte 2 ss sukrin og 1 ts agave sirup)
En liten neve store havregryn
Valgfri mengde bær

Rør inn alt i en tett beholder. La stå i kjøleskap over natten.
Jeg tilsatte litt blåbær i røren, og resten av bærene hadde jeg oppi rett før servering.

HÅPER DET SMAKER!!

#Chia #Grøt #Oppskrift #Sunt #Kosthold #Frokost

Det merkes at huset her skal selges nå.. I dag måtte jeg gå tidligere fra jobb for å rydde ferdig til fotografen og eiendomsmegleren kom..
Neste uke blir det visning, og da ville hund vi skulle rydde å fikse litt ekstra. Hun syns jeg hadde ryddet bra, men kunne tenkt litt mindre ting frem.. 
Bra vi skal kaste litt mer og slike ting snarest da, så blir det vell bra..

Ble lite rydding i går da jeg og Glenn ikke kom hjem før haøv 12 på kvelden. Etter Adams matkassekjøringen ble vi beordret til Værnes for å kjøre ut savnet baggasje..
Ble 12 leveringer, men Bjørnar var snill å ta 5 stk. Da vi kom hjem spiste vi middag.. Kjøpte Burger King til Glenn og jeg hadde brødskive og fiskeburger.. En liten lett middag/kveldsmat..

Har også innsett at min kjære sykkel igjennom 10 år snart faller helt sammen.. Det er livsfarlig å sykle med han nå, selv om det er nye bremseklosser så dukket det opp flere farer med han.. TYPISK!
Må prøve å holde ut til vinteren, og håpe alt går bra! Har jo ikke bil, og buss er for dyrt.. Har bursdag neste måned, så jeg HÅPER jeg får ny sykkel da.. Selv om jeg vet svaret på dette til foreldrene mine.. De sa klart at de ikke skal kjøpe det.. Men må overbevise dem, må bare..

Jeg nevnte for litt siden at jeg hadde en overraskelse til dere lesere.. Jeg har for noen uker siden kommet i kontakt med ett selskap som heter Brazfit.
De selger skikkelig kule trenings klær, og da bestemte jeg meg for å kontakte dem om ett samarbeid.
Jeg er nå en av ambassadørene demmes, og er så heldig å få en rabattkode til mine lesere på 15% avslag på alle ordre.

Rabattkoden er: thasisters15

Her er noen av mine favoritter hos Brazfit for øyeblikket:


(Sponset innlegg)

Jeg elsker tights, og disse syns jeg er skikkelig kule. Kommer snart i min handlekurv, det er sikkert å vist :)


I går var jeg og Glenn i Tynset å leverte bagasje. Lang og søvnig tur. Vi var ikke hjemme før 23:00, så halve fredagen ble borte for oss..
Startet dagen hos legen, og fikk antibiotika.. Deretter gikk jeg til ett møte i storm og regnfullt Trondheim.
Ble også helgehandel etterpå, før jeg dro hjem å luftet Lucas, lagde middag også ble det kjøring til Tynset.

I dag dro jeg på Energy og Absolution time på Sats. Syklet som F*** hjem, hoppet i dusjen, så kom min lillesøster og samboeren på kaffebesøk :)
Veldig koselig at de tok turen innom. Nå spiser jeg gårsdagens middag til lunsj. Nemmelig min elskbare tunfiskpizza med karbonadedeig, løk og squah.. NYDELIG!

Senere i dag skal vi ha biff til middag, så det gleder vi oss til. Dermed bare avslappning forran tv'n med en film!

Har også noe å fortelle dere etterhvert.. Det er en spennende fordel til dere lesere jeg har fått til :)

 

 Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits