Ragnhild Røyseng -

I dag hoppet jeg som en tulling da jeg så jeg fikk Mcfly sitt nye album i posten ♥ Jeg har ventet på det en stund, og endelig i dag kom det!!!!
Hører på de nå, og etter jeg har blogget her skal jeg hoppe å sprette etter musikken.. Har så mye energi i kroppen at jeg må røre meg, og det elsker jeg :D


Elsker disse gutta ♥
 

I dag har jeg kjørt Silje til legen. I mens dro jeg på biblioteket for å levere det jeg lånte forje uke, og hilse på mine tidligere kollegaer.. Det var trivelig å se dem nok en gang, og jeg ble invitert på julekaffe den 21.Desember etter arbeidstid :) Det takket jeg selvfølgelig ja til, og gleder meg til det :)
Senere i dag skal jeg på middag hos mamma.. Det blir kyllingwok!!! Nå skal jeg skrive ønskelister til jul, slik at mine familiemedlemmer kan ha noe å velge i om de er blanke på hva de vil gi meg..
 Jeg digger The LeanMachine's.. De er personlige trenere på Youtube ♥ Har fulgt de siden dag 1 av deres youtube-karriere, og støtter dem 100%Leon Bustin og John Chapman ♥

I dag har jeg vært på trening med Sanna.. Fikk dra å handlet mat etterpå da jeg ikke hadde mer kyllingkjøttdeig..
Jeg har spist så mye sjømat i 2 uker nå, så da bestemte jeg meg for fullkorn's pasta med kyllingkjøttdeig, erter og løk :) Blandet det med Tika Masala saus.. Nyydelig.. Og det spiser jeg nå da jeg ikke kom hjem før nå.. Haha.. Sen middag!

Nå skal jeg bare slappe av en stund, før jeg tar en dusj.. 

Jeg har vært på Twilight Breaking Dawn Part 2 i kveld, med min søster.. Jeg har jo lest alle bøkene og forventet meg masse.. Jeg må si at de har gjort en utmerket jobb..
Jeg ble imponert over hvordan de lagde filmen.. Men syns de manglet noe småtterier.. Men det velger jeg å legge fra meg da de ikke er så synnsykt viktige..

En perfekt avsluttning av bøkene!!

Terningkast: 

I dag har jeg og Silje vært å trent, også tok vi turen innom pappa for å levere noe.. Vi tok oss en prat før vi dro hjemmover også..
Nå har jeg lagd meg Peppermarinert Entrecote med peppersaus og grønnsaker.. Nam ♥

Er også usikker på om jeg skal på musikkøvelse i kveld, da jeg vurderer å slutte.. Er det noen vits i å fortsette når jeg gruver meg hver mandag? Jeg har ingen glede igjen av det.. Jeg liker å være med på de store konsertene vi har 1 gang i året, men ellers er det bare skitt og møkker for min del.. Det er jo også en del uenigheter bladt folket, deriblandt er jeg uenig i det meste som blir sagt, haha... Også nåe det er sagt. Om/når jeg får meg jobb som vekter kommer arbeidstiden sikkert til å være variabel, slik at jeg ikke har tid eller energi til å være på musikkøvelse, så tiden fremover er usikker.. Jeg er jo veldig glad i musikk, og jeg liker jo å spille klarinett.. Men når det er slike omstendigheter, er det noe vanskelig..


Denne spiser jeg^^ Bare det er ny pakkning og 2 for 49kr i stedet, hehe..
 

I dag har jeg ikke gjort det store.. Var hos mamma på middag, dro hjem å trente og nå prøver jeg å fikse søknaden om å få dekket trondheims turen.. Må legge ved buss og togbillettene, så det var litt jobb med det..
Skal også sette meg ned å redigere bilder til plakaten jeg må ha ferdig til i morgen.. Så dagen i dag har vært litt travel på ett vis..

Det blir farmen i kveld også, så jeg håper å bli ferdig med alle gjøremål til den tid kommer! 

I dag har jeg hjulpet mamma og Silje med å rundvaske huset til mormor og morfar + malt kjøkkene.. De er i syden, og da tenkte vi å overraske dem til de kommer hjem igen..
Fikk også pizza til middag hos mamma etterpå.. Dro hjem å trente og tok meg en dusj.. Nå skal jeg bare slappe av og ta livet med ro.. Men mens jeg gjør det må jeg få lagd plakaten til butikken i underetasjen.. De skal ha julemarked eller hva det er for noe, og jeg fikk ansvaret til å lage plakaten.. Mamma skal også hjelpe til der, og vi i lurlåt skal også komme med noen inslag, tror jeg..

Fra mandag av skal jeg begynne å søke jobber.. Om jeg finner noen..
Jeg gleder meg, men også gruver meg til det.. Men det jeg håper mest på nå er at Amfi kanskje har noen ledige stillinger som vekter.. Det er lov å håpe.. Men først skal jeg kontakte han som hadde ansvaret for meg på trinn 2, for å høre om han har noen ledige jobber til meg i Nokas.. Kanskje jeg er heldig å blir plassert på ett kjøpesenter, men jeg håper jo mest på Steinkjer.. Så får se hva det blir til..

Ellers har Landon Austin kommet meg ny singel, og jeg ELSKER den: 

I dag har jeg og Silje vært på byen å handlet julegaver og noe til oss selv.. Så nå er jeg ferdig med 3 julegaver, og har bare 2-3 igjen ;)
Har fått spist sushi og sett en film nå, så etterhvert skal jeg trene også blir det resten av kvelden forran tv'n :)

Her er det jeg kjøpte til meg selv:


En lekker cardigan fra Floyd til 199,- (Ord. pris: 349,-)

Hvit kajal fra Kicks..

En klasikker.. Hesteviskeren ;)


 

I dag har jeg hatt en del ting å få gjort.. Var hos mormor og morfar en tur før de drar til syden.. Også måtte jeg kjøre søstra mi til legen da hun har fått blærekatar..Ventet i 3 timer før hun kom inn, det er sååå typisk der..
Vi dro med en gang til pappa på middag. Og til min store glede ble det sushi å få servert :D Så det er 3 sushi-middagen på 2 uker, 4 med i morgen for jeg fikk Silje sin pakke, da hun ikke liker sushi.. Heldige meg :D
I morgen skal jeg og Silje på sjopping å handle gaver.. Også må jeg begynne å trene igjen, har ikke hatt tid mens jeg var på kurs, bortsett fra å gå noen turer..

Nå har jeg fått dusjet og er klar for kvelden..

 

I dag var det siste dag på kurs. Og jeg klarte eksamen :D Nå er jeg utdannet vekter, og er super happy for det!!!!
Jeg klarte det faktisk på første forsøk, da vi får 2 til sammen om man ikke klarer det første gang.. Men jeg klarte det med glans, og er i hundre nå.. Endelig har jeg utdannet meg til noe, og nå er det bare å søke seg jobb.. Jeg skal være på utkikk så ofte som jeg kan, og håper på å få meg jobb på nyåret om ikke før..

Fikk påspansert Perrongen-pizza av mamma da jeg kom av toget(Perrongen er på togstasjonen), min søster var også med.. I morgen blir det feiring med pappa, og muligens trening med søstra etterpå..

Nå ser jeg på farmen og avslappet meg meg den ansiktsmaske.. Men blir mer rydding snart, så etterpå blir det rett på soffaen å være på pc'n en stund før jeg legger meg..

 

I dag gjorde vi bare to gruppeoppgaver hele dagen, så i dag var det kjedelig.. Menmen, jaja.. I morgen er det siste dag, og eksamen.. Så jeg må lade opp til den tid og få lest litt etterhvert.. Tore kjøpte Sushi til meg i dag, så skal snart stappe i meg den :D Jeg er så sulten nå, så magen min roper om Sushi..


Nå er jeg i himmelen ♥

I dag hadde vi førstehjelp og med ny lærer.. Denne gangen en morsom nordlenning.. Så dagen i dag gikk som lynet syns jeg.. Så jeg lo meg nesten igjel av alle de rare kommentarene.. Ikke nok med det hadde vi ett av bordene som lagde masse lyder når de pratet og til slutt ble de kalt Lydbordet.. De to jentene var værst.. Tror de kanskje hadde fått i seg for mye sukker..
Og en annen ting som han Stig(læreren) er kjent for er sitt faste sitat: Ta dæ ein bolle!! Vi ble advart av Anna om at han koms til å si det relativt ofte.. Så ja, det ble noen boller på folk i dag gitt..
Lurer på hvor mange boller han vil folk skal ta i morgen jeg.. Blir spennende å se, hahaha!!

Bare to dager igjen nå, så jeg HÅPER disse dagene blir bra.. Og at jeg drar hjem med utdannelse og verdigheten i behold..

 

I morges kom mamma og Lucas på besøk hos meg.. Jeg har savnet Lucas så fryktelig, så det var gått å få han her.. De reiser igjen i morgen, så jeg håper jeg klarer meg frem til jeg reiser hjem på onsdag..
I dag har jeg og mamma vært på Spar Kjøp.. Jeg fikk handlet ferdig 1 julegave og begynnt på 2.. Så jeg har i allefall begynnt..
Kjøpte meg også en rød nydelig bluse, skjerf og en ny jeggings.. Fikk også vannkaraffel, teholder, Latte macceato glass og en ny bestikk-holder/skuffe ting av mamma.. Det er det jeg kan komme på akkurat nå..

Etterpå dro vi på Malvik sentret å tittet litt.. Jeg kjøpte meg ikke noe, men fant en del fint.. Vi handlet til slutt på Rema 1000 for å ha noe å kose oss med i helga og noe småtteri til de siste kursdagene neste uke..
Nå har vi spist mozacca med salat og nan brød. Også blir det Skal vi danse-finale senere.. Jeg heier på Ben ;)I dag har vi gjort en del oppgaver. Vi byttet om på gruppen også, og det likte jeg.. De jeg kom på gruppe med har jeg ingenting til felles med.. Så det ble relativt stillt i gruppa..
Vi ble ferdig klokken 15:00 i dag, så da dro jeg på Trondheim Torg å handlet en liten del av en julegave til en venninne.. Men fant ikke det store innpå der i dag.. Fikk hudanalyse og noen prøver fra Kremfresh, så det er bra.. Også kjøpte jeg meg en øyekrem fra The body shop.. Jeg vurderer en tur i morgen også, men det er ikke sikkert enda.. Mamma og Lucas kommer i morgen, og om mamma ikke skal spise lunsj med Torill i morgen kommer hun tidlig også drar vi på Spar Kjøp..

Ellers så skal jeg boltre meg forran tv'n senere i kveld.. Også kanskje en liten treningsøkt..I dag har der gått i ett kjør.. Hadde Jus frem til lunsj, og konflinkthånteringer fra etter lunsj.. Da vi gikk fra lusnj kom med masse tanks og menn med våpen forbi oss.. Det var litt skummelt, men gøy å se på.. Trodde for ett lite sekund at det var krig i Trondheim jeg..
Etter kurset tok jeg bussen til Heidi, snakket med Stina en liten halv time, dro på Vallentinlyst kjøpesenter for å bidra litt i moteshowet.. Vi fikk ikke spist middag før vi dro dit, så jeg hadde ikke spist siden halv 12, og tilsutt kjøpte jeg meg en skyr. Det ble min middag klokken halv 7.. Men, så fant jeg ut kanskje kanskje Coop Mega hadde fersk sushi.. Det hadde de, så da koste jeg meg med det også.. Da var jeg i himmelen ♥

Er hos Tore nå, mamma's kjæreste.. Skal være der til onsdag.. Mamma og Lucas kommer på Lørdag også, så da får jeg ha Lucas til jeg reiser hjem :D Men spørs hvordan det blir når jeg reiser hjem, for kan jo ikke ha han på toget? Så får se hvordan det blir..

Kan ikke bruke pc'n min her, da Tore ikke vet internettkoden, og den kommer jo automatisk på hans, da må bruke den frem til jeg drar hjem..

Skal se om jeg blir igjen etter kurs i morgen slik at jeg kan ha meg en dag med shopping.. Kanskje jeg handler noe julegaver også..

Ser Torsdagskveld fra Nydalen nå, så blir det natta etterpå..I dag startet jeg dagen med å ha hvært våken i hode hele natta, men kroppen sov.. Så jeg var rett og slett en Zombie i dag.. Fikk gratis buss til kurset i dag også da, kult det.. Også følte jeg meg ekstremt slapp i begynneksen av kursdagen. 2 timer etterpå ble jeg veldig kvalm og sulten.. Prøvde meg på en energibar, den gikk jo ned.. 1 time etterpå kom den ut kjeften, akkurat i det jeg lukket døra til kursrommet.. Hadde spyet i munnen til jeg kom på do, haha.. Litt mye info?
Også kom det jo andre veier også, så i dag har jeg hatt max uflaks.. Var også alt for trøtt til å holde meg våken, så jeg duppet til flere ganger.. Fikk kaffe til slutt, men den kom jo ut sammen med energibaren.. Jadda.. Fin dag sier du?

I morgen jeg være opplagt.. For da er det Jus halve dagen.. Så da blir det masse paragrafer å alt det der.. Vi hadde litt av det i slutten i dag, og jeg var fortsatt en zombie og glemte jo brillene hjemme, så jeg fikk ikke til å lese lovboka selvsagt.. Skriften er jo så liten der..

Jeg håper jeg ikke er så sliten og kvalm i morgen.. Så jeg skal slappe av i dag.. Helt klart..  Skal være i Trondheim i helga, så jeg håper noen vil bli med meg på Twilight ;p


Plants vs Zombies.. Digger det spiller også btw.. Passet bare så bra at jeg lignet han i dag..

I dag syns jeg kurset gikk litt tregt.. Men gøy var det jo også.. Vi fikk gå 30 minutter før tiden, så jeg syns det var godt, da jeg var så sulten at jeg skalv og magen maste og maste på meg..
Dro på Cirus(Det nye kjøpesentret i Trondheim) sammen med Heidi.. men ble ikke imponert over det.. De hadde Søstrene Grene(Min nye favoritt butikk), men ble ikke imponert over det lille utvalget de hadde i forskjell til Levanger.. Menmen, fikk kjøpt noe småtterier der uansett..
Heidi skulle også levere inn en bluse på Match på ett annet kjøpesenter, og mens vi var der.. Jo gjett hvem som kom innom? Han der lille nissen i The Julekalender¨(Han er favoritter min).. Husker ikke hva han heter, men ja.. Jeg kjente han igjen..


Han i midten traff jeg ;)
 

I dag var det første kurs-dag. Jeg var nervøs på hvem jeg møtte på kurset denne gangen, men hadde jo ikke noen grunn til det.. Fordi kurslederen på trinn 1 har kurset her også.. Men neste uke kommer den en mann å tar over.. Det var også to stk fra trinn 1 som møtte opp, så jeg ble veldig glad for å se kjente fjes :)
Vi og en annen dame satte oss på samme bord, så vi gjorde oppgaver sammen, og det syns jeg fungerte bra.. Fikk til og med slyss hjem med hun ene som satt på bordet.. Så jeg syns det var kjempe snillt.. I morgen må jeg sikkert ta buss, noe jeg gruver meg til.. Må snakke med bussjoføren om hvor jeg skal sti av og evt. hvilken buss jeg må ta når jeg skal hjem og hvor jeg skal stå.. For jeg er rimelig blank på slike ting med buss..

Etter kurset i dag ble klokken 5 før jeg kom meg hjem.. Kom akkurat til ferdig middag, så det var snedig.. Etter middag dro jeg og Heidi inn til byen en tur for hun hadde noen ærender.. Vi var innom XXL og der fant jeg endelig en utebukse fra Stormberg på tilbud. Jeg har lett lenge etter en god utebukse og endelig fant jeg en :) 700kr til vanlig, men fikk den for 149 kr.. Bra kupp, ikke sant? 

Om ikke så lenge skal jeg innover til Trondheim. I morgen starter Trinn 3 og siste innspurt til min vekterutdanning.. Jeg krysser fingrene på at alt går bra, og kommer hjem med gode nyheter..
Jeg er redd dette siste kurset kan bli for tøft for meg, men skal kjempe meg igjennom og håpe på det beste..
Jeg skal være borte i 10 dager, 11 med i dag.. Så jeg kommer til å savne Lucas utrolig mye.. Det er somregel han som får meg ned på bakken om jeg er stressa, eller lei meg.. Men må klare meg uten han nå!
Skal sitte på med Tore innover, så han kjører meg til Heidi, der jeg skal bo den første uka. Helgen og uka etter skal jeg bo hos Tore.. Så det ordnet seg med pass å bo, heldigvis.
Jeg håper jeg får sett igjen tremenningene mine når jeg er i Trondheim, for de ser jeg så alt for skjeldent.. Hun ene har bursdag i dag, så kanskje jeg treffer dem, men skal ikke si for sikkert da de begge er hos fedrene dems..
Har hatt litt stress den siste timen da jeg ikke får plass til alt i baggen jeg skal ha med meg, og selvfølgelig er den ødelagt.. Men jeg får bare håpe den ikke går enda mer opp i sømmene.. 

I dag er min kjære hund 4 år. Tiden har gått så utrolig fort, og nå er han en voksen hund :) Syns ikke det er lenge siden han var like liten som skostørrelsen min(Str.37).
Så i dag dro jeg og mamma på byen en tur. Og da måtte jeg jo handle gave.. Det ble tilslutt gobiter.. Skulle kjøpe ny sele, men hadde ikke råd til det akkurat nå..

Her er bilde av bursdagsbarnet og det jeg kjøpte:


Bildet ble tatt i dag ♥

1kr per julepappir, Negleklipper, skjørt og hundegodis.

Nærbilde av negleklippern og godbitene..

Lucas venter på klarsignal fra meg om å få spise godbiten sin ^^,  

På mandag skal jeg på vekterkurs Trinn 3. Jeg gruver meg max.. Da det er lange dager på 8 dager.. Jeg skal bo hos søskenbarnet til mamma de første fem dagene(man-fre). Også fra mandag, uka etter til onsdag vet jeg ikke hvor jeg havner.. Helgen i mellom disse ukene vet jeg ikke hvor jeg skal.. Om kurset skal gå de to dagene også? Da blir det jo 10 dagers kurs. Men i følge mailen sto det slik at det var i helgen også, men det kan jeg ikke tro det er? Fikk jo beskjed om 8 dager. Jeg ble så usikker at jeg sendte en mail, og håper hun svarer i morgen..

Snart er det Norske Talenter og Senkveld, så det skal jeg kose meg med i kveld :)
I morgen må jeg på byen med mamma for å handle farsdagsgave til pappa.. Skal prøve å nyte helga, da jeg drar uttpå ettermiddagen til Trondheim på søndag.. Skal sitte på til kjæresten til mamma.. For han bor jo i Trondheim, og da er det like greit å bli med han innover:)

Skal prøve å blogge hver kursdagen denne gangen også, om jeg rett og slett for tid.. Vil jo håpe på å få litt fritid når jeg kommer til Heidi også, og håpe på at jeg gidder å trene når jeg kommer dit.. Jeg har jo Youtube-treningsprogrammet mitt, så da må jeg bare ta med håndvektene og matta mi..

Så dagen i dag har bestått av støvsuging, rydding, skifting til vinterdyne og dynetrekk, også har jeg satt på to klesvask, 1 hvit og 1 farger.. 

Har også fått hørt igjennom One Direction sitt nye album. Det er MEGA bra ♥ Syns det er bedre en dems første.. Og har allerede mange favoritter..
I dag var det min siste dag på vekterkurs, Trinn 2. Det skal belønnes med å sove lenge i morgen.. Lenge for meg vil si rundt 11.. Jeg har sovet lite de 3 nettete jeg måtte møte klokken 7. 4-5 timer max.. Så det er min plan for morgendagen så langt.. Men må også bestemme meg iløpet i i kveld om jeg skal melde meg på trinn 3 som begynner på mandag..
Men en vesentlig del er å finne ut om hvor jeg skal bo når det kurset er.. Det er jo i Trondheim, så å pendle 4 timer om dagen hver dag i 1 uke og 3 dager, det gidder jeg ikke..

Ellers i dag skal jeg trene og vaske gulv etterpå.. Skal også ha en aldeles liten tv-kveld.. Så det gleder jeg meg til :)
En venninne/slekning av meg fikk sin søte datter(Emilie) for noen få dager siden, så nå gleder jeg meg til å få møtt henne :) Hun kommer hjem fra sykehuset i morgen, også ville hun komme seg inn i rutinene først, så kunne jeg ta meg en tur :D

Eller så er jeg alt for hekta på One Direction - Little things..
Jeg kjenner meg igjen i noe av teksten, derfor syns jeg denne er en litt emosjonell sang for meg.. Men sååå nydelig.. Og disse gutta vokser bare mer og mer på meg.. Gleder meg til det nye albumet kommer :) 

I dag var jeg portvakt på Aker Kværner.. Skal også det i morgen, og det er siste dag på trinn 2..
Jeg syns å være portvakt var en ok jobb.. Det er jo bare å sitte på en stol å trykke på knapper for det meste.. Men syns ikke det var den værste jobben å ha.. Så jeg kunne tenkt meg en slik stilling innimellom.. Jeg liker å røre meg på jobb, men denne er nok ikke akkurat slik.. Og å sitte på en stol i flere timer i strekk er tungt.. Jobbet fra 07:00 - 14:30, og bare en do-tur.. Så jeg skal si det var rimelig godt å komme seg hjem nå. Men gleder meg til i morgen jeg, så dette skal gå bra :)
Fikk også bursdagspakken min fra Nelly i dag, så det var supert.. Fikk 75 kr fra Nelly på bursdagen min, og jeg såg de hadde Yankee Candles.. Jeg digger de, og på den norske Yankee Candles siden er de så dyre,.. Jeg bestilte 3 små'e lys som jeg skal prøve ut.. Jeg har jo ikke luktesans selv, så jeg må få søstra mi til å lukte på de, hehe... Den siste jeg bestillte var utsolgt, så da fikk jeg igjen pengene for den ;)
Fluffy Towels og French Lavender.. Har hørt de lukter godt, så da får vi se om de gjør det da :PEllers i dag skal jeg snart ned til mamma på middag.. Ørret i dag :D
Skal også trene når jeg kommer hjem, og må sette på en klesvask nå, da det trengs.. 

I dag begynnte jeg ikke før klokken 9.. Måtte vente en god stund på hun dama som skulle ha opplæringen i dag, da hun hadde sovnet av etter nattvakt dagen før ;p
I dag gikk det på teori igjen. Gikk mer inn i dybden av ting i dag. Også til sist dro vi ned til Aker Kværner, der jeg skal være de to siste dagene.. Alltså, i morgen og torsdag. Ble ferdig til halv 12 i dag, så ble ikke så lang dag i dag heller.. Men i morgen skal jeg være på Aker fra 07:00 til 14:30, så det blir en 7½ timers dag, begge dagene..
En ting er at jeg må være der til klokken 7 igjen, begge dagene.. Jeg klager ikke, men blir bare mer bekymret om jeg klarer å våkne klokken kvart på 5..
Får nok ikke nok søvn heller, for jeg sliter med å sovne på kveldene.. Jeg legger meg til rett tid, men kroppen nekter å slappe av.. Rett tid vil si klokken 10, eller halv 11..Legger jeg meg tidligere enn det ligger jeg bare å vrir meg enda flere timer uten å få sovnet.. Så ingen vits i å legge seg tidligere.. Har prøvd mange ganger, og det nytter ikke..

Har hatt Lucas siden jeg kom hjem i dag, og gjett hvor glad han ble for å se moren sin^^ Vi har kost oss masse, og skal snart levere han tilbake til mamma så hun får passet han frem til torsdag..
Skal ha han noen timer til, så vi må nyte det..


Lucas blir 4 år på lørdag.. Så det må feires :)
 

Sto opp klokken 5 i morges.. Ja, det er tidlig.. Men måtte være på Verdal til klokken 7.. Og jeg liker å ha god tid, og ikke minst liker jeg å våkne til litt før jeg setter meg bak rattet så tidlig..
Jeg kom til Verdal 06:50, og gikk til møterommet jeg fikk beskjed om å mæte opp i.. Men ingen kom.. Klokken 07:15 gikk jeg til resepsjonen for å høre om hvorfor ingen kom.. Joda, de var i ett annet møterom.. Så de hadde sagt feil til meg.. Da ble jeg ganske irritert.. Men gikk da med meg 45 minutter av 1 time med HMS(Helse, miljø og sikkerhet). Fikk til og med en liten prøve, og selv om jeg var 15 minutter "forsein" klarte jeg alle riktig ;)
Etter timen fikk jeg en broskjyre om selve Nokas som jeg skulle lese.. Fordi han fyren skulle ha ett kurs til, bare på Polsk.. Så da var det ingen vits i at jeg var der.. Kan jo ikke ett ord på Polsk..
Jeg rakk å lese hele hektet til han var ferdig, og da satt han meg til å lese enda en større bok, fordi han måtte ut en tur.. Jeg skulle lese om brannvern og førstehjelp..
Så når han kom igjen gikk vi igjennom det jeg leste om, og fant ut at jeg kunne gå for dagen.. Vi lå faktisk forran skjema, så det var ganske greit :)
Ble ferdig klokken 12 faktisk, så ble ikke så lang dag.. I morgen skal jeg dit til 09:00, så da kan jeg sove litt lengre.. Blir nok lengre dag i morgen da jeg tror vi skal ut å finne på noen vekter-ting..
Skal ha en dame som "leder" i morgen, så tror det skulle bli noe utryktning eller noe..

Var også til pappa på middag i dag.. Torsk med lever, potet og bacon.. Mmmmm, nam ♥
Lucas var også med..
Lucas skal være hos mamma denne uka, så jeg slipper å stresse ekstra om morgenen og heller konsentrere meg om kurset.. Syns det er veldig snilt av henne å gjøre dette :)

Nå har jeg trent og nå skal jeg slappe av.. Har ikke noe energi til musikkøvelse i kveld, da jeg sikkert skal legge meg ekstra tidlig i kveld.. 

I dag har dagen vært noe deprimerende.. Jeg er mega stressa, irritert og nervøs..
Sov ikke det store i natt da det var ekstremt mye vind ute. Og der jeg har plastenavfallet bråkte så mye og da reagerte Lucas, og jeg måtte følge med han i flere timer før jeg fikk han til å roe seg ned. Så klokken ble vell 4 før jeg fikk sovnet.. Skulle opp halv 9, så fikk ikke nok søvn.. Klokken 10 møtte jeg opp på møte jeg skulle på, kjørte til der vekterkurset dag 1 skal være for å ikke kjøre meg bort på mandag. Skal jo møte opp til klokken 7, så jeg kommer til å bli ekstremt Zoombie den dagen.. Jeg aner ikke hvordan resten av neste uke blir da jeg ikke har fått nokk info.. Men får nok vite mer på mandag.. Jeg har også prøvd å fått tak i Journalen min, men selvfølgelig sendte min forje lege ikke den rette som jeg skulle fått sendt til min nye fastlege.. Så der ble det bortkastet tid og penger..
Det er jo dyrt å sende over slike ting tydeligvis, så jeg er mektig irritert på legesentret jeg hadde før.. Jeg må  ha alt av journaler klart til mandag, så nå er jo det gått rett i dass.. Men mamma fant en av de Journalene jeg må levere til Nokas, men det er ikke den som jeg egentlig skal levere.. Jaja, jeg håper det går greit...
Kjente også i dag at jeg begynner å få en kraftig deprisjon igjen, og jeg vil ikke tilbake dit.. Kjente meg også utrolig dårlig og slapp, ingen matlyst osv.. Jeg tvang meg selv til å trene uansett, for det hjelper mot deprisjonen min, som regel.. Er litt bedre nå, matlysten har kommet tilbake, føler meg heller ikke dårlig lengre, så det funket vell?

I morgen skal jeg ha noen venner på besøk for å feire bursdagen jeg hadde i går.. Jeg håper jeg er i bedre humør til den tid allefall..
Det jeg tenker litt på et at jeg kanskje blir like dårlig som jeg ble på kurstrinn 1 i September, for da begynnte det slik jeg følte meg i dag. Men skal kjempe i mot, for dette skal jeg klare... 

Gavene jeg fikk fra familien:


Blomster fra mormor og mamma.. Vase fra mamma og Tore :)

Krus fra mamma og Tore, Adventstaker fra Jostu fra Onkel Bjørn, Kaffe kapsler og neglelakker fra min søster :)

Nærbilde av neglalakkene.. Min favoritt er den i midten :)

Jaja, da er jeg blitt 23 år i dag.. Ingen veg tilbake nå, haha.. Jeg føler meg gammlere i grunn..
I kveld skal jeg feire den med familie, så det skal bli koselig :) Fikk også en telefon i morges at jeg skal møte opp på Vip Sentret i Verdal på mandag for trinn 2 i vekterutdanningen.. Ikke nok med det, jeg begynner klokken 7!! Så det betyr at jeg må sti opp halv 6, for å få tid til å lufte Lucas, spise frokost og ordne meg.. Har ikke den atore tiden på å orden meg selv, så må skippe noe, hehe..
Så i morgen skal jeg og han som hjalp meg med å komme i gang med vekterkursene ta oss en tur til det sentret.. jeg er overhode ikke kjent i Verdal, så jeg må lære meg vegen så jeg kanskje ikke kjører meg bort på mandag..
Trinn 3 er allerede uka etter neste uke, så jeg vet ikke om jeg skal søke på det såpass fort eller om jeg skal vente til neste kurs.. Jeg må få undersøkt hvor jeg skal bo å alt det der først før jeg søker, så den tid, den sorg ;p Jeg har jo veldig lyst til å bli ferdig utdannet før jul, så om jeg får en plass å være den uka kurset er så må jeg hoppe i det.. Spiste kurset varer i 8 dager, så dette kurset blir veldig tøft. Men jeg håper jeg består, så får jeg bare begynne å søke meg jobb som vekter ^^,

Nå koser jeg meg med min hjemmelagde sunne kanelsnurr og en sukkerfri Latte Macchiato. Klokken 15:00 skal jeg ned til mamma å lage Chilli Con carne sammen med min lilleøster. Da jeg ønsket meg denne retter til middag i dag^^ Jeg har ikke laget eller smakt Chilli Con Carne siden ungdomsskolen, så nå er det på tide igjen..


Chilli Con Carne-bilde fra Google.

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits