Ragnhild Røyseng -

I dag har jeg og Sana vært på byen :) Jeg og Sanna fikk levert inn det vi skulle levere og håper de får fikset problemene..
Også dro vi på Amfi å handlet.. Jeg kjøpte meg en lilla shorts, prøve pakke av lancome genifique produkter jeg har fått prøver på og likte. Orginal pris på disse produktene er over 1000 kr, men jeg fikk de for 400 kr :) Også hadde Regnbuen tilbud på masse kosetikk. Fikk kjøpt meg en ny face wash, som jeg trengte, gikk tom i dag. Også en ny powder fra Lumene som jeg vil prøve ut. Også en en blemish treatment fra Lumene, det var 3 betal for 2, om jeg ikke husker feil.. Også en bakt øyenskygge med 4 øyenskygger i, de var fiine. Det var sølv, gul, bronse og hvit farget, som jeg hadde ønsket meg, så passet bra dette ;)Fant ikke bilder av øyenskyggene, fordi det er ett ukjent merke jeg ikke vet hva er. Det står ikke på, tror jeg ikke ^^

 
Fikk ikke all rosafargene frem, men ja.. Jeg elsker akkurat denne looken, rosa øyenskygger og grønn eyeliner under øyet :D Jeg prøvde å ikke ha for mye sminke i dag, da jeg skal hjelpe til på bingo..

- Vell i dag skal jeg hjelpe til på bingo, igjen.. Woohoo, NOT.
Jaja, må bare holde ut.Nå gadd jeg ikke være legre uten neglelakk. Jeg ble så desperat slik at jeg måtte ha på meg noe. Disse to er e av mine nyeste og første gang jeg har brukt de. De er niiiice :D Purple Panic er ikke helt den samme fargen på bilde som i virkelighete. Den er litt mer neon lilla..
Jeg har plagdes med gule negler og svake negler i de siste 3 mnd og har brukt minimalt med neglelakk siden jeg fikk gule negler. Det kommer av at jeg ikke har brukt baselakk før påføringen av lakkene mine, og det har skadet dem. Den siste mnd har jeg tatt bedre vare på de og filet og klippet de ofte. Jeg har en spessiel neglefil som jeg filer opp på neglene slik at overlaget fjernes og blit glatt, og det gule forsvinner esten helt. De er ikke like gule som de var før, så jeg er glad for det!  


Som dere kanskje ser har jeg bare Teenage dream på ringefingeren.


 

♠ Syns om neglelakkene?
 

Jeg tenkte jeg skulle begynne med slikt. Hva tror dere om det?

Skulle egentlig legge ut ett bilde av hvilken neglelakk jeg har på meg, men det bildet nektet å laste opp, så nå gidder jeg ikke bruke flere timer på å få lastet opp det..Denne looken har jeg brukt hver dag en stund nå. Jeg har likt den så godt at jeg ikke ville ha noe annet;p
Men i morgen blir det en mer naturlig look tenker jeg.. Med en del brun-farger.. 

Neglefil som gjør neglene glatte og skinnene, Cina Glaze i Purple Panic(neon), Depend basecoat, Garnier eye roll-on med farge, Maybelline Colorsensational i fargen i fargen Berry Bella, backup av min favoritt mascara Maybelline one by one i fargen Glam-Black og Korres Lip butter i fargen Pomegranate.

Kjøpte alt på tilbud. Elsker Gina Glaze neglelakk og har ønsket meg en neon farget lakk, og der var den, rett forran øynene på meg på tilbud :) Base coat har jeg manglet og de anbefalte meg det fordi mine negler blir fort gule, derfor kjøpte jeg neglefilen også. De sa den gule fargen kom bort når jeg filet de med den. Og jeg syns den gjorde det, ikke heeelt bort, men noe, så om jeg fortsetter med det kanskje alt for borte ;) Garnier roll-on med farge har jeg ønsket meg lenge, og nå var den på tilbud, endelig:) Den nye Maybelline lipglossen hadde jeg lyst å teste ut. Min mor har også lyst på den, så ville se om den var noe å samle på;p
Også måtte jeg jo kjøpe en backup av min favoritt mascara, den kan jeg ikke leve uten. Også følger jeg en jente på youtube og blogg.no som har skrytt av Korres sin Lip butter, og jeg ville prøve den. Så denne gleder jeg meg til å få testet skikkelig ut.

ο Har dere prøvd noe av dette?

 

Kommet hjem fra trening. Nå har jeg dusjet og nå sitter jeg med en ansiktsmaske som man bare kan få i Usa, tror jeg ;p Queen Helene Mint julep masque, heter den ;)Jeg ser ut som Shrek i grunn.. Men det driter jeg i, bare den funker ;)
Maaaange elsker denne masken av det jeg har sett på youtube, så da måtte jeg bare ha den når den er for min hudtype..

 

Jeg er igrunn ganske stresset i dag. Hvorfor?
Fordi jeg enda ikke har funnet ut hvilken kjole jeg skal ha på meg, og fordi jeg må ta rundvasken i dag. Men samtidig må jeg på butikken å handle inn mat. Men skal se om jeg klarer det i morgen, fordi min søster skal ha bilen nå.

Nå må jeg begynne med vaskingen.. Så snakkes senere..
Legger ut dagen's sminke-look.. Denne gangen ble det mye grønnt ;) 

♦ Hva skal dere gjør lille julaften?

 

Jeg ble med mamma på byen i mårres. Og jeg fikk kjøpt masse nyttige3 ting, samt litt unyttige som jeg trengte ;)
Skal spise Sushi nå før jeg drar til pappa og får servert lutefisk i kveld :) Dette blir en bra dag :D

Her er noen bilder av dagen's innkjøp:
Camilla Lackberg filmer og Starstruck :D
Som noen av dere vet er jeg en stor fan av bøkerne til Camilla Lackberg. Så fant jeg disse filmene av 2 av henne bøker, de skal jeg se når jeg har lest de to bøkerne, de ligger i kø ;)
Starstruck er en av mine favoritt filmer som handel om musikk, den er så søøt og mye bra musikk i den :)


Jeg fikk ett gavekort på CMYK på bursdagen min i år, og jeg fant noe å bruke den på :)


100 kr for denne ;)


Syns den var litt morsom, også kostet den bare 50 kr ;)


Loreal Toner og Smudge brush fra Kicks. Fikk 20 % rabatt på dette ;)

Det ble litt shopping før jul da gitt, så nå skal jeg bare nyte de siste dagene før julen starter for fullt.
Nå skal jeg pakke noen saker jeg skal ha med hos pappa, så snakkes vi vell i morgen da tenker jeg ;)

 

♦ Syns om looken?

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits