Ragnhild Røyseng -

Nå er det 3 år på rad at jeg har dratt hjem etter nyttårsmiddagen.. Jeg følte meg heller ikke særlig bra under middagen heller, så tror det var greit å dra hjemover da..
Jeg skulle også til Linda å feire med dem etter middagen, men jeg tok meg ett lite glass vin, og det var da jeg ble dårlig. Jeg har jo sluttet å drikke alkohol, men jeg unner meg ett glass eller to i året på denne tiden av året for å feire slutten av ett nytt år, men jeg tåler tydeligvis ikke alkohol lengre + at det var ganske varmt inne hos mormor og morfar, og det tåler jeg heller ikke å ha det for varmt.. Ute går bra, men inne i hus å slikt går det bare ikke..


Dette spilte vi før kaffe'n! Fantasi med miming ;p

Nå skal jeg slappe av på soffaen før jeg tar meg en sovetablett å lagger meg..

 

I dag har jeg hatt Sanna på besøk siden halv 1 i dag.. Vi har spilt Mariokart, hørt musikk, sett One Direction - The only way is up DVD, gått langtur med Lucas og mens jeg trente satt hun å spilte sims på telefonen min ^^
Nå snakker vi og slapper av til hun blir hentet klokken 7..
Resten av dagen skal jeg nyte med en bok, kanskje en film og det blir sikkert noe dansing også.. Weee... 


I dag var jeg på byen sammen med mamma og Tore og der kjøpte jeg meg nye klær, på SALG ♥ Fikk også levert inn en julegave, men de hadde ikke størrelsen jeg skulle ha, så jeg fikk tilgodelapp, så nå har jeg 499 kr å bruke på Ultimo.. Fant ikke noe som fristet der nå, men får se på nyåret da :)
Jeg har også hatt en slik sprudlene energi av lykke i det siste.. Det er musikk som gjør det slik hos meg ^^ Livet mitt er ikke noe å skryte av, men når man føler seg lykkelig og glad er det jo ikke noe som er bedre enn det.. Noen mener lykke er kjærlighet, men det mener ikke jeg.. Lykke er musikk for meg.. Hører jeg god musikk blir jeg lykkelig og sprudlene! 


Økologiske multi-vitaminer og sunnere sjokolade(Denne er min favoritt).

Genser 50kr, lilla bukse 100kr, mønstret bukse 50kr, Bh 50kr og sokker 79,50kr

Jeg er kjempefornøyd med handelen i dag, så nå skal jeg bare nyte helgen :)

 

I dag har jeg hvert en tur til mamma på middag.. Ellers har jeg trent enda en hard økt :) Satte meg ned å så en film jeg rett og slett forelsket meg i.. Jeg er stor fan av musikaler, og denne fant jeg pågrunn av Keke Palmer, Drake Bell og Avan Jogia spiller i den.. Jeg måtte le av Avan, av han rolle.. Syns han spilte den uber bra ♥ Rags, heter filmen..
Musikken var også ganske bra, og har den på hjernen ♥

Her er noen av mine favoritt sanger på filmen:
Someday: 

Look at me now:

Nothing gets better then this:

Stand out: 


Øverst til venstre: Avan Jogia, Keke Palmer, Max Schneider og Drake Bell

Stormen kom i natt.. Men sov heldigvis igjennom den..
Da jeg sto opp var hele bilen dekket av snø, gårdsplassen var også flere cm med snø.. Det dalte også ned masse snø, huff..
Det stoppet en stund, men det er på'n igjen nå..

Så dagen min i dag har bestått av filmtitting, youtube og trening... Fikk meg en relativt hard økt i dag, og nå er det bare å roe ned på soffaen..
Kan ikke kjøre i dag når det er storm pågrunn av BabyGrey(Bilen min), han tåler ikke sterk vind fordi han er så liten og rund.. haha, det kan missforståes, men ok.. Det er en Toyota Yaris..
Det er vanskelig å holde seg på veien når det blåser sånn, så jeg vil ikke risikere noe som helst i dag.. 

I dag har jeg ikke hatt noe å gjøre..Har sett en julefilm, trent og bare latet med etterpå.. I morgen skal det blåse opp til storm, og jeg håper den ikke blir for kraftig.. Mamma og Tore drar til Trondheim i morgen, så da blir det enda mindre ting å gjøre til fredag.. Men på fredag håper jeg å dra på byen å bytte inn det jeg skal bytte inn.. Lyst til å ha med meg noen også, men det spørs om de er opptatt..

Nå ser jeg Komiker i arbeid ♥ Etterpå blir det å daffe forran pc'n.. Kanskje også undersøke mitt nye nettbrett ^^


Dette er nesten alt jeg fikk.. Jeg har den ene tingen til pappa enda, og fikk også litt penger og en henger for skjerf ol. etter at jeg tok disse bildene i dag..

Jeg er veldig fornøyd, og heldigvis ingen triste nyheter i går.. Jeg ble VELDIG overrasket over at jeg fikk ett nettbrett av mormor og morfar.. Jeg ønsket meg det, men jeg torde ikke si det til dem da det er jo dyrt for slike ting.. Dette nettbrettet kjøpte de i Spania og jeg er superfornøyd:) Det er ikke lagringsplass i det, så jeg hadde en 8GB hjemme som jeg stappet inn.. Men det er fortsatt for lite, så jeg har bestilt ett 32GB :)

Jeg skal bytte inn to varer av det jeg fikk da det er for stort.. Jakken og fleesegenseren...
 

Lille julaften i dag.. Om noen små timer er det julaften.. ;)
Jeg håper alt går bra i morgen og at vi ikke får den triste nyheten vi desverre må få når som helst.. Jeg vil ikke si hva det gjelder, for det er ganske privat..
Denne jula blir desverre ikke som vanlig jul, og slik er det bare..

Nå har jeg kommet meg hjem fra mamma, der jeg har spist lutefisk ♥ Vi var på byen tidligere i dag får å se på folk stresse med juleshopping ^^ Det var gøy!!
Traff også en del gamle kjente og desverre en viss person jeg ikke er noe glad i.. Men hun/han ødla ikke humøret mitt, så ingen fare :)

Nå skal jeg slappe av med en te og bare roe ned! 

I dag har jeg hver på julekaffe på biblioteket.. Kjempekoselig å treffe dem igjen :)
Fikk også julegave av dem, og det var utrolig snillt :) Hadde ikke forventet noe, men de er jo alt for snille!

Rett etterpå trente jeg en hardbarka treningsøkt med Jillian Michaels - No more trouble zones, og guuud den var hard, men kjempebra.. Jeg trente jo hennes sixpack dvd i går, og gjett om jeg kjente det i dag når det ble mageøvelser på denne dvd'n også, det svei som bare juling, men ga ikke opp fordi om :)
Denne dvd'n varer i 55 minutter til sammen så man må legge av litt tid til denne.. Denne skal jeg fortsette med jevnlig, men med noen dager tar jeg de andre dvd'ne også slik at det blir variasjon! 

I dag har jeg hvert med mamma og mormor på Gulburet, Gangstad gårdsysteri og Eva's lys.. Jeg fikk ett julelys av mamma, og det skal jeg tenne nå ;)
Nå har jeg også trent Jillian Michaels sin SIx pack in 6 weeks dvd.. Og tatt en dusj.. Nå er det Den unge fleksnes og boklesning på menyen resten av kvelden :)

I morgen skal jeg på julekaffe på biblioteket, og det gledes :) Før den tid skal jeg se å få trent fra morgenen av og gjøre morgenrutinene mine.. Så er det fritt frem å gjøre hva jeg vil resten av dagen!
Det skal vist nok være dommedag i morgen, så får se da om jorden går under.. Tror ikke på det selv, men hvem vet :P


Jeg låner noen Jillian Michaels DVD'er av min søster, da hun kjøpte flere i en pakke deal.. Så jeg har lånt alle og hun lånte en av mine ^^
 

Nå nærmer det seg jul med stormskritt.. Jeg gleder meg litt, men samtidig gleder jeg meg til det er over.. Det jeg gleder meg mest til er julaften, for da kommer hele sullamitten hos pappa og Inger Lise..
Det blir full leilighet og garantert masse moro.. Det er 4 barn som skal dit, og de er ganske hyperaktive og ganske så morsomme.. Så det blir bra ;)

På fredag skal jeg på julekaffe på biblioteket, det gleder jeg meg også til :) De er så trivelige folk. Har aldri hatt så gode arbeidskollegaer noen sinne  ♥

Nå skal jeg se en julefilm sammen med Lucas, for den må leveres på fredag, hehe.. Julekaninen heter den.. 

I dag har jeg hver på byen i hele dag med Silje, pappa, onkel og Leonard, så kom også Ann Heidi etter en stund..
Har fått handlet ferdig julegavene, det eneste som gjennstår er resten av mormor's gave som mamma skal fikse.. Tok også med meg Linda til dyrlegen da jeg kom hjem fordi hver desember får Lucas sin årlige vaksine, pluss jeg kjøpte mer mat til han slik at jeg har over jul.. Lucas var frisk som en fisk, og det varmer mitt mammahjerte ♥

Har trent med Jillian Michaels i dag. Prøvde ut en annan trenings-dvd av henne på youtube, og let me tell you.. 1 time med hard trening.. DEILIG! Så jeg skal kjøpe DVD'n etter hvert tenkte jeg.. men ikke nå i år.. Venter til neste år ;)
I morgen må jeg på trening alene da Sanna datt ned trappen i dag og da syns jeg hun skal ta det med ro i morgen.. Så endten trener jeg alene på treningsentret eller så tar jeg det hjemme.. Men må muligens på byen igjen i morgen uansett, men det har jeg ikke bestemt meg for enda.. For vurderer å dra på Magneten i stedet..

Nå ser jeg på Tangerudbakken Boretslag med en kopp te.. Elsker de folka jeg altså.. De er supre :)
I går dro jeg til mormor og morfar uttpå kveldingen.. Fikk pratet og spist litt julekaker(Som jeg ikke syns var noe godt). Men koselig var det..
Dro hjem til finalen av farmen, og jeg heiet på Ingvild eller Endre.. Og til min store glede vant Ingvild :D Jeg skjønnte at hun var en trussel for Joar, for Ingvild er sterk i kunnskap..
Men det jeg ble overasket over var at hun slo sin kjære Endre i melkespannholding.. Det hadde jeg ikke trodd, men, You go girl :)
Fikk høre mange heiet på Joar, og jeg skjønner dem ikke helt på den gitt.. Han har spilt en idiot i farmen.. Har ikke noe i mot han, men han har ikke hvert så snill med den andre og tenner lett på pluggene.. Også de spøkene han gjorde under oppholde syns jeg var å gå for langt...
Ingvild er den yngste som har vunnet farmen og hun har spilt seg selv og fortjente å vinne!!!

Om ikke så lenge skal jeg på trening med Silje.. Rett etterpå skal vi til pappa.. Der skal vi kjøpe julegaver til Maylen, Hilde Linn og Nina.. Så det skal bli stas :) 

Jeg fikk heldigvis noe å gjøre i dag.. Inviterte meg Sanna med på byen en tur.. Hun skulle være til foreldrene i helga, men vi rakk å ta oss noen timers bytur før hun dro dit :) Så helgen ble ikke så ille likevell.. Men det er jo fortsatt flere dager til jul, og hvor mange av de dagene jeg ikke har noe å gjøre blir nok mange..
I morgen skal jeg en tur til mormor og morfar, da de kommer hjem fra syden i natt.. Ellers skal jeg trene ekstra mye i morgen da jeg ikke fikk tid i dag.. Ble så jeg gjorde noe husarbeid, og tiden gikk rett og slett i fram meg i dag.. På mandag skal jeg på julegaveshopping med pappa.. Skal kjøpe gaver til mine 3 kjære stesøstre, så da trenger jeg pappas hjelp til det..
Ble en sen blogging i dag fordi jeg hadde helt glem det.. Jeg sa til megselv i ettermiddag at etter det, det og det skal jeg blogge.. Men det ble jo glemt.. Så nå kom jeg på det, og her sitter jeg og skriver..

Grunnen til at jeg ble depresiv i innlegget i går er rett og slett pågrunn av lite søvn og en trist nyhet.. Så jeg beklager det..
Hørte også enda en trist nyhet i dag om skolen i Conneticut i Usa.. Jeg føler virkelig for de drepte og deres familie..   

I dag har jeg ikke gjort en dritt for å si det mildt.. Jeg har trent, men resten av dagen har det hvert latskap.. I juletider har jeg veldig lite å finne på, så det er utrolig kjedelig..
Jeg skal en tur på shopping sammen med pappa på mandag, men frem til da er det nok ingen som er hjemme eller vil ha besøk.. Familien min er opptatt med sitt, vennene mine er opptatt med sin familie og her sitter jeg da, hvert år, helt alene uten noen.. Det gjør at jeg missliker jula mer og mer hvert år desverre.. Skulle ønske vennene hadde tid til meg også, for det blir veldig ensomt å være alene hver desember.. 

I dag har jeg ikke følt meg i form.. Våknet med vond hals og ganske slapp.. Lagde meg solbærtoddy og hadde i meg halspastiller, så nå er den borte :) Men tar ikke sjansen på å trene i dag om jeg blir værre av det.. Så i dag blir det en treningsfri dag, og om jeg blir bra til i morgen skal jeg trene ekstra hardt :)

Så i dag har jeg sett en julefilm, slappet av på soffaen og bare hvert rastløs.. Jeg liker rett og slett ikke å være dårlig, for jeg vet jeg blir ekstremt rastløs av det..
Snart skal jeg nok en gang på kino å se Twilight Breaking Dawn part 2.. Denne gangen er 2 gang, og denne gang blir det med Linda på slep :)
Vi skulle egentlig på nattpremieren sammen, hadde billetter å greier, men så måtte jeg på kurs den uka i Trondheim, og da kunne jo ikke jeg.. Så vi solgte de vidre..
Første gangen jeg så den på kino var med min søster, så jeg gleder meg til å høre hva Linda har å si om siste film i bok-serien.. Jeg digget den jeg:D
Har lest alle bøkene, og syns de fikk med det viktigste detaljene, selv om det manglet noe også..

I dag har jeg ellers hvert på byen å handlet litt.. Og fikk trent litt etterpå.. Ble ikke den samme treningen som jeg pleier, så det var gøy å prøve noe annet også ;)

Skal nå en tur ut med Lucas før jeg henter Linda klokken halv 7, så i dag har hvert en super dag :D 

I dag har jeg hvert en tur på biblioteket mens Silje var hos tannlegen.. Har også fått trent dagens trening x 2 ;)
Resten av dagen går til lesing og tv.. Er som vanlig rastløs og vil trene enda mer, så jeg har hoppet Jumping Jacks mens kaffe'n ble ferdig, blir vell enda mer litt senere bare for å få ut litt energi..


Jeg er så glad for at trening har gitt meg energi hver eneste dag. Jeg trener jo hver dag, og jeg har fått sammlet opp en haug med ny energi.. Det er så godt å være energisk og ha ett godt humør..
Har jo mine dårlige dager, men treningen stopper meg ikke fordi. Men selvfølgelig om jeg er syk er trening forbudt for meg, selv om energien fortsatt er der og kroppen vil trene.. Så er det jo aldri lurt å trene når man er syk. Det har jeg opplevd, og mistet imunforsvaret mitt helt, og fikk i meg alle slags sykdommer på en gang.. Trivelig?? Nei..

Men nå skal jeg gå meg en langtur med Lucas og Silje.. Så da ble det en ekstra treningsøkt :)


Slik føler jeg meg hver dag, men ikke hver dag jeg viser det forran masse folk.. Haha.. Selv om lysten er der..
 


På vei til trening med min "The Lean mashines" t-skjorte ♥

Ja, jeg skal på trening nå.. Sammen med min søster og en venninne av henne.. Etterpå skal vi ta sol.. Skal da etterpå tenne 2 lys i advent hjemme hos meg og se dag 9 av Den unge fleksnes :D
Ellers har søndagen gått på støvsuge leilighet og lest bok og spist middag hos mamma..

 

I dag har jeg baket sunne boller med rosiner. Tatt en klesvask og trent.. Var også på taco hos mamma :)
Om ikke så lenge er det finale i Norske Talenter og jeg krysser fingrene for at Navid vinner!!
Jeg skal kose meg med kakao og en bolle nå, så blir det en liten fredagskos av det.. Skjærer sikkert opp litt Kaki-frukt også, for det har blitt min mye favoritt frukt :D


Dette er en kaki.. Også kalt Sharon(Men det er de fra Israel som blir kaldt Sharon)


Kaki, bolle og kakao med lakris-strø ♥

 

I dag dro Linda hjemover.. Da jeg kjørte henne hjem dro jeg rett på byen for å handle pappa's julegave.. Da er det bare mormor som gjenstår..
Jeg fikk en av mine livretter som middag til pappa i dag også :D Elgkjøttkaker med hjemmelagd eterstuing og tyttebær.. Det er faktisk min favoritt mat nr.2, Sushi ligger øverst .)
Etterpå dro jeg hjemover med et bilde jeg fikk av pappa som har hvert med meg siden jeg var liten. Han skulle kaste det, men det var ikke aktuellt fra min side, så jeg fikk det :D
Det skal jeg henge opp når jeg får han hit til å hjelpe meg.. Han skal også henge opp flere bilder for meg, og tette igjen gamle spikerhull både jeg og den tidligere beboeren har lagd..

Har også trent, dobbel treningsøkt i dag! Deilig å få yte litt ekstra ♥ Jeg gikk også ned til Eva(Butikkeieren under meg) for å hjelpe henne og mamma med loddlappene som skal brukes på lørdag..
Ellers har dagen gått fort.. Har helt glemt av tiden, og nå er det jo snart leggetid.. Jaja, sånn kan dagene gå..


Søøøte pekingeser-nissen ^^,
 

I dag har jeg hvert veldig effektiv.. Fikk pappa til å hjelpe meg med to av tingene, ellers gjorde jeg alt selv ;) Så nå er det meste i leiligheten lilla ;)
Har også vasket gulv og kjøkken..

Nå har Linda kommet å vi har så langt lagd oss middag som nå står i ovnen.. Det ble Pitapizza som Linda ønsket vi skulle lage :)
Senere skal jeg se tv og vi skal sikkert gjøre noe annet også om vi finner på noe, bare det ikke er ute.. Det er mange minusgrader, og da er det ikke gøy å være ute..


Kom over denne søte hunden på Google ;)
 

I dag har jeg og Sanna hvert på trening, rett etterpå dro vi å handlet julegaver.. Jeg mangler fortsatt 2 stk, men vet hva jeg skal kjøpe og det tar jeg på fredag eller noe.. Kjøpte også en liten julegave til meg selv også, og det var jo på tilbud, så jeg klager ikke :D


Essie Top coat, Hårfarge til jul og Tine og Bettina The movie :D

Resten av dagen går til litt rydding, skal lage meg middag nå og etterpå slappe av forran pc'n en liten tur.. Evt se Tina og Bettina sammen med middagen ;)

I dag da jeg skulle kjøre hjem fra Straumen kom jeg midt oppi en bil som brannt.. Jeg var en av de første på stedet, og sto nærmest bilen som brannt.. Måtte selvfølgelig rygge unna, men tror ikke jeg rygget langt nok unna om den hadde eksplodert.. Bilen som kom bak meg tok ikke hintet å rygge bakover, så da sto jeg der da.. Da jeg kom brant det bare i understellet, men det ble fort storbrann av det..
Bilen ble totalskadd, føreren uskadd.. Jeg tok noen få biler av situasjonen da jeg ble bedt om det.. Dette skjedde like ved der min bestevenninne bor..
Jeg fikk sjokk da jeg skjønte hva som skjedde da jeg kom dit.. Snakket med føreren og han var rolig og hadde klart å ringt brannvesen og slikt.. De kom etter at dekkene på bilen eksploderte, så de kom i tide før resten av bilen sa "Kabooom".. 
Jeg er på ett vis glad jeg har opplevd dette, for en gang må jo være den første.. Men samtidig er jeg fortsatt i sjokk.. Jeg sjelver enda, og jeg klarer ikke skrive skikkelig heller.. Blodsukkeret mitt datt rett ned rett og slett.. Jeg ble så svimmel at jeg holdt på å svime av, og slik er det litt enda, derfor er synet litt rart akkurat nå.. Men det ordner seg sikkert etter jeg lager meg middag... Håper jeg!


Dette er halveis.. Før hele bilen gikk opp i flammer.. Helt jævelig!!
 

Vell, da har 1.Advent kommet.. Jeg skal ingenting i dag.. Jeg har ingen tradisjon når det gjelder juletider.. Jeg er somregel hjemme hos megselv uten å finne på noe spessielt.. Er ingen stor fan av julen heller..
Julemat syns jeg ikke er noe godt, julestemning har jeg sjeldent, pynting til jul finns det lite av.. I år skal jeg pynte bittelitt.. Bare lilla til advent, og kanskje en juleduk senere i mnd. Sånn er jeg bare..
Det eneste jeg skal gjøre i dag er å fylle bensin på bilen.. Resten av dagen går sikkert på lesing og se dag 2 av Den unge Fleksnes :) Skal også trene etterhvert..
Jeg skulle ønske jeg hadde vært mer positiv når det gjelder julefeiring, men det er jeg ikke.. I år skal jeg feire med hele familien til pappa.. Det er det eneste jeg gleder meg til, da jeg syns det er morro å være sammen med dem :) Det er 4 barn der og resten voksne.. Så det blir fullt hus, hmmm.. Leilighet er vel det rette ordet..
 

 

I dag dro jeg og Silje på photoshoot..
Jeg hadde ikke akkurat store forventninger til dette, og det var igrunn bra.. Sminkørene som da liksom skal være profisjonelle syns jeg derimot ikke var akkurat det.. På bilder så sminken normal ut, men i virkeligheten så vi ut som en glitterbombe med ugjevn sminke.. Jeg sminker meg bedre enn det de gjorde, det innrømmer jeg.. Herregud så elendig.. Men fotografene var gøyale :)Vi fikk en mann/gutt, han så ikke så værst ut heller, hehe.. Han var kjempeflink :) Det ble så vi valgte 1 gruppe-bilde, selv om vi kunne ha tenkt oss fler, men det er synnsykt dyrt, så vi måtte bare velge ett til slutt.. Vi tok jo å bilder alene, og noen av de var jo kjempefine.. Men igjen.. Dyrt..

Dette bilde valgte vi til slutt: 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits