Ragnhild Røyseng -

Jeg har ett håp om at kreatin vil hjelpe meg med å bygge muskler. Får ikke den fremgangen jeg vil, og det tar sånn tid..
Min plan er ikke å bli bodybuilder, men ha en del muskler over hele kroppen.. Definerte og synlige muskler.
Dette skal jeg starte på mandag..

Ser allerede noe resultat på armer og rygg, men ting går for tregt.. Derfor fikk jeg anbefalt å prøve kreatin..
Jeg har bestandig hvert skeptisk til dette kosttilskuddet da jeg er livredd for å bli fet igjen. Produktet binder vann, så da ser man enten mer blubben ut eller bare muskulær.
Min kropp er ganske spesiell.. Da jeg gikk ned 30 kilo på over 1 år for en stund siden, og dermed mistet masse fett som trengs til å bygge muskler i lår og rumpe.. Så det "fettet" som er der nå er nesten bare løst skinn.. Jeg har fått noe av det fettet tilbake da jeg har begynt å spist mer. Den tiden jeg slanket meg ekstremt spiste jeg VELDIG sunt og veldig små måltid. Spiste ikke sukker i det heletatt og trente to ganger om dagen.. Det er ikke bra for kroppen..
Spiser fortsatt sunt, men sørger for å få i meg mer protein og næring og spise nok da jeg fortsatt trener ganske mye og tyngre... I helgene unner jeg meg snop og kanskje ett glass vin eller noe.. 

 

♣ Noen av dere som har erfaring med kreatin?

 

#Trening #Kreatin #Vektnedgang #Innkjøp #Fitness

God fredag alle sammen :) Klar for langhelg?

Denne helga skal jeg og Glenn ha litt kjærestehelg. Endelig har han også langhelg for en gang skyld :) Vi skal ha Avengers maraton, slappe av og bare nyte helga.
Jeg kommer nok til å trene i helga uansett.. Da Glenn er en syv sover, og jeg er en morgenfugl. Tar litt meg tid før han våkner :)
Nå har jeg kommet hjem fra en våt affære på vei til trening. Det var ikke spesielt deilig å sykle i regn, men fikk unnagjort en god økt, og testet så ut Gerilja intervaller i dag også. DEILIG og HARDT.. Tok en litt lengre oppvarming av det i dag. Så jeg kommer nok til å kjenne det noen dager nå. Jeg er stiv og støl fra før av, så ja..
Holder nemlig på med to 30 dagers challenge. Knebøy og planke..  Kjenner det i rompe og lår, men magen ikke så mye enda, da jeg nettopp har begynt med den.


Til min glede har jeg pause i dag ;)


Uke 1, dag 7 i dag ;)

Join dere også da vell :)

 

Kos dere masse i helgen, så får vi se om jeg blogger litt også ;)

#Challenge #Gerilja #Planke #Knebøy #Kjæreste #Helg #Pinse

Jeg har i noen få uker begynt med kosttilskuddet BCAA.. Jeg har ikke sett noen fremgang i treningen på en god stund, og fikk anbefalt dette for å få litt hjelp..
Dette kosttilskuddet skal hjelpe musklene å bygge, samt restituere seg etter trening.. Ikke mist hjelpe mot eventuelt stølhet etter ei styrke økt..
Kjøpte Nanox Bcaa i appelsin-smak, og liker den godt :) Resultater har jeg også merket litt av.. Så dette tror jeg kan være min løsning :) Bestilte også en ny fra StarNutrition i Tropical Mango-smak, og den kom i posten i dag :)

Nanox finner du hos X-life og StarNutrition finner du hos Gymgrosissten!!Har noen av dere prøvd Bcaa? Hva er din erfaring?

Da avslutter jeg dette innlegget med å ønske alle en riktig god helg :)

 

#Bcaa #Kosttilskudd #Xlife #Gymgrossisten #Fremgang #Helg


Trykk på bilde, da kommer du til x-life :) Der du kan kjøpe disse herlige tightsene!!
Det er også 20% på salgsvarer i 2 dager akkurat nå :D 
#2XU #BetterBodies #Treningstights #Ønsker

Hei dere :)

Dagen i dag startet klokken 07:00.
Glenn måtte opp tidligere enn vanlig i dag, og jeg er jo vekkeklokken hans hver dag, så denne gangen skulle han opp 07:15. Jeg er jo en morgenfugl, så for meg gjør det ingenting..

Min dag startet med en 2 timers styrkeøkt på 3T.. Deilig :) Dermed sykklet jeg hjem igjen for å gjøre husarbeid og steike kylling til lunsj i dag.. Etter Lunsj sykklet jeg til ett møte, som jeg fikk gode nyheter på :) Sykklet til sammen 1, 4 mil + til og fra trening som da er nesten 4 km..

Den gode nyheten er at jeg har fått meg ny praksisplass.. Møte blir på torsdag, og begynner på Sats Treningssenter 18.Mai, Det var de de ønsket :)
ENDELIG får jeg en fot inn i treningssenter arbeidslivet igjen.. Tok sin tid, men nå er den her :) Håper på fast jobb etterhvert!!! 

 Er spent på hvordan Glenn skal komme seg på jobb når jeg begynner å  jobbe selv.. Da han har ett ENORMT sove hjerte.. Ingenting vekker han :/

Nå skal jeg slappe av etter en veldig god middag.. Det ble lammekebab og couscous med hjemmelagd tzatiki.. Takk Adams Matkasse for god mat :)


Vi har tivoli i byn.. Og en passe sliten og svett meg ^^,

 

#Jobb #Trondheim #Sats #3T #Sykkel #Trening #Adamsmatkasse

Straks skal jeg på trening, functional moves ;)
Det skal bli godt å trene litt igjen. Har dabbet av de siste dagene pågrunn av finværet som har vært:) Gikk meg heller turer med hunden, litt lengre turer en vanlig! Men nå er det regnvær og grått ute, så passer perfekt å dra på functional moves i dag ;D

Senere i kveld blir det tv-kveld, som alltid hver torsdag og fredag :) Det er passe komedie på torsdager, og komedie det liker vi:D
Ble en god dag likevell, jippiii!
Har vært på Zumba og trent. Også har jeg kuret håret og dusjet av meg svetten ;)
Nå sitter jeg med mormor's hjemmelagde labber og skal kose meg med en kopp varm te, da jeg har voondt i halsen!♦ Hva har du gjort i dag?

 

I dag har jeg vært litt sløv. Skulle egentlig på treningen i morges, men så hadde jeg ikke noen bil å kjøre med. Gadd rett og slett ikke å hente den i denne kulda. Jeg HATER vinteren.
Får prøve å danse litt Zumba i stedet. Har lastet ned 3 dvd'er med Zumba, så har i allefall noe å finne på fremover :)

 

Jeg kom over en artikkel på side2 om det er mulig å øke muskelmasse ved slanking. Det er faktisk mulig!
Du kan se hele artikkelen her.

 
I dag skal jeg på functional moves klokken 17:00, vil si jeg gruver meg litt. Det er 6 mnd siden sist tror jeg, og ikke minst er denne gruppetimen utrolig hard, den varer i 1 time.. Men skal nok klare dette, har jo ikke sluttet å trene, så er sikkert ikke like utrent som jeg var da jeg begynnte med Functional Moves :P
♣ Har dere prøvd Functional Moves?

 

 

I dag har jeg bestemt meg for bare å slappe av :) Men om jeg blir for rastløs trener jeg hjemme!
Planen i dag er å prøve å bli ferdig med boka, slik at jeg kan begynne på Unni Lindell sin Mørkemannen..
Også vil jeg antageligvis se litt Csi:Miami utover kvelden :)
Holder også på å laste ned alle dvd'ene til Zumba, da blir det zumba-dansing all night long her ;)

 
 

I dag har de tikke blitt noe blogging da venninnen min hadde pc'n da hun var her :P Vi har vært på trening, vært hos min mor en tur og fått hjelp av mamma til å kaste noe klær og sko jeg ikke bruker mer..
Nå skal jeg bare slappe av å se Csi: Miami og snart lage meg noen egg til kveldsmat :) Må kjøpe bacon i morgen tror jeg, om jeg husker på det. Skal på Spinn klokken 11 imorgen, etterpå skal jeg handle inn noe mat til uka..Nå har jeg kommet hjem fra spinning på 3T :)
Denne timen var rett og slett herlig! Og kommer til å ha spinn 2 ganger i uka nå fremover. Mandag og Torsdag.
Bruker å være på Afro-dans torsdager, men har bestemt meg for å kutte ned litt på den, derfor spinn 2 uker, også 1 uke Afro, 2 uker spinn igjen, og dere skjønner?Ahh, kan ikke beskrive hvor herlig dag det har hvert på jobb.. Trente nesten hele dagen, eller, føltes ut sånn, fordi dagen gikk så fort og fikk gjort alt det jeg skulle gjøre før min siste dag som ansatt på 3T, som da er nå på onsdag.

Det jeg fikk gjort i dag var:

  • Trent spinning
  • Blitt offentlig medlem av 3T, alltså, ikke gratis-medlem lengre :p
  • Kjøpt meg ny drikkeflaske, pga av at den forje lekker det av(mangler en vesentlig del).

Det var vell det.. Nå skal jeg slappe av litt før jeg leger meg middag, så skal jeg til dyrlegen å handle mat til Lucas, kjøre Silje til en venninne og musikkøvelse på kvelden.. Wooh, travel dag eller??
I kveld er det Zumba-party fra 18:00 til 20:00 på 3T-Steinkjer. De fyller 12 år, så da må det feires :)
Etter Zumba blir det medlems-fest, til klokken slår 00:00. Der blir det servert voksenbrus og barnebrus, hehe. Thai-mat blir også servert, nam nam ♥
Jeg er usikker på om jeg skal være der til 00:00, jeg får se hvor mange som kommer og om det blir noe liv, hehe!
Jeg ELSKER magasinet, Shape-up. Jeg skal abonnere på det etterhvert har jeg bestemt meg for :)
Nå koser jeg meg med det, og nyter leiligheten enda en gang :) Kan ikke få nok av hvor fint det ble!!
I morgen skal jeg på jobb, skal innrømme jeg gruver meg. Onsdager har alltid vært rolige på morgenen/formiddagen.
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits