Ragnhild Røyseng -

I dag var jeg, mamma og Tore(stefar) på byen for ¨handle rakketter til nyttår, men selvfølgelig kom vi for seint.. Men Europris var åpent enda, da måtte vi nøye oss med de rakettene :P
Etterpå tok vi oss en runde i Amfi, der stoppet jeg på Gina Tricout. Der var det saaalg ♥

Jeg endte opp med å kjøpe 4 plagg.. 3 cardigan og en kjole som jeg skal bruke på nyttårsaften :)

Her er bilene av plaggene:


Ordinær pris: 199,- Salgspris: 99,50,-


Ordinær pris: 299,- Salgspris: 99,50,-


Ordinær pris: 299,- Salgspris: 99,50,-


Ordinær pris: 199,- Salgspris: 99,50,-

 

Er storfornøyd med handelen i dag, og gleder meg til å bruke de :D Allerede i morgen skal jeg ha på meg en av cardigan'ene =)

Ellers i dag har jeg hver hos mamma og Tore. Spist middag og ost og kjeks til kvelds, namnam :)

Resten av kvelden går vell på youtube-titting og Two and a half men sesong 3 ;)

 

Ellers så har jeg forelsket meg i denne sangen av det norske bandet Eclipse, It's not right!
Ja, jeg liker opera, MEN den har sine grenser. Jeg tåler ikke hylete opera, hehe.. Men slik som Ecplise, Andrea Boccelli og Phantom of the opera musikk, det er helt fantastisk ♥

musicnodes
Eclipse: It's Not Right
musicnodes
Chris Medina: Falling In Deeper


Min nye favorittsang av Chris Medina :D
I dag var en en tur på byen sammen med mamma og Tore. Vi ble der ikke lenge, og det var igrunn godt :P
Jeg kjøpte meg en genser jeg hadde hatt lyst på en stund nå og ett midjebelte. Jeg brukte gavekortet jeg fikk i julegave av mitt kjære søskenbarn ♥


Kjøpte dette på H&M..


Midje-belte i brunt.


Denne klokken fikk jeg av pappa og stemor ♥
Jeg har ønsket meg akkurat denne i 3 år nå, og endelig fikk jeg den, uten å ønske meg den i gave til jul. Hadde glemt å skrive den på listen :O
Men så fikk jeg den likevell, jeeey :) Det er jo heller ikke den billigste klokka man finner heller, så er superglad for denne :)

 

Ja, da var juleaften overstått. Jeg fikk mye fine gaver og er superfornøyd i år også:)

Her er noen bilder:


Meg!


Pappa leste opp gavene.. Engasert sier du? ^^


Årests julenisse ♥ Min kjære Lucas!


Silje(søster)


Gavene mine :) Min nye bokhylle er ikke med fordi den er for stor, haha..

 

Nå er jeg hos min far. Har vært det siden klokken 12.00. Vi spiste grøt til lunsh og Håvard fikk mandelen.
Nå slapper vi av med bayliss og noen har konjakk og ser tv.

I dag fikk jeg hentet bilen min fra verksted(Jippiii). Og tro det eller ei, den er bedre å kjøre enn det noen gang har vært :)
Jeg har plagdes med Clutcen helt siden jeg fikk den da jeg kjørte opp, den var utrolig lett å kvele. Den var veldig følsom.. Men nå er den helt motsatt.. Nå er den en helt annen bil.. Jeg hadde ingen problem med å få den fremover fortere heller. For i f.eks rundkjøringer og jeg må stoppe før det blir ledig å kjøre inni  rundkjøringen har bilen altid vært treig til å reagere når jeg slipper clutcen og gasser.. Da har den enten kveltes eller bare stått der og plutselig blir jeg for sein fot å komme inn i rundkjøringen før enn annen bil.. Det har irritert meg masse. Og da jeg kjørte den hjem i dag var det jo rushtrafikk, den lystret som bare det den:) Jeg er nå superhappy med bilen og har bestmt meg for å kalle den Lille Springsteen;) Rett og slett fordi Bruce Springsteen er en av mine helter, og er en fabelaktig musikker.. Derfor er bilen min også fabelaktiv nå, haha..


Lucas som nisse når pappa og stemor passet han mens jeg var i Tyskland :)

Ja, som dere ser på tittelen var det en riktig fin start på juleferien jeg fikk i dag..
Bilen kappitulerte. OGSÅ RETT FØR JUL!!
Og det er ikke sikkert Gunnar(bildudn) kunne fikse den før jul. Det kom ann på om han måtte bestille nye deler eller ikke.. Men han skulle se på den i morgen, så får vi vell vite mer da:P

Men ellers har jeg hatt en veldig fin dag FØR alt dette med bilen skjedde.. Først dro jeg på jobb klokken 10:00 fordi da slapp jeg jobbe enda mer overtid.. Og det ble ikke mye jobbing på oss gitt. Fordi vi ble invitert på grøt på kulturhuset(samme bygget som biblioteket). Etter grøten ble det kaker, så dette var en god arbeidsdag:) Rett etter jobb skulle vi til Karianne(kollega) på julekaffe. Det var kjempe koselig ♥ Vi spiste runnstykker og julebakst, tok oss en trall med julesanger og lo og koste oss masse!! :)

Nå er jeg endelig hjemme etter venting med taubil som en kompis av meg kjørte. SÅ jeg HÅPER bilen blir fikset før julaften. For da MÅ jeg ha bilen så jeg kommer meg til pappa, der jeg skal feire jul :P

Tenkte å ta bilde av bilen da den ble trekt opp på planet til Falck, men jeg gadd ikke rett og slett,..

Idag fikk jeg Saras nøkkel i posteb. Har ventet en stund på den, fordi den var ikke på lager da jeg bestillte den, men nå er den her :)

Jeg leste boken først og syns den var utrolig bra, men utrolig trist. Og jeg satt å håpet på at filmen var like bra som boka, og det syns jeg den var! De har klart å fått med mye av det som skjer i boka og spillt inn det kjempebra :)
Jeg må felle noen tårer skal jeg innrømme, fordi det er ikke akkurat en hyggelig handling det er snakk om her,

Jeg anbefaler denne filmen til alle sammen.. De som er født før eller etter krigen, hehe..

 

Nå er det rett og slett ekko i leiligheten! Jeg solgte nettopp mine to k jære stresslesser som jeg er utrolig glad i. Grunnen til jeg må selge de er rett og slett fordi at de tar for mye plass og at de er ikke hundevennelige. Hundehår setter seg utolig lett på dem, og det er slit å få alt vekk. Derfor ville Marit(arbeidskollega) kjøpe dem:) Hennes neste elste sønn ville ha de på rommet sitt, så de sklle prøvesitte de i dag, og det virket som han likte dem, og det er supert, fordi de er utrolig gode å sitte i :)
Det blir sånn at jeg får en rød skinnstol av mamma til jeg får kjøp en ny stol selv, så kanskje ekkoet forsvinner..

Det er lite å finne op idag, så idag blir det en rolig kveld. Lite å se på tv, lite og gjøre på pc'n..

  

I dag har jeg fått pakket inn litt gaver, spist tacopai hos mamma, gjort husarbeid og nå skal jeg se tv..


Tacopai er utrolig godt :)


 

Endelig helg. Jeg trenger det serriøst. Har nesten ikke holdt meg våken på jobb i disse dager. Det er vanskelig å få sove for tiden, mye på grun av at sengen min er for hard.
Etter jul skal jeg kjøpe meg en bedre overmadrass, så kanskje det blir bedre å sove til den tid!
Liv Kristin kommenterte idag også at jeg har sett så trøtt ut i det siste, så det vises på meg..

I dag skal jeg vaske å rydde litt til jul. Også skal jeg lage konfekt. Om ikke jeg gjør det i morgen ^^ Skal også prøve å slappe av en del, for jeg kjenner meg ikke helt topp. Føler meg ikke syk eller noe slikt, bare utmattelse.
Gleder meg masse til juleferie, for det trenger kroppen min, det kjenner jeg at den gjør!

I dag er det også idol-finale. Jeg håper Jenny vinner. Hun er helt rå, og hun har alt som skal til for å vinne.. Vegard er mer nøytral og har ikke det lille ekstra. Så om ikke Jenny vinner skjønner jeg virkelig ikke hva som skjer. Jeg er sikker på at mange unge jenter stemmer på Vegard fordi de syns han er kjekk, det er så typisk :P


Det er som jeg skulle ha sagt dette selv. Lenge leve helgene ;)
 

I dag jobbet jeg 20 minutter overtid. Ikke noe spesielt lenge, men haha.. Rett etter jobb gikk jeg en skogstur med Lucas. Skulle gå 1 mil, men Lucas nektet å gå lengre enn 2 og en halv km.. Ble så irritert på han at jeg hold på å klikke helt! Tenkte egentlig på trening i dag, men så fant jeg ut at jeg har jo ikke tid til det i dag. Snart kommer min søster for å få kjørt til mamma å pakke inn resten av gavene.. Også skal jeg, Silje og mamma på Perongen å spise pizza. Mamma ville spandere på oss fordi det snart er jul, og hun ville kose seg litt før det braker løst :) Vi har aldri smakt pizza'n til Perongen, så dette blir spennende!! Også er det langåpent på sentret i dag, så der skal vi gå en tur etterpå :)

Også vil jeg informere om at Utøya nboka har kommet. Er noen dager siden den kom, men jaa.. Jeg holder på å lese den nå, og blir skikkelig inn i hva hun Emma Martinovic har å si om hva hun opplevde. Jeg syns det er veldig modig av henne å gi ut en bok om hendelsen, og respekterer henne for det :) Hun er en tapper jente, og under henne det beste resten av livet :) Stå på Emma!

Forfatteren:

Boken: 

I går kom jeg hjem fra Tyskland. Jeg tok ingen bilder fra turen, desverre.. Fordi det ble så travelt å slitsomt med alt styret som ble på turen.. Skal ikke gå inn i detaljer, men de vi hang med ble uvenner, og hun ene ble alkoholforgitet og forskjellige ting. Så ble ikke helt en vellykket tur, men båten var helt nydelig, tysklamd var helt normal by og fikk ikke handlet noe særlig. Handlet bare julegavene som manglet og noe godteri og reisegave til noen venner og søster og mor. Ellers kjøpte jeg ikke noe til meg selv. Bare noen materstatere, og bitte litt sminke.. Fant ikke det jeg var på leting etter, så ble lite shopping..

Det var også underholdning av Anne Nørdsti(som kom å tok meg i hånda, lol) også var det noen enternainere som hadde en liten forestilling to ganger om dagen. Jeg kjente igjen den ene mannen, så det var stas ;) Han vant ett tv-program sammen med en jente for noen år tilbake, så det var gøy å få sett han :P

Men ja, det dramaet ble for mye for meg, så er ikke helt kommet fra alt det styret enda. Trøtt har jeg også vært, for det ble ikke spessielt mye søvn på noen av oss. Men er alikevell jeg som fikk mest av alle. Jeg sov som en stein når jeg la meg til å sove, så det var fint ;)

I dag var jeg til min pappa og stemor rett etter jobb, fikk henta Lucas og kost meg med alle sammen der :) Jeg og stemor dro en tur på byen for å handle julegave til pappa, så nå har jeg alle klar:) Fikk også handlet til Cathrine(søskenbarn) så endelig ferdig :)


Den ene halvdelen av 7. Etasje. Den Tapas baren spiste jeg, og nam nam nam ^^,


Øverste bilde: Noe av gå gaten i 7. Etasje.
Nederste bilde: til en av resturantene.. Der fikk vi servert frokost ;)

 

Om noen timer tar jeg toget til Stjørdal, hos Stian. Blir der noen timer før vi kjører til Oslo i natt.. Etter det tar vi Color Line Magic over til Kiel og hjem igjen på tirsdagskvelden. Jeg gleder meg masse, men sammtidig er jeg litt nervøs. Er litt skeptisk til å være i båt på vinterstid. Tenker på Titanic da jeg, huff..
Men holder motet oppe, og satser på at alt går bra! Har endelig skaffet meg reiseforsikring, så skjer det noe, er jeg forsikret i allefall ;p

Skal en tur på butikken nå å kjøpe litt mat på turen innover til Oslo, for vi skal jo kjøre i 8 timer, og på den strekningen må vå jo ha noe å tygge i. Jeg er sikker på at jeg kommer til å sove nesten hele turen nedover, men om jeg ikke klarer det så har jeg med meg noe småtteri..
Jeg drar med toget klokken 19:41 i kveld, så jeg må pakke det siste nå så alt er klart til avreise.


Byen, Kiel.


 

I dag har jeg fått unna dt siste jeg måtte handle før jeg drar til Tyskland i morgen.. Også belønnte jeg meg med Atle-.konsert :) Varte ikke spessielt lenge, men fikk jo første rad å greier haha.,. Også signerte han cd'n, men han glemte "N" i navnet mitt. Så jeg heter vist Raghild jeg ^^
Også ble vi tatt bilde av av en dått som var med han på turneen.. Så Atle legger ut bilder fra Steinkjer snart tenker jeg ;p


Deilige Atlemannen :)


Jeg bare digger tatoveringene hans :)


Jeg og Linda gikk litt rundt sentret før Atle kom, og der fant jeg en hest.. Dette måtte jeg bare ta bilde av ;)

 

Nå har jeg hvert på trening. Ble mest styrke i dag, så blit snart buff, haha... neida..
Nå har jeg tatt meg en dusj, og koser meg med oppgrader og hotel cæsar nå ;)
Etterpå skal jeg lese bok. Og kanskje til slutt før leggetid, skal jeg se Phantom of the opera.. Jeg bare ELSKER den musikalen :D

Gleder meg også til i morgen. Har fått avspasere 2 timer før jeg egentlig slutter på jobb, slik at jeg kan få gjort mine siste ærend før jeg reiser på Lørdag. Også blir det Atle-konsert klokken 4. Gleder meg masse til å treffe han igjen :)

Har også lagd en ny Tumbler, og liken er: http://missizabella.tumblr.com/
Følg meg om dere vil ;)


Haha.. Morro-mann han Atlebass ;)
 

Skulle egentlig på trening i dag. Men det er for glatt å kjøre, og har nok kjøort nok i dette føret i dag kjenner jeg. Hadde hjærte i halsen til og fra jobb.. Er nok med de gangene gitt!
Så istedet gjør jeg husarbeid og hører på Queen - Live at Wembley ♥Om jeg føler for å trene hjemme etterpå skal jeg det. Tenkte å ta litt styrke med styrkebåndene mine.. Men først slappe av etter middag. Det er lurt..

Har også pakket litt til Kiel turen på lørdag. Må finne ut hva jeg skal ta med, men toalettsakene er iallefall klar..

I morgen kommer pappa en tur for å hjelpe meg å skifte lyspærer på taklampen. Haha, hørtes ut som jeg er hjelpeløs, men problemet med den lampa er at det er utrolig vrient å få ut og inn nye lyspærer. Kantene er så spisse at mann begynner å blø..

 

Jeg skal innrømme jeg er betatt av musikaler. Jeg elsker de! Og nå har jeg funnet min nr.1 favoritt :)
The Phantom of the opera. Jeg er helt hekta på musikken, og historien bak filmen syns jeg også er god :)
Jeg blir helt med i filmen, og kan ikke få nok av den eller musikken!!!
Det jeg syns er utrolig bra med musikken, er at det er den samme melodien i hele filmen, bortsett fra ett par ganger når de framfører operastykker for publikum. Det gjør filmen, unik :)

Har hatt lyst i mange år å se den. Men har ikke tenkt så masse over det. Men så lånte jeg den med meg hjem fra jobb en dag, og dt angrer jeg ikke på!! For en fantastisk film ♥
Den anbefales på det STERKESTE!!

Terningkast:
  


Jeg fikk baket det første av julbaksten i dag. Neste blir fullkorns muffins.
Har ikke smakt på disse enda, og det skal jeg ikke heller før all bakst er ferdig :P

Ellers andre ting som har blitt gjort i dag er å fikse klesskapet og få flyttet det, og inn med en kommode. Resten av jobben blir gjort i morgenkveld.. Har også kastet en drøss med klær, så blir vell god plass i skapet nå ;)
Det ser ikke ut her på stua pågrunn av at alle klærne er spredd på soffa og stoler. Kan ikke legge de i skapet før alt er på plass og klart. Så jeg får fnatt av å se på alt her.. Jeg HATER rot og unødvendig rot for den del også :P

Ellers så må jeg bare si.. Jeg har blitt helt hekta på Phantom of the opera musikken og filmen. It speaks to me!!!
musicnodes
Andrew Lloyd Webber: The Phantom of the Opera

Ja, som tittelen sier fristet en venninne meg med en spørrerunde. Så det er fritt fram å sende inn spørsål til meg, så skal jeg få svart på de når jeg har fått nok spørsmål til å legge det inn i ett innlegg, Høres det bra ut?
Da ble det helg.. Denne helga skal jeg farge etterveksten, en tur på byn for å handle de siste ingredienser til muffinsbakingen til jul.. Og bare slappe av.

Neste helg skal jeg til Kiel i Tyskland. Jeg og en kompis tar Color Line sin Magic over dit :) Gleder meg som en unge, for jeg tror dette blit helt sprøtt, men super på samme tid.
Alldri satt mine ben i Tyskland, så dette blir en opplevelse, selv om den ikke varer lenge. 4 timer på land kan vi være, før båten drar hjemmover igjen :P
Men de har jo masse snadder i båten også, så dette blir bra gøy :) 

Som dere vet er det 1.Desember i dag. Det er ikke lenge til jul gitt :)
Etter jobb i dag dro jeg på trening der jeg hadde treningsveiledning med Astrid. Hun satte opp ett hardt program til meg som jeg skal jobbe med, og jeg gleder meg :) Prøvde ut det i dag sånn smått, for å inne ut hvor mye i vekt jeg skal ha og slikt. Så nå er det bare å sette i gang for fullt!!

Har også vært å levert varene pappa bestillte fra meg, og han ble godt fornøyd :)
Mamma fikk også noen varer og hun også likte handkremen godt :) Prøvde den jeg også, niiiice !!! 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits