Ragnhild Røyseng -

De nye eierne er i FULL gang med å pusse opp huset.. Det merkes noe sinnssykt.. De skal pusse opp rubbel og bit. Til og med vår leilighet.. De skal utvide huset, slik at vi får nytt kjøkken, bad og hele to soverom. Så dette blir noen spennende måneder fremover. Vår del skal de begynne med i Mai trodde de.. 

Det er jo også første søndag i advent i dag. Så i går tok jeg frem det lille vi har av julepynt. Har også det første adventlyset klart til å bli tent i kveld :)
Min favoritt julenisse har også kommet seg på plass på peisen, for andre og siste gang.. Peisen vår skal også rives, så må finne en annen plass til nissen min neste år..


Favoritten min :)

Ha en fin første søndag i advent dere :D

Beklager lite blogging i det siste.. Det har skjedd så mye og blogging har ikke vært første prioritet..
Skal prøve å bli bedre fremover, for jeg liker jo å blogge :)

Her er noen bilder fra denne uka:

-jl0g1J3Zm
På tur til Rosenborg - Saint Etienne kamp på Lerkendal :)

Sanna kom til Trondheim en tur :)

Det var det jeg hadde.. Hehe.. Følg med på instagram, så får dere kanskje med dere litt mer.. Isabella1sr kalles jeg ^^
Senere i dag skal jeg og Glenn på kino for å se Mockingjay part 2.


Jeg har ett håp om at kreatin vil hjelpe meg med å bygge muskler. Får ikke den fremgangen jeg vil, og det tar sånn tid..
Min plan er ikke å bli bodybuilder, men ha en del muskler over hele kroppen.. Definerte og synlige muskler.
Dette skal jeg starte på mandag..

Ser allerede noe resultat på armer og rygg, men ting går for tregt.. Derfor fikk jeg anbefalt å prøve kreatin..
Jeg har bestandig hvert skeptisk til dette kosttilskuddet da jeg er livredd for å bli fet igjen. Produktet binder vann, så da ser man enten mer blubben ut eller bare muskulær.
Min kropp er ganske spesiell.. Da jeg gikk ned 30 kilo på over 1 år for en stund siden, og dermed mistet masse fett som trengs til å bygge muskler i lår og rumpe.. Så det "fettet" som er der nå er nesten bare løst skinn.. Jeg har fått noe av det fettet tilbake da jeg har begynt å spist mer. Den tiden jeg slanket meg ekstremt spiste jeg VELDIG sunt og veldig små måltid. Spiste ikke sukker i det heletatt og trente to ganger om dagen.. Det er ikke bra for kroppen..
Spiser fortsatt sunt, men sørger for å få i meg mer protein og næring og spise nok da jeg fortsatt trener ganske mye og tyngre... I helgene unner jeg meg snop og kanskje ett glass vin eller noe.. 

 

♣ Noen av dere som har erfaring med kreatin?

 

#Trening #Kreatin #Vektnedgang #Innkjøp #Fitness

I dag har min første kjærlighet bursdag! Altså, hunden min er 7 år i dag :)
Tenk at jeg har eid han i hele 7 år, og satser på flere år også!! Var å kjøpte en ny leke til han i dag som jeg skal gi han når Glenn kommer hjem.. Da blir det tatt bilder som jeg skal legge ut på Instagram ^^ Ekstra kos skal han også få i dag :D

Ikke nok med det skal jeg få bursdagsgaven min fra Glenn i dag, så jeg er ekstremt spent på hva det kan være.. 

Min instagram komto HER.

2VztJLJ3bL
Bamsen min ♥

Vell, jeg har vært uten Internett en god stund nå. I dag fikk vi montør hit for å installere tv og internettet vi hadde bestilt..
Det er godt å endelig få den igjen, men syns det var deilig å være uten også.. Hadde mer tid sammen med Glenn, og vi fikk gjort andre ting enn å sitte foran hver vår pc.
Glenn syns også det var godt å være mer med meg, så vi skal fortsette slik :)

I tiden uten Internett har jeg fått meg jobb.. Jeg er Renholder for Manpower, der de sender meg ut på forskjellige vaskeoppdrag til forskjellige bedrifter.. Jeg har enda ikke begynt jobben, men tror om ikke så lenge at jeg skal ut i mitt første oppdrag. Jeg kan jobbe de dagene jeg vil.. Og jobben begynner klokken 07:00 hver gang.. Litt kjipt da jeg må ta buss dit jeg skal, og det spørs om bussene jeg må ta sammensvarer meg min arbeidstid. Jeg har nevnt det til min arbeidsgiver, så hun er klar over det..
Har også hatt bursdag. Så ble meget mislykket. Vi skulle til svigerforeldrene mine på Taco, og etterpå Rosenborgkamp.. Jeg ble dårlig etter middagen, så vi måtte bare droppe kampen.. Hater at det ble slik, da jeg fikk de billettene i bursdagsgave av sviger's.. Sånt skjer!

Om ikke så lenge skal jeg gå meg en tur for å ta sol, også blir det matkassekjøring.. Vi har en god del leveringer i dag, så det kommer nok til å bli en sein kveld!Ha en fin mandag videre :)

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits