Ragnhild Røyseng -

Har en hel masse ide'er her på bloggen for tiden, og en av de er å skrive Topp 3, Topp 10 og slike ting.. Spessielt de dagene jeg ikke har noe å skrive om.. I dag er en slik dag..
Skal ikke stort annet enn å dra på trening i kveld, ellers ganske lite fart her.. I morgen skal jeg en tur til Trondheim sammen med en kompis, så da skal jeg se om jeg får skrevet noe annet da ;)
Også skal jeg kanskje innom noen venner som har innflyttningsfest i morgenkveld, men jeg får se når jeg kommer hjem i morgen først om hva jeg får tid til :) 

Her er mine Topp 3 favorittmat:

1. Sushi


Jeg ELSKER sushi. Det er det beste jeg vet ♥

2. Pasta(Glutenfri-versjon)


Pasta er også noe av det beste jeg vet, må selvfølgelig ha den glutenfri'e.

3. Kyllingfilet


Kyllingfilet er min nr.3 :)

#Sushi #Kylling #Pasta #Glutenfri #Mat #Favoritter

Tenkte å lage en liste over mine Topp 10 Band, og i rekkefølge :) Neste blir vell Topp 10 artister..

Så her er Topp 10 band:

1. Queen


Mine aller største idoler igjennom tidene! ♥

2. McFly


McFly er min klippe ♥

3. Panic At the Disco4. Green Day


Green day er helt fantastisk LIVE :)

5. Lawson


Sååå flinke :)

6. One Direction


7. Fall out boy

8. Big Time Rush

9. Maroon 5


10. Paramore#Queen #McFly #PanicAtTheDisco #Lawson #OneDirection #Falloutboy #BigTimeRush #Maroon5 #Paramore #Topp10

Tenkte å lage en liste over mine "Topp 10 tv-serier". Håper dere like den :)

1. The Vampire Diaries


2. Teen Wolf


3. The Big Bang Theory

4. Pretty Little Liars

5. Two and a half Men

6. The Carry Diaries

 

7. Glee8. New Girl


9. How I met your mother

10. Ravenswood
Har dere sett noen av disse? Hva syns dere?

 

Denne filmen er basert på bok nr.1 i Cassandra Clare's Skyggejeger serie.. Jeg er stor fan av Cassandra Clare, og hadde store forventinger til filmen, men var også nervøs til hvordan de fikk gjennomført boken som film. Hadde hørt en del negativt, men fikk også høre at til oss som har lest boka kom til å like den best..
Jeg skjønner i grunn litt hva den personen mener da vi boklesere vet mer av detaljene og ikke blir like forvirret til de plassene jeg merket de andre kanskje kunne bli litt forvirret..
Jeg syns de klarte å få filmen UTROLIG bra. Jeg ble veldig imponert over resultatet, og kommer garantert til å kjøpe DVD'en. Jeg savnet kun en ting av innholdet, men det er ikke ett stort savn nok til å klage over.

Jeg trodde blandt annet at de ikke kom til å ha alle sloss-scenene med i filmen, men skal si de fikk med de aller fleste av de.

 

Terningkast:  

#Film #Omtale #Demonenesby #Terningkast

For å starte med, så har jeg lest boka.. Så jeg hadde store forhåpninger av filmen.. Boka elsker jeg, men filmen skuffet meg maksimalt.
Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si, for de hadde ikke med mye av de viktige detaljene, og ikke minst personene..
Jeg savnet ulvehunden, Ethans far og bibliotekdamen. I filmen er Amma bibliotekdamen, mens i boka er det bestevenninnen til Ethans avdøde mor som er bibliotekdamen.
De tok heller ikke med Mr. Ravenwood sin tvillingbror, og ikke minst det faktum at Mr. Ravenwood er en "vampyr", men som "spiser" tanker/drømmer i stedet for blod.
De avslørte også hvem Lena's mor hadde erobret kroppen til mye før boka. I boka er det i slutten hun blir avslørt.. 

Larkin viser seg også å være ond, men det ser vi ikke i filmen. Der er han vistnok av de gode.. Også tok de heller ikke med at Lena og Ethan har telepatiske evner med hverandre. Det er så mye detaljer jeg savner, og jeg klarer ikke skrive opp alt, da det vil bli ett langt innlegg..
Men det eneste jeg kan se positivt i filmen var at de spilte bra, det er igrunn det eneste jeg kan si var bra med den..

Terningkast: 

Denne filmen foregår på 1800-tallet under den franske revolusjon i Frankrike.
Den handler rett og slett om krig, kjærlighet og offring. Jean Valjean er en tidligere slave og blir etter 19 år løslatt og blir sett på som farlig. Han blir overvåket av politimann Javert og rømmer tilslutt og blir borte i ti år. Han skiftet navn og ble borgermester i byen. En av hans tidligere ansatte blir satt på gaten og hun gjør alt hun kan for å skaffe penger til hennes datter som er syk. Hun blir reddet av borgermesteren og blir lagt på sykehus, der hun dør. Før hun døde lovte borgermesteren henne å ta vare på datteren(Cosette). De blir på rømmen i mange år.
Cosette blir forelsket i Marius, en rik gutt.. Og de kjemper for deres kjærlighet. Marius blir med som soldat for å kjempe for sitt land under revolusjonen og bli den eneste overlevende når Jean redder han.. Cosette og Marius blir til slutt gift og Jean dør rett etter de besøkte han i klostret etter bryluppet.

 

Det er en veldig sterk og trist historie.. Noen gode sangere, men det var også en del folk som ikke kunne synge. Det er en av de to tingene som trekker den ned.. Den andre tingen er at den er så langvarig.. Den varer i 2 timer og 30 minutter, med rulletekst.
Men det er verdt å se filmen, det syns jeg..

 

Terningkast: 


 Jeg har vært på Twilight Breaking Dawn Part 2 i kveld, med min søster.. Jeg har jo lest alle bøkene og forventet meg masse.. Jeg må si at de har gjort en utmerket jobb..
Jeg ble imponert over hvordan de lagde filmen.. Men syns de manglet noe småtterier.. Men det velger jeg å legge fra meg da de ikke er så synnsykt viktige..

En perfekt avsluttning av bøkene!!

Terningkast: 

Jeg har nettopp lest denne boka. Og måtte rett og slett skrive en omtale om den.
Dette er den nyeste boka av Mary Higgins Clark, og jeg ble mektig imponert :)
Jeg er stor fan av bøkerne hennes til vanlig, og hadde store forventninger til hennes nye. Sier bare en ting; Hun skuffer ALDRI! :)

Dette er btw en, krim-bok. Så for dere som ikke liker det, da går dere glipp av noe spennende ;p
Dette er ikke noe blodig bok, så for dere som ikke tåler det, er denne boka helt super.
Den handler om en mor og en far som skilles lag rett før Zan(moren) finner ut hun er gravid. Matthew(sønnen) blir kinappet da han var 2 år, og alt tyder på at det er Zan som kinappet han.. men hun har ingen kjennskap til det og folk tror hun har to personligheter. Men det viser seg at noen nær Zan som står bak alt dette. Lever Matthew enda?

Denne boka hadde en veldig uforventet slutt.. Jeg hadde ikke trodd den som sto bak dette sto bak.. Så jeg ble satt ut, men så veeeeldig spennende :)

 

 

Terningkast:
Jeg fikk sett den nye versjonen av Footloose i går. Jeg skal si med en gang at den ikke slår den orginale, men likevell syns jeg de klarte å gjøre filmen bra :) Jeg likte den godt!

 

 

Jeg vil ikke gi handlingen karakter, for det er jo akkurat den samme som orginalfilmen, men en karakter for fremførelse blir det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karakter:
Jeg skal innrømme jeg er betatt av musikaler. Jeg elsker de! Og nå har jeg funnet min nr.1 favoritt :)
The Phantom of the opera. Jeg er helt hekta på musikken, og historien bak filmen syns jeg også er god :)
Jeg blir helt med i filmen, og kan ikke få nok av den eller musikken!!!
Det jeg syns er utrolig bra med musikken, er at det er den samme melodien i hele filmen, bortsett fra ett par ganger når de framfører operastykker for publikum. Det gjør filmen, unik :)

Har hatt lyst i mange år å se den. Men har ikke tenkt så masse over det. Men så lånte jeg den med meg hjem fra jobb en dag, og dt angrer jeg ikke på!! For en fantastisk film ♥
Den anbefales på det STERKESTE!!

Terningkast:
  


Denne boka vil jeg skryte av. Jeg er normalt ikke fan av kjærlighetsbøker, mn fikk anbefalt denne av mange, både ungdommer of voksne. De kunne ikke få nok av den. Derfor tenkte jeg jeg skulle prøve, og guuud så bra bok :) Jeg ble skikkelig med i denne boka, helt sykt!!
Denne boka er en blanding av West side Story, Grease og Romeo og Julie. Så for dere som har sett de filmene skjønner kanskje hva den handler om? Ett fantastisk kjærlighets-drama mellom Brittany og Alex.. Kommer de til å ende opp sammen til slutt eller dør noen av de?

Denne boka er verdt å sjekke ut. Denne anbefaler jeg :) Har ingenting galt å si om den!!!

 

Terningkast:
Jeg ELSKET showet i går. Har aldri hatt det så morro på leeeenge.. De gutta er helt fantastiske :D
Kunne gjærne ha hatt dem i stua mi å fått hørt alt det norlandske tullet deres hver dag jeg ^^ Spessielt Lars, ikke minst er han deeeilg, han har også ett stort talent :)

De startet der de slapp, alltså, de kom på scenen nakne, 3 av de.. Trond, Håvard og Paul Gunnar. Etterpå kom Lars i sin søte røde bokser, niice :) De kom i salen også, utkledd som damer, så det ble liv gitt:) Lars sto bak med i 5 minutter før han dro sin søte rompe til mannen over meg for å ta en liten lapdance, mohahaha, jeg så han mannen koste seg gitt ;p

Som denne plakaten sier, jeg jeg den en kraftig 6'er :D
 

Denne filmen hadde jeg litt andre forventninger til enn det jeg fikk da jeg fikk sett den. Jeg trodde den ikke var så, hva skal jeg si? underlig.. Jeg likte skuespillerprestasjonene til Mila Kunis og Natalie Portman.. Men selve handlingen syns jeg var litt snodig.. Sjønte den ikke heelt.. 
Og slutten var trist, og det hadde jeg heller ikke forventet, så kan si det at jeg ble overasket over hele filmen, handlingen og slutten..

 

Terningkast:

 


Som noen av dere kanskje vet er Demi Lovato mitt store kvinnelige musikkalske forbilde. Hun er utrolig talentfull, og hun har en skikkelig kul klesstil :)
Endelig kom hun ut med ett nytt album etter den tunge tiden hennes. Dette albummet er ganske annerledes enn de andre. Men på en veldig posetiv måte. Dette albummet er uten tvil det beste, syns jeg :) Det eneste jeg ikke likte var coveret. Jeg mener, svart lebestift? Det har jeg aldri skjønnt meg på. Passer bare inn i Halloween. Men ja, jeg tror kanskje det kan symbolisere den tunge tiden hun gikk igjennom, jeg vet ikke jeg..

Jeg har noen favoritter på dette albummet, og de er:

♣ Lightweight
♣ Skyscraper
♣ Toghether
♣ Ubroken

Jeg elsker alle sangene, men disse jeg skrev er mine topp 4 ;)

 

Terningkast: 


Denne filmen fikk jeg sett i går. Jeg tenkte å skrive en omtale om den, så får dere høre hva jeg syns om den!

For det første; Taylor Lautner i en slik film hadde jeg ikke trodd. I allefall ikke med det første. Handlingen var bra, mange gode skuespillere, men det eneste som plagde meg var igrunn at Taylor Lautner spiller i den.
Har ingenting imot skuespiller evnene hans, for jeg syns han er dyktig :) Men syns kanskje det er litt i det domeste laget at han spiller i en slik film nå. Dere er sikker uenig med meg, men syns det ikke passet han helt enda.

Men terningkastet blir ikke så ille fordi: 

Jeg tok på meg en liten oppgave fra jobb i dag for å se filmen "Thor". Vi fikk den nettopp inn i dag og jeg stupte nesten frem å spurte om jeg kunne låne med meg den hjem før vi registrerte den i basen vår ;)Jeg tenkte å få sett den på kino når den gikk, men fikk ikke muligheten. Og jeg syns denne filmen var kjempebra:) Jeg er veldig glad i Norrøn mytologi, så denne filmen digget jeg:) Jeg kunne værtfall se den om og om igjen..

- ANFEFALES!!!

Terningkast:
Da er det klart for Juni favoritter. Og har nye favoritter denne mnd, så her er de:

Foundation:Denne er helt fantastisk. Bare en liten negativ ting, og det er at den ikke har en pumpe.

Concealer:


Ansiktsprimer:Kan ikke leve uten!!

Øyeprimer:Likte ikke denne spessielt godt før. Men nå som jeg har milk of magnesia så funker den bra :)


Favoritt tv-serie:


Jeg bare elsker denne serien ♥


Favoritt kjendis:

Denne mnd har jeg ikke så masse favoritter, men noen nye ;)

Jeg tenkte og begynne med favoritter hver måned. Det kan være fra sminke, hudpleie, bøker, personer, dyr, osv. Så her er Mai's favoritter!

Sminke:

 

Favoritt concealer denne mnd:


Favoritt maskara of eyeliner:

Disse kommer nok til å være mine favoritter for evig og alltid, har også en favoritt vannfast maskara, men den har jeg ikke brukt så masse som denne..

Favoritt foundation eller tinted moisterizer: 


Har hatt en del problemer med sviing i ansiktet, så har ikke hatt noen favoritt foundation denne måneden, derfor liker jeg å ha noe lettere på huden, slik som denne..

 

Favoritt lebestift og lip balm:


La Femme lebesift og E.l.f conditioning lip balm i Mellow melon.

 

Favoritt øyeprimer:


Urban Decay primer potion og E.l.f mineral foundation som jeg legger over primeren.. Jeg har ekstremt fete øyenlokk, ingen primere holder for meg, så dette er det eneste som funker aller best. Kan også bruke noen andre jeg har, men holder ikke like lenge.

 

Favoritt øyenskygge:Dette sminkesettet fra Smaxbox fikk jeg av pappa og Inger Lise i sydengave, brukt det hver eneste dag i en uke og elsker det:D Det er også paraben fritt og ikke testet på dyr, blir ikke bedre enn det:)
Har bestemt meg for å gå for paraben og sulfate frie produkter, da jeg ikke vil ha kreft..

 

Favoritt blush:


Tickled pink fra E.l.f.

Sminke-koster:


Sigma F80 Foundation børste, E.lf angled contoure brush og Gosh blending brush.

Favoritt øyenskygge base:


Min favoritt Nyx Jumbo eyepencil i Milk. Har også to andre i andre farger.

Favoritt pudder:


E.l.f Complexion Perfection pudder. Denne er helt utrolig :)

Hudpleie:


Fash Wash fra Lumene, Lancome Genefique serum og Cosmopharma aloe Vera gel for tør, irritert hud.


Cosmopharma handkrem. Elsker denne masse masse masse. Er avhengi av den pga jobben :)

Favoritt neglelakk:


Begge fra e.l.f.. Mint og Lilac. Elsker dem :)

 

Favoritt lipbalm:


Burt's Bees Lipbalm. Denne klarer jeg meg ikke uten!


Random:


Mai's favoritt bok:


Mary Higgins Clark-  Den siste valsen. Denne elsket jeg i Mai, jeg lånte den fra jobb, derfor tok jeg ikke bilde av den selv..

Favoritt tv-program:


Har bare 1 ord å si om dette tv-programme: GENIALT!!!!!

Favoritt mat:


Sushi, ofc.. Det er det beste jeg vet!!Nicolas Spencer, leder av det medisinske forskningsinstituttet Gen-Stone, er i ferd med å utvikle en vaksine mot kreft, da privatflyet hans styrter. Noe lik blir aldri funnet. Ryktene sier at Spencer har underslått enorme pengesummer fra firmaet, og hans vakre sosietetskone beskyldes for å være delaktig. Samtidig kommer nyheten om at vaksinen allikevel ikke blir godkjent. Hundrevis av småsparere som hadde investert i firmaet, taper alt. De som håpet på at medisinen skulle redde deres kjære, blir fortvilet - og rasende. Følelsene koker. Carley DeCarlo, spaltist i Wall Street Weekly, blir bedt om å skrive om saken. Spørsmålene er mange. Er Spencer død, eller har han bare gått i dekning? Og hvorfor blir ikke "mirakelmedisinen" godkjent? Etter hvert som hun forsker på saken, kommer Carley selv i faresonen.

- Dette har forlaget skrevet om boka.

 

Jeg vil starte med å sei at jeg ble veldig avhengig av denne boka, den var veldig spennende og likte måten Mary Higgens Clark skrev. Hun gjorde den ikke en smule kjedelig en gang, i mine øyne i allefall..
Når man leser boka får man vite hvem morderen er, men vi får liksom lære han å kjenne, hvordan han er, hvorfor han er slik han er. Jeg kom fram til at han er Psykotisk og psykisk syk.. Og i slutten av boka får vi virkelig vite sannheten om hva som skjedde med pengene og om Nicklas Spencer virkelig er død. Jeg anbefaler denne boka på det sterkeste. Denne boka har blitt min favoritt av alle bøkene jeg har lest så langt, rett og slett en fantastisk bok!

 

Terningkast:

Maybeline One by One er den beste mascaraen jeg har prøvd noensinne. Jeg har prøvd en hel masse og denne er den beste av alle.. Denne git lengde og volum. Den klumper ikke, men falmer bittelitt, men det er så lite at man ikke trenger å bekymre seg over det.
Jeg bruker ikke den hver dag, det er fordi jeg skal bruke opp de andre jeg har. Har allerede fått kastet 2-3 på 2 mnd. Og nå har jeg igjen 2 stk jeg skal bruke opp.. Har også kjøpt en backup av One by One, slik at jeg ikke går tom for fort, hehe.. Det var tilbud på den så måtte nesten gjøre det slik..
Det jeg skulle ønske var at den kom i vannfast. Jeg eier bare 1 vannfast, og det er min BarryM volumazing & Lenghten mascara, og den digger jeg også.
Jeg hat tatt ett bilde av hvordan den ser ut på meg(One by One). Bildet er litt uklart, men dere ser vell nokk hvordan den er uansett!

 
Terningkast:

* ANBEFALES*


Jeg har lånt denne filmen av Linda. Jeg syns den var utrolig bra. Tro det eller ei så hadde jeg ikke store forventningene av den..
Den var ikke spessielt godt filmet, men det er nok meningen det skal se ut som om dette er ekte hendelser. Men de har klart å lagd den ganske bra..
Ble litt fra meg da trollene spiste opp Kalle, da han var kristen, og de hater kristent blod.

Otto Jespersen spiller rollen sin utrolig bra, som vanelig. Knut Nærum er jo også med, så det er ikke bare ukjente folk ;)

 

 

 

Terningkast:

  


Nå har jeg lest ferdig denne boken. Jeg har den på engelsk og syns det er bedre å lese :)
Jeg må først si jeg ble imponert over boka. Jeg hadde ikke så store forhåpninger, fordi jeg kjøpte den bare for å få 3 betal for 2 på Ark, hehe.. Denne boka er fortsettelsen av første boken, lyntyven.

En ting jeg ønsker er at denne boken kan komme ut som film også. Jeg ville likt å sett den for å se det slik. Den var utrolig spennende, og litt underholdene.. Jeg liker fantacy bøker, og jeg syns denne serien er utrolig spennende. Tror kanskje jeg skal lese resten av serien også etter hvert.. For er er mektig imponert.. Det er bare å håpe på at de lager film av denne boka også ;)

 

Terningkast:


Jeg har tre av fargene og må si først at den føste på bilde er lilla, ikke blå. Den har bittelitt blått i seg, men aller mest lilla.. Fargene jeg har heter, purple stain, truly brown og green grass.. Jeg bruker de hver eneste dag. Har brukt aller mest den grønne under øynene, det er den som er eldst. Også kjøpte jeg den brune i januar og bruker den også ganske ofte. Den lilla er bare 1 uke gammel, men har brukt den hver eneste dag ;)
Jeg har ikke prøvd de på vårkanten enda, så kan ikke si om den holder seg der, men den holder seg hele dagen under våtkanten og er vannfast. Det er den brune som er matt, de andre har litt shimmer i seg.. Skal prøve å ha den brune på våtkanten en gang for å se om den holder seg der..
De er veeeldig gode å påføre, de er ikke harde som mange andre eyelinere er. Det er ikke en blyant for å si det på den måten. Den er mer kremete i konsistensen, derfor er den så lett å påføre.

De har maaange andre farger av denne eyelineren, og kjøper sikkert noen fler etter hvert.. Men så langt har jeg nok og klarer meg fint med de jeg har :) For å si det slik er jeg obsessed for å ha en knall farge under vatkanten, det har blitt mitt kjennetegn ;) Endten er jeg grønn eller lilla.. På de fleste dagene..

Jeg har vært forelsket i disse eyelinerene lenge nå, og bestemte meg for å lage en omtale.
ANBEFALER å prøve disse!!!

Terningkast:
Tenkte jeg skulle skrive en omtale om min favoritt ansiktsmaske.
Denne får man ikke kjøpt i Norge, kjøper den på Amazon eller ebay ;)
Jeg har studert denne masse, på youtube, lest og hørt omtaler og denne ville jeg prøve. Angrer ikke ett sekund heller. Jeg har kompinasjons-hud. Fet til tørr hud.
Denne er perfekt til det. Den fjerner svarte porer, minsker de og kviser og oljen i huden minskes også.. Denne bruker jeg 1 til 2 ganger i uka og huden har faktisk blitt bedre.. Skrubber også med St Ives Apricote scrub, som også ikke selges i Norge, kjøper den også på Amazon eller Ebay. Og det er en veldig bra kombinasjon å ha!!

Masken skal sitte i 15 til 20 minutter, og du se skikkelig ut som Shrek.. Nice :)
Vask den av med varm dampende klut, så er du good to go!!

 

Terningkast:Denne boken handler om en liten gutt som snek seg ut midt på natten for å leke ved kungsklyftan. Da han k om dit fant han en jente liggende naken, livløs. Da politiet kom fant de også to skjeletter liggene under henne. Og det viser seg at de tre likene har en sammenheng i seg. Alle har beskyllt Johannes Hult alle disse årene, han hengte seg like etter han ble beskylt. MEN han ble faktisk drept av sin far(Predikanten) met ett uhell.. Til slutt finner de ut at det var Johannes som drepte de to første jentene for å få tilbake healing-kreftene(som han aldri hadde). Han knekkte vært eneste ben i kroppen dems, og lyktes ikke med å hellbrede dem. Samme skjer mange år senere, og det viser seg tilslutt at det var Johannes sønn som drepte de neste jentene, 2stk. Han hadde kreft som liten(leukemi) og fikk ny benmarg av sin bestefar(predikanten). Men det viser seg i senere tid han har fått tilbake kreften, bare denne gang var det hjernen som fikk støtet. Han ble satt i fengel, hadde 6 uker igjen å leve, og i slutten tok han en død due å helbredet den, denne gang ble det vellykket.

Patrick Hedstrøm og Erica Falck ble foreldre i slutten av boken..

- Syns denne boken var utrolig spennende, enda bedre enn Isprinsessen :)
Abefaler denne på det sterkeste..

Terningkast:

Jeg syns denne filmen er helt fantastisk nydelig. Den er romantisk, litt dramatisk og har en lykkelig slutt.
Har også humor i seg, som jeg likte :)
Denne anbefaler jeg til dere som liker romantiske komedier.

 

 

Terningkast:
Denne søtsaken er en foundation kost for de som ikke vet det. 
Den er super-enkel å påføre, flytende, puddrette og mousse foundation. Den er utrolig myk og den påfører som en drøm. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten den jeg. Den er heller ikke dyr. 90 kr på Sigma sin hjemmeside, klikk her.

Kosten er flat, så den kommer til alle steder i ansiktet ditt :)

 

Terningkast:

 Denne filmen kjøpte jeg til min mor i julegave. Vi så på den i går og jeg vil si det er en av mine favoritt filmer for øyeblikket. En fantastisk historie og en lykkelig slutt.

 

Denne vil jeg anbefale på det sterkeste. Jeg liker som regel ikke romantiske filmer så godt, men denne syns jeg rett og slett tok kaka.

 

 

 

 

'

 

 

 

 

Terningkast:

 
Nå har jeg lest ferdig boka. jeg må si jeg er inponert over hvordan Unni Lindell skriver.
Vil ikke røpe hva den handler om, det får dere finne ut selv ;) Min mor sin tur å lese den nå, derfor vil jeg ikke røpe innholdet(Hun leser bloggen min).
Men kan si såpass at de løser drap's saken tilslutt, og denne saken er veldig krevende..

Først tenkte jeg, hmm, hvem som snakker nå? Er den den, den eller den?
Var litt vanskelig å komme seg inn i boka de føsrte sidene. Men jeg kom meg ganske fort, og ble avhengig av å fortsette å lese.
Men desverre minnet den meg om noe som skjedde meg også. Men uansett så likte jeg boka ganske godt. Skal sikkert lese flere bøker av Unni Lindell, for jeg likte hvordan hun skrev!

 

Terningkast:Dear John:

Denne filmen handler om John som er soldat i "Special forces". En dag han hadde 14 dager fri traff han tilfeldig en jente som heter Savannah. Hun og John blir umiddelbart kjent og etter de 14 dagene ble de ett par. Han dro jo ofte på jobb rundt omkring i verden og kjempet for landet sitt. De begynnte å sende brev til hverandre og ha kontakten slik. Men til slutt ville ikke Savannah mer fordi hun hadde forlovet seg med en annen. Det likte jo ikke John noe særlig. Da han dro hjemover fikk han vite hun forlovet seg med deres felles kompis. Men han hadde kreft og døde snart.
Hva tror du resten av handlingen er?
Det får du nok vite om du ser filmen x)

Jeg syns i allefall denne filmen var utrolig bra. Kommer garantert til å se den flere ganger :)

 

Terningkast:Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits