Ragnhild Røyseng -


Denne boka vil jeg skryte av. Jeg er normalt ikke fan av kjærlighetsbøker, mn fikk anbefalt denne av mange, både ungdommer of voksne. De kunne ikke få nok av den. Derfor tenkte jeg jeg skulle prøve, og guuud så bra bok :) Jeg ble skikkelig med i denne boka, helt sykt!!
Denne boka er en blanding av West side Story, Grease og Romeo og Julie. Så for dere som har sett de filmene skjønner kanskje hva den handler om? Ett fantastisk kjærlighets-drama mellom Brittany og Alex.. Kommer de til å ende opp sammen til slutt eller dør noen av de?

Denne boka er verdt å sjekke ut. Denne anbefaler jeg :) Har ingenting galt å si om den!!!

 

Terningkast:
I dag har jeg vært litt småsyk, så det ble ingen treningsøkt på meg i dag, desverre.. Men håper på å bli bra nok i morgen slik at jeg kan trene :)

Er også i full gang med julepynting, vasking og rydding.. Har gjort litt i dag, så får jeg fortsette der jeg slapp i morgen ;) Må vell også bake til jul, og det som er på menyen er forskjellige muffins. Noen sunne og noen ikke fult så sunne, hehe :P Den ene typen er med gressløk og fullkornsdeig. Så dette blir interesant :P

I kveld skal jeg bare slappe av med tv og ei bok. Nettopp drukket te, så nå ligger Lucas i soffan å sover som en stein. Og en smule mammaklein er han også for tiden, han har blitt litt av en mammadalt ^^


Tullballen min ♥
 

I dag etter jobb var jeg på trening. Ble mest kondisjonstrening i dag :) Også fikk jeg meg veiledningstime i morgen klokken 14:00.. Jeg har tenkt å fått opp en plan om en intensiv trening, men også de dagene jeg ikke er helt i 100 at jeg kan ha en litt mindre intensiv når de dagene kommer.. Men først skal jeg i banken på ett møte for å høre om litt småting, så spørs om jeg blir ferdig til klokken 14:00, det tror jeg nok, håper jeg ^^

Gadd ikke på musikkøvelse i dag fordi jeg skal ikke være med på julekonserten, så da er det lite vits for meg å møte opp de dagene vi skal lve til den. Møter vell bare opp de dagene vi skal øve hele kvelden på Queen, til konserten vi skal holde i Januar.. Det gleder jeg meg synnsykt mye til!!! Queen er en av mine store helter, så selfølgelig er det kos å spille det i korpset :) Også i April skal vi jo i Trondheim å se Åge Sten Nilsen ha Queen konsert, det gleder jeg meg også masse til :)

Denne Queen-låta er min største favoritt :)

musicnodes
Queen: The Show Must Go OnJeg ELSKET showet i går. Har aldri hatt det så morro på leeeenge.. De gutta er helt fantastiske :D
Kunne gjærne ha hatt dem i stua mi å fått hørt alt det norlandske tullet deres hver dag jeg ^^ Spessielt Lars, ikke minst er han deeeilg, han har også ett stort talent :)

De startet der de slapp, alltså, de kom på scenen nakne, 3 av de.. Trond, Håvard og Paul Gunnar. Etterpå kom Lars i sin søte røde bokser, niice :) De kom i salen også, utkledd som damer, så det ble liv gitt:) Lars sto bak med i 5 minutter før han dro sin søte rompe til mannen over meg for å ta en liten lapdance, mohahaha, jeg så han mannen koste seg gitt ;p

Som denne plakaten sier, jeg jeg den en kraftig 6'er :D
 

Om ikke så alt for lenge skal jeg og Sanna dra å se Gjør "Alt for daman" med Alt for Rognan gjengen :) Jeg gleder meg som en unge, for jeg digger disse gutta :)
Vi har plassene våre langt frem, alltså på 7 rad, og det blir niiice ^^
Først må jeg slippe av Lucas til sin bestemor, så får han i allefall selskap i dag på 1.advent :P

Nå driver Sanna å terger opp Lucas med grisehalen sin, så Lucas har det bare som plummen i egget .) 

I dag har jeg vært travelt opptatt med å hjelpe min søster og hennes samboer med å flytte inn i sin nye leilighet..
De flytter til nabo kommunen, så de er ikke langt unna :p 10 minutter å kjøre..
Var også på byen tidlig i dag. Handlet ikke det store, men fikk kjøpt meg en smykkeboks, så jeg slipper å ha alt liggende slengt på hyllen..

Gleder meg til i morgen, får da skal jeg og Sanna på alt for Rognan ♥ Jeg digger de karra der :)
Fikk billett i bursdagsgave av Sanna, så jeg er utrolig glad for det!!

Det herjer også en enorm storm her.. Berit heter den.. Hun er til de graver aggresiv, og har gjort store skader der min mor bor. Oversvømmelse og naustene er også kommer vann inn.. Så mye er nok ødlagt. Også på saniter annlegget og alt er det nok skader.. Utrolig kjipt.. Også ikke nok med det, er det meldt enda værre fra mandag av, jippiii!!! NOT..


Dette tok Vegard i går, ser ikke bra ut!!
 

Jeg var på byen med Sanna i dag. Først i banken, så en tur på sentret. Der spiste vi Thai til lunsj, Elsker Thai-mat :)
Også fikk jeg hendlet for gavekortet jeg fikk i bursdagsgave hos Lindapuz <3  Også hadde jeg 20 % rabatt på en valgfri vare, så da ble det 2 kicks neglelakker og 1 lebestift fra Max faxtor. Også manglet jeg en natt t-skjorte, så jeg fant en megasøt en:) Og nye sko gitt, til 199 kr + skinnpuss.. Jeg trengte noen slike sko til jobben ++ så dete ble bra gitt :) Kjøpte meg også strikket tight som er så populært for tiden. men akkurat da jeg skulle knipse ble jeg batteriløs gitt.. Typisk?

Her er noen bilder: 

 

Photobucket

Dior Øyenskyggepallett(Mini)//Stylish move, 2 kicks neglelakker// Bohemian chic og Bruised plum, DiorShow Extase mascara.. Max Factor Lesestift i Start Dust Pink..

 

Photobucket

Daisy natt t-skjorte, Sko og skopuss :)

 

Jeg holder på å se Ønskedrømmen, som det var premiere på i kveld, på Tv2.
Jeg er helt rørt over de som skulle gifte seg. Hun Lise har jo spredning av kreft, og kan ikke gjøres noe mer enn å forsinke spredningen, og ikke kan repareres.. Kom til tårene jeg.. De har en gutt på 7 år også, og det er såå synd på han.. For alle sammen også såklart..
Skulle gjærne ha blitt med på dette programmet selv jeg..
 

I dag har jeg ikke gjort dt store.. Har bare slappet av på min nye soffa.. Den er utrolig god :)
Har ikke spessielt mye å skrive idag, så dette inlegget er utrolig kjedelig, hehe..

musicnodes
Jarle Bernhoft: Streetlights 

I går var jeg og Linda på nattkino for å se Twilight- Breaking dawn, part 1. Likte filmen kjempegodt :) Men syns jo boka er bedre enn filmen, ingen tvil om det..

 

Ellers nå, så har jeg fått min nye soffa. Fikk mormor og morfar sin gammle skinnsoffa.. Den kledde leiligheten myye bedre enn den gammle kattepiss soffaen jeg hadde, hehe.. 
Lucas fant seg plass med en gang han gitt ^^

 

I dag skal jeg ned hos mamma på LR-møte min søster skal holde. Det blir sikkert gøy det ;p

Ellers så skal vi i Lurlåt(korps) på Åge Sten Nilsen sitt arrangemang i Trondheim neste år, The show must go on, en hyllest til Queen og Freddy Mercury. Jeg er stor fan av queen, så dette låter bra :D
Og ikke minst, min favorittsang er, The show must go on;) Og Bohemian Rhapsody :)

musicnodes
Queen: The Show Must Go On


 

I dag fikk jeg Atle's solo album i posten :) Har hørt igjennom sangene, og likte alle sammen :) MEN, syns han skulle ha hatt litt mer Above Symmetry type musikk på albumet, for pop er ikke helt han, føler jeg.. Men uansett, sangene var utrolig bra, og tekstene var sterke.. 
I dag er det alle fedres dag. Alltså, farsdag..
Klokken 4 skal jeg og min søster på middag hos pappa, og etterpå blir det vell kaffe tenker jeg :)
Jeg og min søster tenkte å lage noe personlig gave til han i år, og det ble bringebær ostekake:) Håper den faller i smak, for vi lagde den av vår kjærlighet, hehe!


Pappa og meg da jeg kom hjem fra sykehuset ^^
 

Atle vant. Det var det jeg satset på.. Han er heeelt rå!! Og i dag ble jeg helt måløs av showdansen.. Pirates of the carrabien team, heeelt sykt :)


Dette ble tatt da jeg møtte Atle for første gang :)


Seier's bilde :)


 

Hadde vært gøy om jeg vant :)

cutrinsample


Jeg fikk gavekort på 1500 av tanum om å bli medlem av en av deres klubber, og det gikk med på å velge 3 valgfrie bøker og resten bruke på andre ting de selger. Jeg er somn sagt veldig glad i Mary Higgens Clark, og måtte kjøpe disse to, den andre har jeg ikke hørt om før, så blir spennende :P
Kjøpte orkideevase og rosendahl vannkaraffel med to glass.. Så dette liker jeg ^^

 

musicnodes
Tommy Fredvang: Easy Goodbye

 

musicnodes
Queen: Bohemian Rhapsody

 

musicnodes
Queen: The Show Must Go On

I dag har min kjære hund 3-årsdag. Han fikk så mye kos av meg i mårres at jeg kom litt for seint på jobb i dag, haha.. Men 5 minutter, det er ikke så nøye.. Jobbet overtid i dag uansett ;p

   Denne lånte jeg fra jobb forje uke, og jeg likte oppskriftene så mye at jeg bestillte boka fra bokklubben :)
Her ligger også farsdagskaken jeg og min søster skal lage til pappa i farsdagsgave ^^ Mye godt å se på her gitt, jeg digger den :)

 

Det er ikke lenge til jul gitt.. Fy som tiden går!
Jeg har faktisk kommet i julestemning, og det skulle man ikke trodd, fordi jeg er aldri i julestemning før lille julaften eller julaften!

Snart får jeg ny soffa, så det gleder jeg meg masse til.. Får mormor og morfar sin gamle som ser helt ny ut.. Så dette blir bra :)
Må også finne meg en lesestol for pengene jeg fikk i bursdagsgave, men finner ikke noen i min prisklasse.. Har en jeg fant, men den er desverre for lang for min lille leilighet :/ 

Det er også farsdag på søndag, så jeg skal forberede meg på å bake kake til han ;) Det blir min og min søsters gave til han i år..

Vi tenkte bringebær ostekake :)

Elsk ♥


fikk Irish coffie hos mamma i dag, det var godt ja :)

Også gikk jeg hjem hallveis fra mamma, også kom jeg på at jeg glemte sushi'n og rømmen jeg kjøpte på byen i dag.. Da MÅTTE jeg bare snu. Så jeg gikk 2 km i dag.. Det var godt å gå ein kveldstur, men skulle jo ha en pause med trening i dag.. Jaja, skal uansett på trening imorgen å pumpe jern ;)
Kjøpte btw nye sko i dag, de var værdt 1000 kr, men kjøte de for 200 kr ;) Var skikkelig skosalg på Amfi, så jeg slo til jeg :) De var deilige å gå i, så det var jo også ett stort + ;) 

Har vondt i hode kjenner jeg, så skal bare late meg nå..

Atle er i finalen, og jeg er overlykkelig. Jeg er så stolt av han og Marianne :D

 

Denne filmen hadde jeg litt andre forventninger til enn det jeg fikk da jeg fikk sett den. Jeg trodde den ikke var så, hva skal jeg si? underlig.. Jeg likte skuespillerprestasjonene til Mila Kunis og Natalie Portman.. Men selve handlingen syns jeg var litt snodig.. Sjønte den ikke heelt.. 
Og slutten var trist, og det hadde jeg heller ikke forventet, så kan si det at jeg ble overasket over hele filmen, handlingen og slutten..

 

Terningkast:

 
I dag har jeg vært hos pappa og spist deilig middag. Det ble stekt sei med tilbehør :)
Fikk også undersøkt ryggen av Maylen(stesøster). Hun skal bli fysoterapaut, så hun syns det er bra med "prøvekaniner". Hun fant værtfall ut hva problemet var, så er fornøyd med hennes innsats :)
Etterpå dro jeg på trening..

Nå ser jeg oppgrader og snart hotel cæsar, hehe.. Mulig jeg skal slappe av med en film etterpå, får se hva jeg finner på! 

I dag fyllte jeg 22 år. Wohoo, som tiden flyr.
Jeg hadde selskap med familien i dag, så det ble vell 9 stk som kom..

Dette fikk jeg i gave:


// Boken, Orkideens hemmelighet<3(Har lest den før, anbefaler den på det sterkeste! // Brødrister(Sterkt behov for, min kapitulerte desverre) // Lys med steiner og glass. // Lys og servietter fra Jostu // Fake orkidee(Min favoritt blomst<3) // Kaffepresser(som dere kanskje ikke kan se helt på bilde^^)


Roser fra min mo :) (disse er ekte)


// Det er det ett bedre bilde av kaffepressen :)


Ett 3D bilde av hester <3 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits