Ragnhild Røyseng -
That's right  ^^,


Denne er min favoritt når jeg gjelder trening :)


 

That is soooo true ♥Om litt skal jeg på jobb, men ville først legge ut noe på bloggen. Så da fant jeg ett bilde som gir mye mening :)

 

 


♦ Hva får deg til å smile?

 Q: Er de ikke søøte? ^^Weeeee ^^Kakemonstret ♥

 
Image and video hosting by TinyPic

Hadde ikke gjort meg noe om Chace Crawford ventet på meg i senga, haha :P


Dagen's Weheartit går ut på trening. Jeg ELSKER å trene. Men nå har det seg sånn at jeg kanskje ikke får fortsette på 3T etter jeg slutter der i slutten av september. Da må jeg betale medlemsskapet selv, og det har jeg ikke råd til med den lønnen jeg har nå.
Jeg håper å finne en måte til å få trent der etter september, jeg MÅ bare. Jeg kan jo trene hjemme, men det blir ikke like sosialt og ikke like gøy. De har jo masse bra'e gruppetimer der, jeg elsker de fleste timene de har, og vil helst ikke slutte å gå på de. Så jeg får se hvordan det blir, det er jo en liten stund til september'n er over, så har god tid til å ordne det.

Her er dagen's weheartit:


Skikkelig 80-talls dette tror jeg, men dette ble alltså dagen's weheartit!Denne dagens Weheartit bilde syns jeg var ganske likt mitt humør i dag.
Modellen i bildet er den søte Adam Brody :)Dagens humør er somsagt; Oppgitt og ikke helt i 100, hehe.
Q: Syns?

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits