Ragnhild Røyseng -

Har vell som alle andre nyttårsforsetter.. Tenkte å dele de med dere, og vil gjerne høre deres foresetter for 2016 :)

1. Bli mer muskulær.
2. Bli sunnere.
3. Bli fornøyd med den jeg er, og/eller den jeg blir.
4. Finne meg en jobb jeg trives i.
5. Bli bedre på blogging.
6. Begynne å bake slik som før, oftere.


7. Få ett mer sosialt liv.
8. Lære noe nytt.
9. Reise hjem litt oftere.
10. Tørre å kjøre bil i Trondheim.


Hei godtfolk!
Stakk bare innom for å ønske alle en god jul. Vi kom til min mor i gårkveld og der var lutefisken klar.. Pluss jeg fikk æren av å pynte juletreet.. Noe jeg ikke har gjort på veldig mange år.
Har selv ikke juletre, og det er over 7 år siden jeg feiret julaften med mamma.. Har bare vært hos pappa og der er alt klart til jeg kommer..
Skal snart en liten tur på butikken å se om de har riskrem til Glenn.. Han liker ikke moltekrem, så da må vi kjøpe riskrem til han..

Skal også levere gaver til folk i dag.. Ellers blir det vell bare avslappning resten av dagen!

GOD JUL!

I dag har jeg vært på trening etter en uke syk. Godt å begynne på, men var litt tungt også.. Men satser på at morgendagen blir bedre :)
Ellers har jeg og Glenn vasket leiligheten, og jeg har begynt å pakke kofferten til avreise i morgen..
Vi kjører til min mor etter Glenn er ferdig på jobb, og skal rett på Lutefisk hos henne.. Jeg bønnfalte henne om å lage det da det er den enste julematen jeg elsker..Ikke stort annet å si i dag, så vi snakkes :)

Ja, dere leste overskriften riktig.. Julen er den verste tiden på året for meg!
Jeg sluttet å like juletiden da jeg var liten, men ikke så alt for liten.. Begynte vell rundt slutten av barneskolen.. 

Jeg har aldri likt julemat, det smaker helt uspiselig i mine øyne.. Det eneste jeg går med på å spise er medisterkake og tilbehøret er glutenfri ertestuing, som jeg er veldig glad i :)
Juletradisjoner har jeg heller ikke.. Bor ett stykke fra familien, så blir litt vanskelig med tradisjoner da.. Skal feire jula hjemme hos mamma i år etter mange år's pause.
Har bestandig feiret jul hos pappa i mange år og i fjor feiret jeg til svigerforeldrene mine :) 
Det blir også første juleaften jeg feirer med Lucas.. Han har bestandig vært hos mamma helst siden jeg fikk han for 7 år siden!Men jeg elsker julemusikk og julefilmer.. Det syns jeg er kos! Pynting i jula har jeg aldri gjort heller. I år har jeg bare noe småtteri.. Vi har ikke juletre, julestjerne og adventslys, men noen juleduker og to nisser har vi :P I romjulen skal vi kjøpe juletre til neste år tenkte vi..

 

Jeg har blitt enda verre i formen, Nå er forkjølelsen her for fult. Skal på julegrøt på søndag hos sviger's med familie, men om jeg er i denne formen enda kan jeg ikke.. Da det er små barn der, og vil helst ikke smitte de..

FIkk også vite en trist nyhet i går, men på vegne av familien skal jeg ikke nevne noe annet enn at det var ett dødsfall.. Kjenner familien godt, og gir den dypeste kondolanse og kjærlighet til de berørte..Ellers i dag så må jeg bare prøve å slappe av.. Glenn og jeg skal på handletur når han er ferdig på jobb, også skal vi lage glutenfri pasta og kjøttdeig til middag.. Det er år og dag siden sist jeg spiste det, og det var en av mine favoritt middagsretter før..
Vi fikk jo Adams Matkasse, Fri for- edition denne uka, så det er der middagene denne uka har hvert fra :)


♦ Ha en god helg alle sammen :)

I dag ble jeg ferdig med julegavehandlingen.. Det er skikkelig deilig å tenke på at man ikke trenger å stresse med det mer! Og allt sammen pakket jeg inn da jeg kom hjem.
Fikk også tid til å klippe meg i dag, og ble fornøyd :) 

Sitter nå med en kopp peppermynte te og slapper av etter middag.. Og forbereder meg til i morgen da vi mister vannet i noen timer.
Vi har ikke hatt varmtvann på to døgn, og får ikke tatt oppvask, det er så stressende.. Pluss å dusje i lunket vann i går var ikke behagelig. Liker å ha litt varme når jeg dusjer.. Fikk melding av kommunen om at vi måtte fylle opp flakser meg vann for at vi får drukket og diverse.. Får heller ikke brukt doen fra 12 til 14..

 

I går hadde jeg en god dag fra morgenen av. Var blid og munter helt til ett stykke inn i matkjøringen for Adams matkasse..
Som sagt kjører Glenn og jeg for Adams matkasse.. Denne mandagen var den siste før jula, og vi hadde heller ikke mange leveringene.. Pluss vi hadde en kasse som vi selv bestilte. Vi skulle levere til ett hus opp en oppoverbakke, og Glenn kom ikke lengre enn halvveis opp bakken før bilen ikke klarte å finne tak i bakken. Da satte han den i gir og handbrekke på fult mens jeg ventet i bilen.. Plutselig begynte bilen å skli bakover, med meg inni.. Jeg fikk sjokk, og slet med å ta av meg beltet, da jeg kom meg løs, slengte jeg meg ut av bilen i siste liten.. Hadde lyktestolpen ikke hvert der den var hadde jeg og bilen havnet i ett strøm-hus av sement. Og muligens fått strøm i oss, om ikke enda værre.. Skviiiis!!
Takk for at den stolpen var der.. Selv om jeg ble helt lammet etterpå, så måtte vi fullføre ruten vår!

Jeg var jo sikker på at noe kom til å skje med den bilen der.. Hater å sitte på den på vinteren.. En 7 meter lang varebil kommer seg ikke til all plass, så vi har opplevd mye ekkelt med den. 

Ellers i dag er jeg syk. Utrolig kjedelig før jul.. Har uansett fått gjort litt.. Gikk til butikken for å handle noe småtteri.. Dermed har jeg lagd brente hasselnøtter og marsipan..
Marsipanen står i kjøleskapet noen timer før jeg former dem, og hasselnøttene ligger til avkjøling :) Karameller blir neste oppdrag.. Om jeg gjør det i dag eller senere vet jeg ikke, men må helt bli før helgen :)

A cartoon Santa Claus waves through a circle - 3D render.

 

Denne helgen har jeg og Glenn kjørt koffert hit og dit. Ble en del langkjøringer, og lite tid hjemme.. I dag ble kan syk så vi fikk en annen sjåfør til å ta de to vaktene i dag :)
Så langt i dag har vi begge sovet lenge. Og jeg har gjort noe husarbeid og slappet av..
I dag har Glenn og jeg hvert sammen i 1 ½ år :) Tiden flyr :)


I morgen er det en travel mandag, nok en gang.. Skal først på trening, også lage noe lunsj hjemme og pakke til Adams matkasse kjøring. Vi får kasse i morgen, og det er den Glutenfrie esken vi har bestilt.. Gleder meg til å prøve den da jeg har sett på meny hefte, og det ser lovende ut :)

Straks skal vi spise middag og se en film. Hvilken, vet vi ikke enda..!

Må vell også begynne og bake litt til jul også.. I år blir det baking av marsipan, karameller, brente hasselnøtter, peppernøtter og vi får se hva annet det blir ^^
Alt er selvfølgelig gluten og sukkerfritt :)Huff.. Har ikke funnet lysten til å blogge.. Den er der en liten stund, også forsvinner den fort! Men jeg klarte å sette meg forran pc'n ikveld med en kopp te, gulrot og dipp :)
Siden sist har vi fått oss bil. En Mercedes Benz stasjonsvogn, og ikke stor annet å fortelle..

 
Her er noen bilder:


Overpyntet hus i Klæbu!!

Overpyntet leiligheter på Sollia!


Trente overkropp i dag.. :)Følg meg på Instagram(Isabella1sr) og Pumpup(Ragnhild89) :)

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits