Ragnhild Røyseng -


Brune pinner..De ble litt for tykke, men ganske god :) Neste pulje skal jeg ha kakaopulver i, slik at de blir brunere ^^


Smultringer :)

I kveld kommer Linda en tur hos meg :) I mellomtiden har jeg gjort husvasken av halve leiligheten, bakt litt og danset etter Adam Lambert :D
John Kristian kommer kanskje litt senere også for å jamme sammen med oss på ukulelen. Han har også ukulele, så da tenkte vi å slå oss sammen og spille litt ;B

Har også begynt å pyntet til advent.. Det vil si jeg har gjort klart det ene bordet med adventslys, og litt nytt dekor ;p


Slik ble det.
 

Ja, da ble det helg. Jeg har kommet meg hjem fra trening, og inntatt dagen's middag.. Lagde fylte paprika med kyllingkjøttdeig, krydder og fullkornsris :D Kjempegodt!!!

Nå sitter jeg å koser meg med One Direction sitt nye album og ser The voice^^ Koosefredag :)
 

Jeg har meldt meg på Bakekona's giveaway :) Jeg er fast leser hos henne, og har prøvd ut mange av hennes fantastiske oppskrifter. Hun har også masse gode tips og råd å gi som jeg setter stor pris på.
 

Her er en link til hennes giveaway:
http://bakekona.blogg.no/1385326471_giveaway__gavekort_p_.html 

I dag da jeg var på trening fikk jeg en telefon av de jeg leier hos om at jeg får skiftet ut soveromsviduet mitt.. 2 år tok det. 2 ÅR! Det var nemmelig så slitt og fuktskadet at det begynte å mugle for lenge siden.
Jeg måtte vaske det regelmessig for at muglet ikke skulle spre seg enda mer. Også gikk det ikke ann å lukke viduet skikkelig lengre heller. ENDELIG i dag har jeg ett mye bedre vindu. Nå kan jeg åpne viduet uten at Lucas tar en tur ut igjennom det. Det eneste negative er at nødutgangen har blitt mindre, hehe.. Men jeg kommer meg igjennom, så det skal ikke være noen problem for meg. Må bare være fleksibel, så går det nok bra.

Var også på værksted med bilen, igjen. Men de hadde ikke tid til å se på den i dag, så neste uke skal de få sett på skranglelyden og den andre ulyden. Håper de finner ut hva som gjør dette! 

Resten av dagen i dag går på lesning, stortsett.. Har også kjøpt film nr. 5 i Camilla Lackberg sin bok-serie. ENDELIG kom bok nr.5 ut som film. Nå er det bare 3 bøker igjen, og håper de filmatiserer de også :) Da bok nr.6 er min favoritt av alle.
I dag prioriterte jeg julebakst og rydding av soverom. Jeg er i ekstase over hvor god bakst jeg fikk til i dag. Den ble nydelig :D
Jeg lagde sjokolademarsipan og sjokolade havreflarn.. NAM!!


Disse er sukker og glutenfrie :D De ble helt nydelige!


Havreflarn. Jeg lager disse med en gang jeg går tom, men denne gangen hadde jeg restene av sjokoladen på to av flarn'e ^^ De er oså gluten og sukkerfri!

 

Uka's musikk:


Vil også bare si at jeg elsker alle sangene på hans nye album :)

Og

YaJ3FLqCEQk
Fenomenalt! Mye bedre en Lady Gaga!!
og

Uka's bakst:

Proteinmuffins med sukkerfri/melkfri sjokolade-overaskelse :)

Uka's neglelakk:

hB8P70p3QE
Se bort i fra lakken utenfor neglen, den fjernte jeg etter bilde ble tatt ^^
Uka's parfyme:
Uka's qoute:
 

Uka's plagg:
Uka's proteinbar:

ELSKER denne!!!


 

 

Jeg lurte på om dere er en Katy Perry eller en Lady Gaga? Denne ide'e'n kom fra den nyeste Glee episoden.

Jeg personlig er en Perry. Da jeg overhode ikke er fan av Gaga eller hennes musikk. Noe er ok.
Katy har så mye bedre musikk, og liker stortsett det meste av hennes klesstil :) Lady Gaga er for drøy for meg. 


Ellers i dag skal jeg ut på livet.. Sammen med min søster og Joakim :) Så ha en fin lørdag vidre dere :)

Jeg har fått forespørsel om å legge ut marmormuffin's oppskriften som jeg la ut ett bilde av i går. Så her er den :)Ingrediender:

50 g mel(Jeg bruker maismel/mandelmel/sesammel/ osv. (De på bilde er med sesamel)
10 g valgfritt proteinpulver (Jeg brukte ett med jordbærsmak)
1/2 ts bakepulver
1 ss sukrin Gold
1 eggehvite
0,5 - 1 dl vann
1 ts kakao
+ Annen søtning om ønskelig  *Jeg brukte noen dråper mørk sjokolade stevia.

Om du vil ha sjokolade eller annet inne i muffinsen, vær så god :) 

Ovnen settes på 175 grader. Bland alt sammen, bortsett fra kakaoen. Hell nesten all røren i formen, og resterende røren har du kakao oppi. Bland det sammen. Ha kakaorøren i den andre røren forsiktig.
Slik at det blir en marmor-effekt.
Ha i ovnen i 20 minutter. La de avkjøles.

Ellers folkens, ha en fin helg, og kos dere :) Jeg skal kose meg med disse muffinsene allefall! 

I går fikk jeg så lyst til å bake, da det er noen dager siden sist.. Jeg endte opp med marmormuffins med mørk, sukker/melkefri sjokolade-overaskelse inni ^^ Nam Nam :)
Nå ligger de i fryseren til helgen, da skal jeg kose meg med de :) I dag hadde jeg veiledningstime med Helene. Ikke Therese denne gang. Vi fikk endret programmet mitt, og satser på at dette fungerer for meg :)
Fikk også fått en lang tur med Lucas i det fine, men kalde været :) Så nå er vi begge fornøyde :)

I morgen er det siste dag på jobb før helg. Og det er serriøst ikke mer enn 1 uke til 1.desember snart.. Hvor har tiden blitt av?

 

I dag har det hvert en helt vanlig dag på jobb.. Ikke så mye som skjedde i dag..
Annet enn at vi vant Brageprisen, alltså Folkebiblioteket :) Utrolig bra!

I dag skal jeg begynne med å lese Geir Lippestad sin bok. Jeg både er spent og gruver meg.. Men han er en mann man setter pris på, syns jeg! At han tok oppdrage med å være Breivik's forsvarer og gjennomførte det, det er helt utrolig.. All credd til han :)

I morgen består dagen for det meste av trening. Jeg skal opp tidlig i morgen for å ha oppfølgingstime på 3T. Denne gangen har jeg en ny veileder, så jeg er spent på hva vi finner ut om treningsprogrammet mitt.. Det blir muligens endringer i det, slik jeg ser det allefall :)

I dag har jeg hatt fri, og dagen har bestått av tidlig opp om morgenen, rett på trening også tok jeg sol etterpå!
Dro hjem og gikk en langtur med Lucas, så i dag har jeg og bikkja fått skikkelig trim! :D

Ellers har jeg gjort unna litt husvask, og slappet av litt på soffaen. I morgen er det ny arbeidsdag, og gleder meg på det.

Prøver også å se hva jeg skal finne på til helgen. Har veldig lyst til å ut på byen, men det spørs om jeg får med meg noen. Jeg har i allefall skaffe sjofør, så nå må jeg bare finne noen å dra sammen med ;p 

Vell, nå er det mandag, og ny uke.
Har ikke så mye å skrive om i dag, for å si det slik.. I helgen kom Hilde The Hurricane her hos oss.. Hun skapte ødleggelser og kaos.
Jeg var godt plassert hos min pappa og slapp strømbruddet.
Har ingen peiling på hvordan det gikk hjemme i leiligheten, om strømmen gikk eller hva den gjorde.. Men kom hjem i gårkveld og leiligheten sto der den står enda.. Alt var i orden :)
Men gatelysene er mørklagt, og det er de enda.. Så det er lite lys å se ute. 

Uka's sang:

 

 

oJQEcM6DeIM

Liker generelt Panic at the disco sitt nye album, denne har jeg bare hørt mest av :)

Uka's snacks:

Elsker disse ♥

Uka's plagg:


Uka's bok:

Dritbra bok :D

Uka's bakst til event:

Skogsbærkake(Den ble litt missbrukt av kakeformen, men sykt god ble den) Denne bakte jeg til min stemor's bursdagselskap på lørdag.

Uka's random:

ENDELIG fikk jeg queen-konsert cd'ene av Lurlåt.(Der jeg spilte i korps)

 

 

Dette blir ett kjapt innlegg, da jeg straks skal innover til pappa og stemor på bursdagsfest med hele sullamitten ^^,


Dagen's antrekk..

Ett lite innkjøp:

Ugle ♥

Håper dere andre får en fin lørdag :)

I dag har jeg ikke vært hjemme så mye, da jeg først var på jobb :) Var hjemme en liten time, også rett på trening.. Nå har jeg bakt skogsbærkake til min stemor's bursdagsselskap i morgen :)
Også har jeg kost meg med ost, kjeks og dadler :)


NAAAAM!!! Ignorer juletallerken er dere snill^^ Hadde ikke annet å legge kaken på.


Glutenfri kjeks, philadelphia ost og dadler ♥

Skal hoppe i dusjen nå før resten av The voice og Senkveld begynner.. Så det gjenstår å ønske alle en riktig fin fredagskveld vidre :)

...

I går var jeg borte hele dagen, stortsett, så da gadd jeg ikke blogge.. Jeg var å feiret Rune's 50 år'sdag, så kom ikke hjem før litt utover kvelden. Også hadde jeg andre ting å gjøre etter det, så da ble det lite pc tid.
Hadde jeg kommet hjem 30 minutt før hadde jeg kanskje blitt med i en ulykke. Det var nemlig en bilkræsj like etter at jeg kom hjem.
Ette jeg kom hjem fikk jeg enorme magesmerter også. Tror det kan ha noe med Rødbrygga og gjøre. Jeg er aldri ut å spiser, og magen min er ikke vant til resturant mat. Jeg ba også om å fjerne alt som het gluten og ris i retten jeg spiste, så jeg vet ikke jeg. Fikk ekstra salat, og fikk høre i dag at spiser mann for store mengder salat på ett måltid, kan man få kolikk.. Så det er vell det som skjedde med meg da. Fikk i allefall ikke sove i natt.. Lå å vre meg av smerte i flere timer.. 

I dag dro jeg med bilen på en oljeskift. Fikk også Petter til å sjekke noen småting. Må muligens kjøpe nye vinter og sommerdekk neste år, så kanskje problemet løsner seg.
Var også en tur til pappa, og vi dro på dyrebutikken for å kjøpe nye seler til Lucas. De jeg kjøpte fikk jeg ikke levere tilbake denne gangen, så pappa kjøpte en annen type til meg. Jeg er usikker på om jeg skal bytte den eller ikke, da jeg er skeptisk til den. Jeg er redd den kveler Lucas. Det finnes jo nesten ikke seler til små hunder lengre. De er for det meste med hals, og har Lucas noe rundt halsen, blir han kvalt.

Har også hatt en skikkelig dårlig dag, så jeg er ikke akkurat så snakkesalig..
Etter trening i dag dro jeg for å finne en bursdagsgave til min stemor.. Og jeg fant, så dagens oppgave unnagjort :) Fikk også kjøpe den siste julegaven til Linda(Bestevenninnen min).
Også noe til meg selv ^^ Ting jeg trenger! 

Nå har jeg gjort en del husarbeid, og skal til å slappe av litt med en bok :) Middagen i kveld blir seifilet med chilitomat og wok :)

Blogget ikke i går da jeg var bort hele dagen. Var hos pappa etter jobb, og der ble jeg til kvelden kom krypende. Så prioriterte andre gjøremål da jeg kom meg hjem. Det var også blirr ganske glatt på veiene.
Snøen har ankommet, og veiene glatte.. HUFF!!!!

Her er det jeg handlet i dag: 


Liten brødforrm(Europris), Suppeskål og en mindre skål fra Black Design :)

3 plagg for 200 kr, på Floyd :)

I morgen skal jeg bli med jobben og feire vaktmesteren vår sin 50-årsdag. Den skal feires på Rødbrygga etter jobb, og da skal jeg ha på meg den lilla skjorten(bildet ovenfor).
Begynner senere i morgen, så skal sti opp samme tid som vanlig, og ta en liten treningsøkt før jeg drar på jobb :)

 

Uka's sang:

Uka's duft:


One Direction parfymen ^^, Aner ikke hva den lukter, men har fått mange komplement :)

Uka's accessories:


Min kjære rosegull'e klokke :)

Uka's produkt:


En god primer for ansiktet :)

Uka's sko:


Har brukt disse sko'a hver dag siden jeg kjøpte de.. ELSKER dem!

Uka's bursdagsbarn:


Nå har jeg endelig en ny kjole som jeg kan bruke i julen også ikke minst ute på byen :) Det var utrolig vanskelig å finne en som ikke var svart, så jeg er uber glad for at H&M hadde en jeg falt pladdask for ved første øyekast :)Nå skal jeg bare slappe av med en bok en stund. Blir ingen uteliv i kveld, så da får jeg bare ta en rolig helg..
I morgen har Lucas 5 års dag, så den skal jeg feire ^^ Ja, det er også farsdag, men min far jobber i morgen, så da får jeg ikke truffet han før til uka.
Men er gratulasjon over telefon skal han få av meg ;)

 

Etter trening i dag dro jeg nok en gang for å se om jeg fant julegave til min kjære bestevenninne.. Jeg fant den ene tingen jeg tenkte å gi, og hennes gave blir dessidert den dyreste av alle jeg skal kjøpe til :)
De enste jeg mangler å kjøpe til er onkel, mormor og morfar, stemor og en siste ting til Linda :) Ellers er jeg ganske ferdig! Og godt er det!

Nå har jeg spist lunsj, og skal til å slappe av med en bok. Etterhvert skal jeg sette i gang helgavasken, så den blir ferdig i dag.


Dagens lunsj :)

 

I morges da jeg skulle dra på trening fant jeg mine reservenøkler :D Gjet hvor happy jeg ble?
De lå i baksetet i bilen, så jeg føler meg mye bedre nå!!

Bilen skulle også til "legen" etter treningen. Så nå har Baby Grey legetime neste torsdag. Da skal bli skiftet olje på, og de skulle også få sett på den ulyden som ikke var der idag da han så på.. LOL!

Ett annet lite problem dukket opp i dag også da.. Ulykket uka eller?
Gassovnen min er gåen.. Propantanken er jo over halvfull, men den funker ikke å sette i gang i gassovnen, så jeg var så snakket med dem jeg kjøper propan av, og han sa gassovnen mest sannsynelig var gåen..
Så jeg har satt han jeg leier hos på saken.. Han skal se på den i kveld om han klarer å se hva problemet er, ellers så skal ha kjøpe ny til meg. Det kunne være noen av ledningene som var problemet, og det kunne kanskje ikke være værre enn å fikse den selv. Men om det ikke går, må den kastes og kjøpe ny.

Jeg venter bare på hva morgendagens katastrofe blir jeg.. 3 dager med ett eller annet tull har det hvert nå, så jeg lurer bare på hva neste blir..

Har i allefall fått kjøpt meg nøkkelklipe, så kanskje jeg ikke mister flere nøkkler.. Haha.. 

Nå skal jeg slappe av med en bok en stund. Så får jeg se hva annet jeg finner på senere.. Skal lage meg fiskeburger til middag i kveld, så det gleder jeg meg på :D


SÅ glad ble jeg da jeg fant nøkklene :D

W-TE_Ys4iwM
Ville også si at One Direction sin nye musikkvideo er utrolig rørende. Veldig bra lagd :)

 

I helgen tok det litt av på bursdagsfesten min. Jeg haddet det kjempegøy, inntil jeg og Linda ble frastjålet sakene våre. Jeg mistet husnøkkel og litt sminke. Hadde heldigvis mobil og bankkort på meg.
Det er JÆVELI kjipt dette.. Jeg måtte overnatte hos mamma den natten, og kom meg ikke inni leiligheten min før søndag morgen.
Fikk heldigvis to ekstra sett med nøkkler, MEN klarte å miste den ene i dag.. Hva alle dager er det som skjer?
Jeg skulle bare på dyrlegen med Lucas for å få han kjemisk kastrert, og da jeg kom hjem lå de ikke i vesken min lengre, selv om jeg la de der da jeg låste døra.. :/

I morgen skal jeg på trening.. Rett etterpå må jeg ta turen til Gunnar og Inge(Mekonomen bilverksted), for å la de se på bilen. Det er noe galt med den, så den må fåes tatt en sjekk på.. Jeg må også få skiftet olje, så skal få en time evt senere uka på å fikse den. De skulle bare se på den i morgen.

Jeg irriterer meg utlrolig mye den den husnøkkelen alltså. Den kan ligge ute like ved bilen, da jeg luftet Lucas før vi dro til dyrlegen, så jeg vet ikke.. Lucas klarte også å ødlegge flexi-båndet sitt, så jeg må kjøpe nytt i morgen.. Alt skal gå galt nå for tiden.. Flææ!


Bildet ble tatt sist dyrlegebesøk!
 

Uka's sang:Uka's hjemmebakst:

Brownie-kuler ♥

Uka's innkjøp:

Uka's bokanbefalning:
 


Dagen's bursdagsantrekk!

Gavene:


Ukulele og kugger fra mormor og morfar ♥ Og Leopard kaffe service fra min søster :D

Gaver fra jobb :D

Fra mamma og Tore :)

Parkas av mamma :)

Fikk også penger, så jeg dro for å handle for noe av det i dag, her er det jeg fikk handlet i dag:


Masse godt fra Sunkost og Chai Te fra Norli :) Og Spiced Chai fra Jordbærpikene.

Fikk 20% rabatt i bursdagave av Åhlens, så jeg fant meg masse nyttig :D

Ytterjakke fra B-young og t-skjorte fra Vero Moda||Genser fra Vero Moda||Genser fra B-young

Innkjøpene fra B-young fikk jeg 100 kr avslag på i bursdagsgave av dem.

Gaver fra venner:


Ugle-lys og Ugle-grytekluter fra Sanna :)

One Direction sin parfyme av Linda :D

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits