Ragnhild Røyseng -

Jeg holder på å teste noen produkter av Lee Stafford. En bristisk frisør. Han sponser Vita, så da tenkte jeg at jeg kunne gi han en sjanse på mitt hår. Det er jo frisør-produkt, bare de blir solgt på Vita, hehe..
I dag etter jeg dusjet brukte jeg en av produktene som skulle få håret mitt "not frizzy", såe får se i morgen hvordan det blir da ;)
Kjøpte også en tørr-shampoo og heat-spray.. Heat sprayen prøver jeg i morgen da jeg skal bruke flate-tangen.


♣ Har dere prøvd produkter av Lee Stafford?
♣ Hva syns dere om de?
I dag var min første dag på ny jobb. Og jeg storkoste meg i dag, rett og slett. Jeg ble lært opp på kassa, skrev under på sikkerhetsprognosen, snakket om produktene og en del tullprat også :)
For de som ikke har fått det med seg, jobber jeg på sminke og skjønnhet's-kjeden, Vita.
Jeg ble godt mottatt, og det gidde meg enda mer motivasjon enn det jeg hadde da jeg kom der i dag. De ansatte er kjempe trivelige folk, og syns jeg gled fort inn med dagelig leder og Elin, som da jobbet sammen med oss i dag :)
Etter jobb spiste jeg middag på Thai resturanten på sentret sammen med Cathrine, søskenbarnet mitt, det var kjempekoselig ♥

Om litt skal jeg og mamma på årsmøte i Lurlåt, så må lade opp til det nå. Er sliten etter trening i mårres, og av all stå-ingen på jobb :P
Var på intervju i dag, og fikk jobben med en gang :D Så nå er jeg selger hos Vita, og er veldig happy for det :D
Jeg starter på mandag klokken 13:00-16:00!
Jeg er i lykkerus allurat nå, håper den ikke forsvinner i kveld når vi skal ha generalprøve til konserten vi skal spille på lørdag(Lurlåt).Q: Hva syns dere om butikk-kjeden, Vita?

 Trykk på bildet for å komme direkte til nettbutikken min :)

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits