Ragnhild Røyseng -

I dag syklet jeg til Sats for å få dato, tidspunkt og dager jeg skal jobbe hos de.. Jeg gleder meg som en liten unge til å begynne på ett treningssenter igjen :)
Heldigvis er det bare 10 minutter på sykkel dit, og 35 minutter å gå.. Så da driter jeg i å bruke penger på bussen dit :D
Satser på fast jobb der etterhvert, eller andre treningssenter.. Da det er mitt drømmeyrke!

Min største drøm nå er å bli personlig trener for funksjonshemmede mennesker. Jeg har tidligere hjulpet en funksjonshemmet venninne i å trene og gå ned i vekt, og det syns jeg var veldig givende og ikke minst gøy :)


Gårsdagens søndagstrening :D

Nå spiser jeg litt lunsj, og slapper av før jeg skal hjelpe Glenn med Adams Matkasse-levering ;)

 

#2xu #Sats #Treningssenter #Jobb #Adamsmatkasse #Sykkel #Drømmeyrke 

Hei dere :-)

Skulle egentlig på møte med Sats i dag.. Men da jeg kom dit, dukket han jeg skulle på møte med ikke opp!! Det syns jeg var dårlig gjort.. Selv om det ikke var likt han å glemme ting, i følge en ansatt..
Men men, nytt møte på mandag til samme tid.. Så da satser jeg på at han kommer ;)

Dro ned til byen etterpå for å få designet øyenbrynene og permanent farge av min svigerinne.. Hun driver sin egen skjønnhets salong flere steder i Trondheim.
Hadde litt tid å drepe, så jeg gikk rundt omkring for å bare nyte det nydelige været før jeg hadde time :)

Da jeg kom hjem luftet jeg Lucas, og bestemte meg for en aldeles så liten joggetur i skogen :) Hadde en halvtime på meg til Glenn kom hjem, så tok en rute på 15 minutter og da jeg kom hjem hadde Glenn akkurat kommet, så det var god timing!
Nå blir det straks middag, og litt avslapning..  Dagens middag blir kylling og squash pasta og hjemmelaget tzatsiki..

 


Uvant med store bryn, men tror det blir bra etterhvert :)

#Øyenbryn #Sats #Trondheim #Solskinn #Jogging #Squah #Kylling 

I dag har jeg ikke gjort det store. Gikk meg en skogstur med Lucas, gikk til butikken og hjem.. Ellers bare hvert hjemme å slappet av ;)
Lagde også sukker og glutenfri tilslørende bondepiker til dessert i dag.. Ble veldig godt :)

Fikk også en etterlengtet telefon av øre, nese, hals-legen jeg var hos i Oktober.. Jeg har slitt med vond, tett og infeksjonstruet hals i mange år.
De siste to årene har det hvert ekstra ille, og han ville jeg skulle operere bort mandlene, da de er ganske hovene 24/7..
Jeg ba han ringe meg i April så jeg fikk tenkt meg om, og telefonen kom i dag.. Jeg bestemte meg i Mars at jeg ville operer de bort, så nå skal han sende en henvendelse til noen spesialister.. Og i følge han kommer jeg til å få brev i posten denne her uka eller i begynnelsen av neste om time/operasjon..

- Noen av dere som har erfaring med mandeloperasjon?Ut på tur, aldri sur :D


Deilig dessert :)

I morgen skal jeg på jobbmøte med Sats og etterpå design og farging av bryn av min svigerinne :) Gleder meg :D

 

#Mandeloperasjon #Trim #Hund #Skjønnhet #Dessert 

I dag oppdaget jeg at vi hadde vannlekkasje på badet. Fikk helt fnatt, og måtte selvfølgelig begynne å fjerne alt vannet men en gang. Vi  har funnet feilen og det kommer muligens rørlegger i morgen...
Dagen i dag har egentlig gått mest til en lang gåtur og tørking av gulv. Men fikk tiden til å gå fort, så ingen problem der :)

I går lagde jeg Funksjonell mat sin gluten og sukkerfrie ostekake.. Og den var utrolig god.. Hadde den ene porsjonen i går som dessert/kveldsmat og den siste nå som dessert.. Da er det bare å kjøpe flere, eller lage Kristine Weber's versjon, som jeg også skal prøve ^^ Den er ganske så lik, bare en liten endring i oppskriften.

2EYRZRp3Z3
Deilige kaken  ♥

 

Image 1

 Trykk på bilde, og du kommer direkte til produktet :)

#Funksjonellmat #Vannlekkasje #Ostekakake #Glutenfri #Sukkerfri #Trim

I går var jeg modell for øyenbryns extention. Det var en ny og spennende opplevelse.. Selv om jeg ikke ble fornøyd kunne jeg tenkt meg å få flere slike gratis oppdrag :)
Etter oppdraget ble det matkjøring med Glenn, og deretter kom vi hjem 20:00, lagde oss middag og sovnet på soffaen ^^ 

 

Her er før og etter bilde:

Bilde nr.2 har jeg ingen øyenbryns farge på da hun måtte gjøre det uten.

Jeg skal fjerne extentionet neste uke og få design av bryn av min svigerinne :) Det gleder jeg meg på!!
Nå har jeg akkurat spist kyllingsalat til lunsj og skal straks gå en solskinnstur med Lucas :) Det er fortsatt nydelig vær ute, så man må utnytte den mest mulig!

 

#Skjønnhet #Extention #Sol #Ute #Modell #Adamsmatkasse

 

Instagram: Isabella1sr 

 

 

Heihei dere!

Jeg starter kanskje å blogge litt igjen. Ikke hver dag, men når jeg føler for å dele noe. Håper jeg får litt inspo fremover..

Jeg kan starte med å oppdatere dere siden sist jeg blogget.. Er vell noen månder siden sist nå!

Vell, jeg og Glenn har blitt samboere, siden desember. Og stortrives sammen :) Har hvert kjærester i snart 1år, og flere år blir det ♥
Lucas har også flyttet inn hit etter noen måneder ferie hos min mor. Hun har hvert kjempe snill å ville passe han for meg :)
Skal også starte ny praksisplass, det blir endten på Sats eller 3T Treningssenter. Jeg gleder meg masse til det! 

Jeg kommer i hovedsak til å blogge noe om hverdagen, trening,kosthold og favoritter/anbefalinger.  Prøve å ta en del bilder og alt og ingenting, og bare Go for it :) 

1nYMrhJ3Rj
Dagen Lucas kom til sitt nye hjem hos oss :)


På hytta til svigerforeldrene mine :)


Dro en helg å besøkte min  mor. Her prøver Lucas å knebbe maten til Glenn!


Min søster kom på overraskelsesbesøk en dag, sammen med pappa :)

 

Hei alle sammen!

Jeg har nå tatt en beslutning.. Og jeg har bestemt meg for å slutte å blogge..I allefall for en lang periode..
Den største grunnen er nok det at jeg har fått andre viktigere ting i livet som tar opp en god del av dagene.. Og vil fortsatt ha som første prioritet :)
Det kan hende jeg kommer tilbake til bloggingen, men jeg har ingen peiling på når det vil bli..  Så jeg sier adjø for denne gang, også får jeg se om jeg kommer tilbake!
I dag dro jeg en liten tur ned til byen for å bare traske rundt. Jeg fant ENDELIG ny hårfarge, og denne gangen tar jeg en lysere brun. Er litt spent på hvordan det vil se ut, men får bare prøve.
Vet ikke enda når jeg skal farge det, men det blir nok til uka. 

Senere i dag skal jeg å Spinn&Pump-time.. Skal bli godt å trene litt igjen, da det er noen dager siden sist jeg trente på 3T. Har stortsett bare syklet frem og tilbake på jobb.. Det er ikke nok trening for meg.
Jeg og Glenn drar hjem til han i morgentidlig. Og da blir jeg der til søndag. Så jeg tror det blir lite blogging i helga, om været blir bra. Men blir det slik som det har hvert i to dager nå, så kanskje jeg skriver ett innlegg eller to :P
I dag ble det helg for min del. Er i grunn litt slapp i dag, men har fått gjort en god del uansett.. Men så klart skulle det begynne å tordne, fint det!
Får trøste meg med to magasin jeg kjøpte i går, mens jeg venter på at Glenn blir ferdig på jobb.. Kommer vell etter klokken 18, så må underholde meg selv inntil da.
Ikke at det er så mye å finne på her akkurat nå, men må dra over gulvet en runde. Men først litt magasinlesing..
Kjøpte også en 5:2 diett-bok i dag.. Jeg skal ikke bruke den til slanking direkte.. Men det var noen nyttige oppskrifter der som jeg kunne tenkt meg å prøve.

Ellers så drar jeg til Glenn i morgenkveld, og blir der til søndag :) Så får man se hva vi finner på.. 

I dag var det min andre arbeidsdag. Og syns den gikk veldig bra :) Etterhvert kommer min bedre halvdel, så frem til da skal jeg gjøre litt husarbeid!
Først en liten pust i bakken, så setter jeg i gang. 
I morgen er det siste arbeidsdag før jeg tar helg, så får jeg se hva den bringer. Skal mest sannsynlig være hos Glenn fra fredag av, så det skal bli bra :) 

Ellers har min kjære bestevenninne bursdag i dag.. Gi henne en hilsning på bloggen hennes, så blir hun vell glad :D
Jeg har hatt en fantastisk uke. Den har jeg tilbragt mesteparten hos Glenn :) Lucas liker seg også hos han, og det gjør meg glad :)
Har ikke hatt tid til å blogge, så jeg kommer nok ikke til å blogge like mye som før lengre. Jeg skal prøve, men det spørs nå når jeg starter jobb igjen,
I dag er det min første dag som butikkmedarbeider hos Norli Bokhandel, så jeg er spent..
Etter jobb i dag må jeg en tur nede i sentrum og få G-sport til å hjelpe meg med sykkelsete mitt. Montere det slik at jeg slipper å sykle uten sete. Jeg må nok gå til jobb i dag. 

I går var jeg, Glenn, Bjørnar og Katarina på Gokart og Bowling.. Det var sykt gøy :D Jeg og Katarina vant over guttene våre i bowling, mens de slo oss i Gokart!
Etterpå ble det grilling hos Bjørnar og Katarina. Også så vi på RBK-kamp, som ikke endte så bra.. Også dro jeg hjem..


(Kilde: Google)


 

Serriøst som jeg digger livet for tiden. Har aldri hatt det så bra som jeg har det nå, og det fine været gjøre det bare enda bedre :D
I dag har jeg hvert på makspuls test, og er fornøyd med resultatet. Dro derretter en tur til Lade Arena og City Lade for en liten handlerunde.
Jeg skulle i hovedsak finne meg ett nytt sykkelsete da mitt har falt av. Så da var det nok like greit å kjøpe nytt ^^ Også skulle jeg en tur på Coop Obs, så fikk gjort det jeg skulle, pluss litt mer ^^

I morgen skal jeg og Glenn på strandbursdag i Malvik, så det skal bli spennende. Da skal jeg nok ta i bruk min nye sommerkjole som jeg kjøpte i dag :D
Nå skal jeg begynne med middag.. På menyen i dag er det chillimarinert laks med søtpotet og cottage cheese og litt salat.. Det skal bli godt med noe mat, ettersom jeg ikke har spist på MANGE timer.
Til dessert har jeg vannmelon og bær :) Skal spise den ute i paviliongen tenker jeg. Det skal nytes maksimalt ♥
 

Dagens innkjøp i bilder:


Ny sommerkjole. Jeg ELSKER den ♥

Elsker denne toppen. Har den i lilla fra før, så MÅTTE ha en i coral også :)

Nytt sykkelsete(Mitt datt av)sandaler og Creatine for å bygge muskler :D

 

Ha en fortreffelig dag videre :D

I går dro jeg og Lucas til Glenn og var der til i dag! Lucas likte seg ganske bra der, og det gjorde jeg også :) Vi gikk en middels tur med Lucas, lagde oss kylling-wok til middag og så en film :)
Vi begynte også å se Buffy The Vampireslayer fra starten av. Elsker den serien, så det var stas å begynne å se den igjen!
Da jeg og Lucas kom hjem i dag gikk jeg meg en tur til Rema for å handle litt frukt, bær og litt drikke.. Etterpå vannet jeg plantene både ute og inne, også ga jeg gnagerne her i huset mat og drikke.
Så nå er alle fornøyde :)

I morgen skal jeg på Maxpuls test med treneren min. Etterpå tar jeg meg en tur til Lade for å se etter ett nytt sykkelsete og noe annet småtteri. Også blir det enda en tur til Glenn etter han blir ferdig på jobb i morgenkveld.

Skal snart lage meg middag og se en film. Så resten av kvelden går nok til latskap. Har fått gjort mye produktivt i dag og hvert ute store deler av dagen, så nå fortjener jeg en pause inne! 

I går kveld bestemte jeg meg for å sykle til Ila. Det har jeg vurdert helt siden jeg flyttet til Trondheim. Og i dag ble det en sykkeltur ned dit :) På turen dit er det storsett bare nedoverbakker og flate bakker, så det var turen hjemmover som gjorde det til en deilig treningsøkt. Det er litt over 30 grader ute, men det var utrolig godt uansett.. Etter økten lagde jeg meg en deilig proteinrik yoghurt, med banan og nøtter..
Også vannet jeg plantene ute og ga kaniner og marsvin mat og vann..
Solte meg også en stund etterpå, til jeg tok en pause og lagde nydelige vafler. Gluten og sukkerfrie selvfølgelig. De ble ekstremt gode.
Etterpå solte jeg meg enda en god stund, leste også en del i boka jeg leser.

Nå har jeg enda en pause. Og skal slappe av litt inne en liten stund før jeg går meg en lang tur med Lucas.. 

Noen bilder jeg tok på Ila:Vaflene jeg bakte:


 

Nå har familien jeg bor hos dratt på Cruise, og skal være borte i 14 dager. Jeg har da huset helt for meg selv, og syns det skal bli deilig :)
Jeg skal passe dyrene og plantene for dem i en uke, også kommer en venninne av eieren å tar siste uka. Syns det er det minste jeg kan gjøre for dem når de er så snille mot meg :)

Her er det også utrolig varmt. Ihvertfall 25 grader og full sol..  Så har ligget ute å solt meg en stund nå. En pause er nok nødvendig, så skal jeg steke litt igjen snart..Ha en fin lørdag videre!!

Nå har jeg kommet hjem fra ferie hos mamma. Vi ble en hel uke, da Glenn likte seg godt der :) Vi skal ta oss en tur igjen til høstferien vil jeg tro, så da er det bare å lade opp til neste tur!
Etterhvert skal jeg ha meg litt middag, også blir det å se Teen Wolf og kanskje en film etterhvert.

Her er noen bilder fra ferien:

Meg og min kjære :)

Mamma spiller på tørrsild for Lucas :)


Er skikkelig sliten, så jeg sier bare god helg til dere alle :)

I dag er det pakke-dag. Jeg og Glenn drar nordover til min mor i morgen, så da må jeg få pakket alt i dag. Skal en tur på trening i kveld når varmen har dempet seg litt mer, ellers har Glenn formatert pc'n min, så nå er den tom og nesten som ny.. Tror ikke jeg tar med pc'n oppover, så det blir ingen blogging(om jeg ikke låner mamma sin pc).

Jeg er spent på hvordan det blir å ta med Lucas i bussen og på toget i morgen. Det det er mer å drasse med, men sånn er det når man har hund.. 

Har blogget ganske lite denne uka, da jeg har hatt besøk av Glenn i flere dager :) Han skal være her til i morgen, så drar han hjem for å pakke til vi reiser nordover på fredag :)
I dag var jeg på ett lite jobbintervju, som gikk bra :) Er til vurdering til runde nr. 2, så jeg krysser fingrene!

Møtte også Glenn og svigermor etterpå. Glenn skulle få litt nye klær, og jeg ble gjerne med. Jeg fikk også klær av henne, så jeg ble veldig takknemlig for det :) 
Hadde sett etter en ny sommerkjole lenge nå, men har ikke funnet noen. Så endelig fant jeg en nydelig knallgul kjole, som svigermor syns var nydelig på meg :) Så hun endte opp med å kjøpe den til meg, samt en ny topp :) Det ble bursdagsgaven min fra henne ^^ Selv om jeg ikke har bursdag før i November.. 

Glenn er på jobb nå, så jeg dro en tur på trening. Men den ble meget kort. Jeg fikk så enorme magesmerter, så jeg måtte bare bryte av etter 20 minutter. Utrolig kjedelig, men sånn er det bare noen ganger.
Skal gå en tur sammen med Glenn før vi har i oss noe middag senere. Så får trøste meg med det. Formen er fin nå, så jeg tror faktisk det bare var varmen som kunne til dette. Det er 34 grader her, så det er ikke rart man blir litt rar i kroppen av det.
Vell, tropevarmen fortsetter. Og den er her for å bli en stund :P I dag har jeg ikke gjort stort mye. Glenn skal være her i noen dager, så kjeder meg i hvertfall ikke :)
Han dro på jobb for litt siden, så til han kommer hit igjen i kveld skal jeg en tur på trening. Blir ikke ei lang økt i dag, men skal få litt trim unnagjort selv om varmen tar knekken på meg!
Skal også på jobbintervju i morgen eller på onsdag. Så det skal bli spennende :)

Grillingen i går var koselig :) Vi grillet inne, men koselig var det uansett :) Fikk servert en nydelig laks, så den håper jeg at jeg kan få smake igjen snart :)
Fikk med oss kylling og grønnsaker hjem hit, så det skal vi ha til middag i kveld :)

Kinoen var også bra :) Var stilig å se den i 3D, det er noen år siden sist jeg så på kino.
I dag skal jeg på grilling hos familien til min kjære :) Etterpå skal vi på kino å se Dragetreneren 2! Det gledes :D
Etterpå tar vi turen hjem hos meg og er der resten av dagen. Det er også ikke lenge til vi reiser nordover til min familie. Så da får dem hilst på Glenn også ^^ Er litt spent, men tror nok de vil like han :)

Har nesten ikke sovet i natt, da vi har hatt tropenatt.. Det var sannelig ikke godt. La meg før alle andre i huset også, så jeg hørte dem ett godt stykke utover kvelden.
Pluss naboene var litt bråkete. Huff.. Klokken gikk EKSTREMT sakte i går, så jeg gadd ikke være oppe lengre enn klokken 10 i går. 

Nå sitter jeg med frokost og skal snart ta meg en dusj, før jeg ordner meg for dagen. Tar bussen rundt halv 3 ned til Glenn. Så blir grillingen klokken 16 og kinoen begynner 18:20 ;)
Den er i 3D, så det skal bli stilig å få sett den da. Har ikke sett 3D filmer på LENGE.

Har dere sett Dragetreneren 2?
 

I dag har jeg hatt en fin styrke økt.. Selv om jeg ikke var helt i toppform. Følte meg slapp og ekstremt trøtt.. Men det gikk seg til etter at jeg begynte med økten. Nå er formen på topp, men enda er jeg trøtt^^
Skal snart gå en tur rundt Haukvannet med Lucas, og selv om det er ekstremt varmt her i Trondheim.

Ble også noe fornøyd med knebøy-økten min i dag. Gikk fra å løfte 25 kg til 30 kg vekt idag! Det kjentes godt :) Markløft er jeg fortsatt på 25 kg. Men kjenner jeg kan legge på litt mer etter hvert!

Ellers så skulle jo Glenn komme i dag. Men han måtte hjelpe moren og stefaren med noe oppussing. Jaja, han kommer uansett i morgen, så jeg får vente til da ;)
Men hva jeg skal finne på i dag jeg, det har jeg ingen peiling på.. Frister ikke å være inne, og ute er det ikke så mye å finne på alene i dag, bortsett fra å gå Haukvannet, som jeg snart skal gjøre :P
Blir mest sannsynlig å lese bok på altanen og brenne i solen :) 

Noen som har forslag til gjøremål?
Endelig fredag!

Denne fredagen så langt har bestått av trening fra morgenen av. Deretter dro jeg en tur til sentrum etter dusjen. Skulle bytte inn en trenings-bh og kjøpe nye joggesko. Hadde også planer om å finne en sommerkjole, men de jeg så på var litt for dyre. Så det ble ingen denne gangen!
Joggeskoene kostet bare 99 kr så ble fornøyd med prisen der ^^ Ellers så gikk jeg bare å trasket på Trondheim Torg og litt her og der andre steder, bare for å ha noe å gjøre.

Resten av dagen blir vell ikke det store å finne på. Mulig jeg går Haukvannet med Lucas etterhvert, ellers tror jeg ikke jeg skal noe mer!
Glenn kommer i morgen, og blir til mandag :) Så det ser jeg frem til!
Skal spandere på han Dragetreneren 2 i 3D på søndag, og har reservert sofa-seter til oss ^^ Så det skal bli koselig :)


Trengte noen friske joggesko, og endelig var disse på salg ^^,
I går var det Vg-lista i Trondheim. Jeg dro dit sammen med kjæresten :) Vi fikk komme inn i Golden Circle avdelingen og sto fremst sammen med mange hylende tenåringer^^
Vi var ikke der til slutten, da jeg fikk sett det jeg kom dit for ^^ Så da bestemte vi oss for å dra. Kom dit for å se Katastrofe, Omer Bhatti og Juice Crew. De var syyykt rå i går :D
Fikk også sett hvor lav Omer er i virkeligheten.. tror faktisk han er litt lavere enn meg.. WOW.
Det er også snart en uke til jeg og Glenn drar nordover til mamma.. Syns tiden går litt for fort noen ganger :P Min søster drar til syden i natt, og jeg misunner henne ekstremt.

Her er noen bilder fra i går:

Katastrofe, Staysman og Lazz åpnet showet :)

Oslo Ess :)

Omer Bhatti ♥

Omer Bhatti og min favoritt danse crew, Juice Crew ♥


Oh yes :)I dag er det Vg-Lista i Trondheim, og jeg skal selvfølgelig dit. Også i vant jeg jo Golden Circle billetter, så må jo bruke dem :)
Rundt klokken 15:00 drar jeg ned til byen for å hente dem. Også blir det å få i seg litt mat på Wok away før jeg må bevege meg til scenen.
Gleder meg til å se Omer Bhatti.. Han er sykt rå :) 

Skal straks på trening, også må jeg vaske gulv før jeg begynner å gjøre meg klar til å dra nedover ^^

Håper jeg treffer Linda & Co på Torget i dag. Savner henne STORT ♥


Tatt sist hun var i Trondheim :D

Noen flere som skal på Vg-Lista i kveld?

Var hos legen i dag og han sammenlignet meg med en toppidrettsutøver. Syns det var litt stas jeg ^^
Vi fant en løsning på det jeg kom dit for, så jeg satser på at det er det rette for meg. Ellers må jeg vell en tur dit igjen.

Ellers, så kom sola i dag. Det er god temperatur ute og har unnet Lucas en tur rundt Haukvannet. Snart blir det trening en tur før jeg lager meg middag.
I morgen er jeg fullbooket hele dagen. Klokken 15:00 drar jeg ned til sentrum for å hente billettene jeg vant, deretter skal jeg kjøpe middag på Wok away litt før jeg må være på torget for å slippe inn på båsen til konserten begynner.
Håper Glenn blir ferdig til rett tid på jobb, så får han den andre billetten min :) Gleder meg til å få sett Omer Bhatti, han er rå :)

Håper også på at Linda klarer å komme seg hit i morgen. For er LENGE siden jeg har sett henne.. Satser på at hun får seg skyss nedover..
Jeg ble en av de heldige som vant 2 Golden Circle-billetter til Vg-lista på onsdag :D Gjett hvor gøy det skal bli!!!
Jeg og Glenn får stå i egen bås helt fremst ved scenen. Det skal bli en opplevelse ^^

Så på onsdag må jeg hente billettene under en viss tid, og ha med brevet jeg fikk, ellers ga de ikke ut billettene.. Så jeg må huske på det..

Kom akkurat hjem fra Solsiden. Leverte ryggsekken til Glenn da han måtte springe ut døra i morges. Så fikk sitte på tilbake til Mitby'n, også vandret jeg litt i Trondheim Torg å kjøpte meg en ny trenings-bh.
Nå har jeg kommet hjem, lagd meg kalkunsalat til middag, også slapper av fremfor tv'n.
I dag har jeg hatt en veldig aktiv dag. Startet med Tabata-trening fra morgenen av, også etter jeg gjorde noe småtteri i hybelen gikk jeg meg tur til Rema 1000, handlet litt og gikk hjem igjen.
Deretter gikk jeg Haukvannet med Lucas, noe som er lenge siden sist jeg gjorde. Elsker å gå Haukvannet, så det føltes godt å gå runden igjen :) Tok også noen nye bilder derfra.
Har måttet finne på noe i noen timer nå, da vi har mistet internettet. Kom tilbake nå ^^

Glenn skulle egentlig komme i dag, men fikk ett ekstra jobboppdrag, så derfor måtte han avlyse. Kjipt, men det er jo også greit med litt ekstra penger, så jeg skjønner han :)
Han kommer i morgen hvertfall, så jeg får glede meg en dag til ^^ 

 

I dag skal jeg på bursdag til Glenn og Silje :) Skal også møte familien, og jeg gruver meg jo litt til det. Men det går nok fint ;)
Så langt i dag har jeg fått gjort unna en god styrketreningsøkt, fått i meg litt lunsj og skal straks slappe av med en bok.

Lagde pannekakerøre i går, så det blir middagen før jeg tar bussen nedover til Glenn :) Proteinrike, sukker og glutenfrie selvfølgelig :) Lenge siden sist jeg hadde pannekeker, så jeg gleder meg ;)
Ha en fin torsdag videre :-)

Nå har jeg tatt sommerferie!! Det tror jeg blir godt :) Selv om jeg kunne tenkt meg å jobbe, så kanskje det hadde vært greit å lade opp til min nye jobb i juli ^^
I dag dro jeg og Glenn på jobben min for å spise lunsj, traff deretter sjefen min og det ene søskenbarnet mitt jeg ikke har sett på noen år.. Utrolig godt å se henne igjen :)

Blir lite blogging av meg fremover kanskje. Men skal prøve å skrive litt når jeg har noe på hjerte og når jeg har tid ^^
Dro nedover til sentrum en tur i dag. Bare for å ha noe å finne på :P Det var både korps og ett kor der i dag, så ble litt forfulgt av de.. Først på Trondheim Torg, og da jeg beveget meg til Merqur, kom de sannelig etter meg.. Koret var irriterende og ikke spesielt flinke.. Så jeg ble bare irritert av å høre på. Korpset var flink da :D

Nå skal jeg se en film og spise sushi. Resten av kvelden får jeg se hva blir til. Det regner i bøtter og spann i dag, så det er ikke utevær i dag. Kjipt er det!
Skal lese ferdig en bok etter filmen, så får jeg se om jeg begynner på en ny.. Er i grunn rastløs, så får se hva jeg finner på! 


Korpset.


Kjøpte meg sushi som jeg skal ha til middag nå :D


Grunnen til at jeg dro til sentrum.


Fikk to gratisprøver på solkrem, haha..

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits