Ragnhild Røyseng -

Dere får alle ha ett godt nytt år, og la det nye året bringe masse glede og nye utfordringer :) Så snakkes vi til neste år!
Har også en liten overaskelse som jeg legger ut på bloggen i morgen. Hele den første uken i Januar skal jeg ha noen spesielle innlegg her. Vet enda ikke om det blir hver dag, men allefall skal det være 3-4 innlegg med noe litt annet enn hverdagsblogging. 


Dagens antrekk :)

 

I dag var jeg en tur på byen å handlet litt småtterier til det nye året. Også hadde jeg Pulsspinn klokken 13:00, og i dag var det en ganske bra økt :) Ble litt styrke etter timen også.
Så i dag var det årets siste treningsøkt for min del. I morgen tar jeg fri. Bortsett fra at jeg skal gå fra meg og til mamma i morgen, dit og hjem.
I morgen gleder jeg meg på kalkun.. Mormor sin kalkun er den beste jeg har smakt, så den gleder jeg meg til hvert år.
Skal selv ha med tilbehør. Så søtpotet og cottage cheese vil være med nedover :) 

Her er noe av det jeg kjøpe i dag:


Grå tights(H&M, 75kr) Svart skinntights(Gina Tricot, 150kr)


Batteridrevet tannbørste(Europris, 99kr) Hårfarge(Lindex, 85kr) Essie neglelakk(H&M, 50kr per)

Essie neglelakkene skal jeg ha på meg i kveld. Da jeg tenkte de kunne passet til nyttårsaften ;) De er i fargene, The lace is on(Den lilla) og Set in stones(Sølvglitteret)

Har også laget belgiske vaffler, men endret oppskriften litt.. Og de ble skikkelig gode ^^, Så lunsj i morgen sier du?Fikk også en ny iskrem-maskin av mamma i dag da den jeg fikk av mormor og morfar i julegave ble ødelagt bare av å åpne esken. Så den jeg har nå er litt større.. Den ser også litt stødigere ut :)

 

 

Uka's sang:

Uka's bilde:

Uka's julegave:


Uka's kjøp:


Venter på min nye telefon!! Håper den kommer før neste år.

Uka's bakst:


Lagde sjokolademuffins og sjokoladekake ^^

Uka's film:


Ingen jul uten Hjemme alene filmene. Denne uka fikk jeg sett nr 1 og 2.

Uka's frokost:


Belgiske vaffler med frukt og youghurt på julaften :)

Uka's produkt:


Fortsatt ett bra produkt for å minske hårvekst etter barbering.

I dag har jeg vært en tur på byen å handlet inn litt mat. Også en ny kokebok på tilbud :) Søtt uten sukker heter den..
Dro nesten rett etterpå på trening, og kom akkurat hjem fra den.. Jeg må si jeg ELSKER min nye pulsklokke, den er GENIAL!! Takk kjære pappa for at jeg fikk det jeg ønsket meg :D

Nå har jeg slukt ned en proteinkaffe og en mandarin, nå er det bare å vente til Pizzaparty Fridaynight starter ^^ Alltså, jeg skal lage proteinpizza med salat til middag :D
Og jeg kaller det PPFN fordi jeg har begynt å hatt proteinpizza vær fredag ;) Selv nå i disse juletider, er det ingen unntak;) Kan ikke fordra julemat, så passer meg fint dette :)

ibgTDZJ3WC
NAM!!


Min kjære pulsklokke ^^,

 
Kokeboken :D

Da har jeg måttet kjøpt meg ny telefon likevell.. Etter den druknet i varm kaffe ble den sakte i værre tilstand. Nå er den treg og folk hører nesten ikke hva jeg sier på andre enden av samtaler.
Har også opplevd andre irriterende ting som ikke er spessielt bra, så nå måtte jeg rett og slett ty til en ny en. Jeg har forelsket meg i Samsung Galaxy telefoner, så denne gangen bestilte jeg den aller nyeste av dem. Min søster eier den også, og hun er veldig fornøyd. Jeg har nå S3'n selv, så S4 blir nok enda bedre :D


Jeg bestilte min i Hvit. Og bestilte den på Cdon og fikk gratis frakt :) Jeg undersøkte hvor den var billigst, og Cdon var øverst på Prisjakt.no :) Da ble det klart der jeg kjøpte den, og satser på at jeg har ny telefon før neste år! Bestilte meg også ett deksel på Ebay, av Ironman ♥

 

Kan også i samme slengen legge ut litt bilder fra julaften. Har ikke hvert så mye forran pc'n eller i det heletatt hvert så mye hjemme, så har ikke hatt tid til å blogge før i dag.


Meg og Johnny Depp :)


Gliser etter å lede i Scrabble^^ Men tapte med 10 poeng til slutt, haha..

Min kjære søster ^^

Skål :)

Juletreet til mamma og pakkene ^^

 

Ønsker alle mine lesere en riktig god jul, og håper kvelden i kveld blir en fin en for alle sammen :)
 

Dette startet jeg dagen med, glutenfri'e belgiske vaffler med youghurt og varmet skogsbær :) NYDELIG!


Legger ved en av mine favoritt-julesanger, håper dere også liker den :)
Ps: Selv om teksten er ganske religiøs, og jeg fins ikke religiøst overhode, så syns jeg sangen er noe av det fineste jeg har hørt :)
 


 

Vell, nå er det bare noen timer til julaften. Dette året har gått så alt for fort. Ingen tvil om det!
Sitter nå med en cider og belgisk vaffel og hører julemusikk.. Skal se Hovmesteren i kveld, da det er en tradisjon for meg :)


Lånte mamma's belgiske vaffeljern, og satte i gang med en liten produksjon av gluten og sukkerferie vaffler. De ble gooode :) Frokost og lunsj i morgen der gitt :)

Så i morgentidlig skal jeg sove litt lengre enn jeg pleier, rydde og vaske litt, også kamme og klippe klørne til Lucas.. Så blir det vell "julemiddag" uttpå kvelden.
Som sakt liker jeg ikke julemat, så jeg får elgkjøttkaker i morgen :D

Ha en strålende jul :)
 

Uka's sang:

CnJLgQFrc3c


Uka's Tv-serie:


Denne har jeg blitt litt hekta på :)


Uka's innkjøp:


Min Friendliest friend t-skjorte.

Uka's film:


Kjempebra film, men boka er enda bedre :)

Uka's mat:

iMUqKCp3ea
Hjemmelaget Pad Thai :)

Uka's produkt:

Digger denne :)

Uka's protein:

Snadder før eller etter trening ♥

Uka's Qoute:
 

Nå har det blitt juleferie. Den er aktivert :)
Har hvert på Pulsstepp for første gang i dag, og det var flaut, haha.. Men kom meg igjennom, og fikk en fin økt :) Nå har jeg laget en etterlengtet pizza og koser meg med den mens jeg ser Grusomme meg, haha.
I morgen skal jeg på byen med mamma og stefar. Vi skal bare sitte å se på de andre stresse med de siste julegavene, det er kos det :)

iJeKGWp3WH
Pulsstepp :)

iJwVKpp3bg
NAM!!

 

Så ha en super helg dere, og god jul :) 

I dag har jeg hvert på trening. Hadde også ett oppdrag jeg håpet å få fullført, men etter en lang dag med leting, ingen funn. Skal kjøpe den nye Holmsve cd'n til morfar i julegave, men har lett etter den i 1 månde nå, og finner den INGEN steder. Mamma jobber med vokalisten, og han sier de skal være å kjøpe her, men uansett hvor jeg ser og hvor mange forsøk finner jeg den ikke..
Så jeg må finne på noe annet hos han. Det får jeg ta på lørdag. Resten av i dag skal jeg se litt film å kose meg med kyllingsalat til middag litt senere i kveld. Sanna kommer pgså en liten tur for å bytte julegavene til hverandre, så da er det ute av verden..
I morgen er det siste arbeidsdag før jeg tar jul, og det skal bli godt, selv om jeg kunne ha jobbet uten ferie i jula jeg..

Blir en travel helg i vente da.. Har masse å gjøre imorgen, lørdag og søndag. Så det skal ikke stå på å kjede seg, det tror jeg nok ikke ^^ Men har også lyst til å ta en tur ut på byen lørdagkveld, så får se hva det blir til. Lenge siden sist nå!

 


Jeg er en "Friendliest friend" En dag uten The SacconeJoly familien er en dag uten lykke ♥ Digger t-skjorten :)


Lucas liker også de 6 hundene dems(Maltesere) :) Her er kortet med Anna, Jonathan og Emilia's autograf :)Link til Youtuben dems HER..

I dag dro jeg for å trene.. Og som jeg trodde ble humøret mye bedre etterpå :D Jeg er fortsatt irritert, men har skuvet det lengre bak i hode og tatt frem det gode humør i stedenfor :)
Jeg blir skikkelig sur/deppa om jeg ikke trener minumum 4 dager i uka, og forje uke ble det bare tid til to dager. Så det har noe å si for meg å holde på treningsrutinen.
Dro også på sentret en tur for å kjøpe inn det siste oppbevaringsglasset jeg skal ha hjemmelaget konfekt i hos de på jobb.. Så må vell lage konfekt igjen i kveld.
Nå skal jeg slappe av med en bok og prøve å lese den ferdig.

Her er noen nye innkjøp:


Endelig ute på DVD :D  (Beklager blittzen)


Sko til 100kr, gull og sølv armbånd til 30kr og sokker til 34 kr.

I morgen tar jeg avspassering to timer fra jobb, så skal rett til pappa etterpå.. Så får se hva jeg finner på hos han ;)
 

Denne helgen har ikke hvert noe koselig. Heller ikke dagen i dag. Hadde håpet at ting ordnet seg, men når man ikke sov noe i natt og hadde ett ekkelt mareritt de få minuttene jeg lukket øynene, så har dagen i dag hvert ekstremt tung.
Satser på at morgendagen blir lettere. Har i allefall masse å gjøre fra tidligmorgenen av til kveldstid, så skal være nok av ting å gjøre :) Onsdag tar jeg avspassering to timer før jeg normalt slutter på jobb, og da skal jeg ta med meg Lucas å dra til pappa en tur. Må også finne ut hvordan neste uke blir, for julaften er spollert, og den lille gleden jeg hadde er borte.. Somsagt er jeg ikke glad i julen..
Og i år hadde jeg tenkt å prøve hardt med å like den. Det funket, frem til lørdag. Men nå er den lille gleden over.

Jaja, nok klaging..

Sitter nå her halvt i svime. Sovner snart kjenner jeg. Er litt tidlig å legge seg, men det blir nok en tidlig kveld på meg.. Håper jeg får sove i kveld, ellers blir det nok enda en laber dag i morgen! 

Uka's sang:

yvoQA_vF7mo
Kurt Schneider, Max Schneider og Macy Kate - Jingle bell Rock ♥ 
pWclsKV1vVw
MercyMe-versjonen av God rest ye Merry gentlemen
Maria Mena - Home for Christmas

Uka's handel:Uka's treningsbar:

Jeg ELSKER Qustbarer, og denne er uka's favoritt..
 
Uka's drink:

Mormor's hjemmelagde vin(Vinflaksen er fra en annen vin)
 
Uka's krydder:

Nam!!

Uka's bakst:

Sukkerfrie brente mandler ♥

 

 

Jeg er STOR fan av Quest Nutrition Quest-barer. De smaker som godteri og er samt veldig sunne.. Jeg bruker de endten før eller etter trening.
Jeg har ikke smakt alle smakene, men det skal jeg få endret på.. Har kun smakt 3 sorter, og er stor fan av de alle... Alle har 20 g protein og 1 g sukker per bar.
Etter nøye vurdering har jeg kommet frem til hvilken plassering de skal få av meg.
Jeg bestemte meg senest i går hvilken plassering de får, og som dere ser på bildet er dette rekkefølgen.

1. Chocolate chip Cookie Dough
2. Double Chocolate Chunk
3. Chocolate Brownie 

 

♥ Har dere smakt Quest-barer?

Jeg liker fredager. I dag har jeg hatt masse å gjøre. Jobb, trening og andre småting..
I morgen skal jeg på byen med mamma en tur, ellers har jeg null ting å finne på.. Kjipt!

Nå ser jeg finalen av The Voice, og satser på at det blir en verdig vinner! Jeg har en knapp på Pål eller Adrian.


Pål

Adrian

 

♠ Ser dere The voice? Hvem vil dere skal vinne?
 

Ja, da har jeg hvert på sykehuset. Og kan si at jeg er frisk, på en måte :D Jeg syns jeg var så flink etter alle nervene mine og med tanke på en viss ting, så gjorde jeg det bra. Derfor belønnet jeg megselv med å kjøpe gavesettet til One Direction. Parfyme og shower gel. Den var på tilbud, og da måtte jeg slå til. Har fått høre jeg kler parfymelukten, så da måtte jeg ha en backup^^ Fikk jo også parfymen i bursdagsgave, og den er neste full.. Men skader ikke å handle på tilbud når man vet man trenger det siden?
Ble også noen småting på Søstrene Grene, så dere skal få se bilde av handelen!


Smykketre, 1D gavesett, IMango sjokolade, to typer te, hansker du kan bruke når du bruker telefonen også ett ringtre.
 

Resten av dagen skal jeg begynne med julevasken. Den starter på kjøkkenet i dag.. Men først skal jeg slappe av litt før jeg starter.

Ha en fin dag vidre dere :)

Etter jobb i dag var alle fra jobb på førjulskaffe hos sjefen, det var kjempe trivelig :)
Så i dag har jeg hatt en fantastisk dag.. Fra start til nå.. Slapper nå av med masse telys og lav strømbelysning og julemusikk.. Så romantisk atte ^^ Mangler bare en kavaler nå, så er alt helt på topp ;)

Vi ansatte fikk også en julegave av sjefen også.. Som var veldig snillt:) Alle fikk lys fra Jostu(En lokal butikk her jeg bor). Selvfølgelig fikk jeg det ene lyset i orange, som da er min favorittfarge :DI morgen skal jeg på sykehuset, og får min bedre halvdel med meg! Glad hun stiller opp for meg, for jeg vil ikke dit alene. For dere som lurer, jeg er ikke lesbisk.. Linda er min bedre halvdel fordi vi er bestevenninner, også når vi er sammen er vi rett og slett utstoppelige ^^ Ikke minst gale ^^ 

I dag har jeg hatt bilen på reperasjon. Også fant de nye feil, jehuu.. Den ene fremlykten var gåen, derfor skifet de den. Også av en eller annen mystisk grunn hadde jeg ikke radiatoren noen lokk.. Det hadde den jo forje uka da jeg var der..
Også skiftet de vidusviskere da de var ubrukelige de gamle. Også enn annen positiv ting av denne dagen var at det er enklere å gire med bilen etter den var hos Gunnar og Inge, så jeg er fornøyd jeg ^^

Skal snart innover igjen på kino, med Linda♥ Også Hanne og Hans skal være med :) Blir trivelig!!
Vi skal se Flåklypa. Og det gleder jeg meg til.. 

Kjøpte meg også en liten nisse i dag, så nå har jeg litt juleting i hus.. Det var på tide?

Glemte også å nemne at jeg vant i en julekonkurranse/giveaway. En nøkkelring :)


Hils på Danny Jones ^^,
 

I dag måtte jeg dra hjem tidligere fra jobb.. Jeg følte meg helt elendig fra morgenen av. Var ekstremt svimmel, slapp og tung i hode.. Prøvde å ha i meg litt mer mat, men det hjalp ingenting.
Så etter lunsj dro jeg hjem for å slappe av.. Fikk ikke sove, men fikk roe ned kroppen en stund. Heldigvis er jeg noe bedre nå. Svimmelheten er borte, men er fortsatt litt tung i hode.

Ellers var jeg på juleloppemarked i går. Kom hjem med noe småting ;)


Gårsdagens fangst på loppemarked.

Dere skulle ha sett min reaksjon da jeg fant ulgen.. Jeg må le av meg selv for det.. Fikk ikke bare store øyer der jeg sto, jeg så også ut som jeg hadde ett slag ellerno.

Uka's sang:

Lg9whd05S7o

JPedf-D5Fhs

Favoritt julesang:

-2oYZ8lUs4o
For dere som ikke viste det, er dette min favoritt julesang :)

 
Elsker også denne sangen:
XwOspPUhd_Q
Fant ingen bedre verjson av denne :(

 
Uka's innkjøp:


Uka's hårprodukt:

Gir volum i håret :)

 
Uka's sminke:

Fant frem vinterfoundation min ;b

 
Favoritt leppeprodukt:

Perfekt som nattleppebalm :)
 
Uka's bakst:

Sukkerfrie brente mandler ♥

 

I dag er det andre søndag i advent. Har også en del å gjøre:) Om en liten time skal jeg på juleloppemarked med min kjære bestevenninne og hennes familie :) Det gleder jeg meg til.
Også blir det trening i kveld :)

I går fikk jeg tatt i bruk den nye julepynten min. Isbjørnen. Også byttet jeg til en juleduk på badet. Skal også sette frem litt annet i morgen.. Så det har blitt litt julekoselig her nå. For første gang siden jeg flyttet fra mamma ^^ Er det 4 år siden det tro? Eller er det 5? Har ikke telling lengre. 


Slik ble den. Syns det var litt kos jeg ^^


Hva skal dere i dag? 

God dag!

I går fikk jeg min nye kjole i posten. Tenkte å vise den i går, men fikk ikke tid til å skrive noe innlegg. Derfor gjør jeg det nå. Det er lørdag, og nok en lørdag der jeg ikke har noe å gjøre. Jeg håper selvfølgelig på å få besøk, men hvem vet.. Folk har annet å gjøre.


Kjøpt på Nelly for 89 kr ;)

 

I dag etter trening dro jeg å handlet tre nye gaver. Mangler nå til 3 personer. Var også en tur innom pappa etterpå.. Nå har jeg kommet meg hjem, og skal til å slappe av litt før jeg begynner med middagen senere.
Kjøpte også en juleting til megselv som var på salg på Jysk, men må kjøpe batterier til den, da jeg ikke hadde nok. Det tar jeg i morgen ^^ 

I dag etter trening tok jeg bilen på verksted. Det var slik jeg trodde.. Den venstre hjulkapselen er løs. Den skal fikses neste tirsdag, så jeg får bare kjøre med den inntil da. Det var ikke noe farlig, i følge Gunnar ;b
Etterpå dro jeg til pappa en tur på middag, lunsj for min del :P 

Nå har jeg tatt en god dusj, og skal bare slappe av litt før jeg henter Linda og drar på kino :) Vi skal se Catching fire! ENDELIG får jeg tid til å se den.

Linda, husker du denne? Hihi  c^^,)

Jeg har kjøpt litt julepynt i dag. Det er faktisk første gang jeg har gjort det, og jeg har bodd alene i 4 år ^^, Ble ikke så masse juleting, men bittelitt er bedre enn ingenting..


Juletre, løs-te med smak av gløgg, pepperkakeformer, lysholder og stjernekakeform.

Så resten av dagen i dag skal gå til å slappe av, nyte dagen og kanskje se en julefilm..
Og i morgen skal jeg på verksted med bilen etter trening, så jeg er spent på om at de finner ut hvorfor den er så rar. Den lyden er litt skummel spør du meg!

 

Ha en super dag vidre dere :)

Uka's sanger:

PsbPkZPKEuY

Uka's bakst:

Sjokolademarsipan ♥
Uka's glede:

ENDELIG nytt vindu :D
Uka's trening:
Pulsspinn ♥
Uka's geniale produkt:

Denne korter ned prosessen av håret på leggene til å vokse. Den funker faktisk :D
Uka's hårprodukt:

Tangle teezeren min :)

 
 Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits