Ragnhild Røyseng -


Disse kylling-nuddlene fra Noka er kjempegod. Den har veldig god kyllingsmak, og er en god lunsj posjon. Kan også spises til middag, men syns kanskje den passer best hvis man har en travel dag, da er denne snedig til middag.

 

Syns faktisk også at den er bedre enn Mr.Lee sine nuddler. Så denne anbefaler jeg dere å prøve :)

 

 

 

 

 

 

Terningkast:

 

 

  

 

 

Denne syns jeg var utrolig god. Smaken av vanilje var utrolig godt.
Denne ville jeg gjerne ha fortsettet med, og syns Noka produktene faktisk virker. Hoftene mine har minsket seg litt, og satser på enda mer minsking etterhvert :)

Det jeg passer på er å ikke drikke for mye av dette på en dag. To ganger om dagen er nok med milkshake, da jeg kan bli veldig slapp om jeg drikker for mange ganger om dagen. Til frokost eller lunsj, og kveldsmat er nok. Spiser somregel fisk til middag, eller noe annet som er sunnt. Frukt er også en del av dietten, somregel er det epler det går mest i..

Kommer ikke til å lage omtale om Sjokolade og jordbær milkshake'n, fordi de syns jeg ikke er like gode. Det var vanilje og blåbær milkshake'n jeg likte aller best :)

 

 

 

 

Karakter:

Denne slankebaren syns jeg var ganske god :) Jeg var redd det ble for mye karamell-smak i den, men den var helt passe med smak. Ikke for mye, ikke for lite!
Den mettet veldig bra. Jeg holdt ut i 5 timer uten å bli sulten, og det syns jeg er helt supert :) Men er nok ikke en Sjokolade-elsker til vanlig, og dermed trekker det litt ned da jeg lett kan bli kvalm av det.
Denne blir nok en snedig måltidserstatter for meg selv om jeg ikke er så veldig glad i sjokolade, det er jeg sikker på! Er litt usikker på hvilken karakter jeg vil gi den, men blir nok en god en.

 

 

 

 

 

Karakteren blir: 

 

 


♦ Har dere prøvd denne slanke sjokoladen?
♦ Hva syns dere om den?

I dag fikk jeg ny sponsor, og denne gang ble det NOKA. Jeg spurte dem om de ville sponse meg med produktene dens så jeg kunne prøve de ut, da jeg vil få mer fortgang i slankingen min.

De ville sende meg produkter i 1 mnd i første omgang, så skulle jeg kontakte de videre om hva jeg syns om de, og hva vi vil gjøre videre. Så dette blir spennende :)Q: Har dere prøvd Noka-dietten?

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits